Celil geri dönmeli mi ?

Başlatan MeL_55, 15 December 2006, 15:09:40

« önceki - sonraki »

hasselbaink

Alıntı yapılan: "veis"3 senedir celil sagır samsunspor kamplarına paramı alamıyorum diye gelmeyen bi adamdı.şuan samsunsporda futbolcular 3 aydır para alamıyorlar.yani celil gelse yine aynı sorun olurmu bunuda düşünmek lazım ve çok merak ediyorum malatya spor celil bukadar iyiyse bizi kurtaracak bi oyuncuysa niye kadro dışı bırakdı sebep neydi.kimse başka yerlere çekmesin sadece bilmek isterim.

çünkü Malatyaspor Celil'e 500 milyar nakit, gerisi maç başı 900 milyar ödeyecekti. başkan değişince maliyeti ağır geldi ve yine onun gibi pahalı bir oyuncu olan Şenolla birlikte kadro dışı kaldılar.

Evet, Celil sezon başı kamplarına katılmıyordu ama bütün sezon ondan daha iyi bir oyuncumuz da çıkmıyordu ne hikmetse?

tam konu kapanmıştır diyoruz yeni yeni şeyler yazıyorsunuz Celil ile ilgili. Kimsenin fikrini değiştereceği yok. Takdir burada yazılanları okuyacak olanlarındır. Şahsıma bir laf olmadığı müddetçe bu konuyu kapattım ben. Zaten, maalesef almayacak gibiler Celil'i..

veis

celil konusunda son yorumum:inşallah iki taraf içinde hayırlı olur.

ali ihsan

Sırf Celili izlemek için maçlara gelen insanlar vardı başka takımları tutmalarına rağmen.Celil in kalitesini ve Samsunsporluluğunu anlatmak bile bence çok saçma.Onun yeri SAMSUNSPORDUR.

bodensee55

ulan cavuslar ..celile laf yok en buyuk celil yonetim sahtekar! celil efsana topcumuz hic kampa katilmasin hic idman yapmasin ama 90 dk sahada kalsin sadece abilik yapsin hakemi ayar etsin yeterli ....eris ve yonetim futboldan anlamiyorlar celil cenk come back!!!!!!!!!!!!!!!!

Tribün_ali

Celilin futbolculugu ve kalitesi tartışlamaz celil SAMSUNSPORUMUZUN efsane futbolcularımızdan biridir

cem and naz55

burda ortak kararımız şu celil kaliteli iyi bir futbolcu ancak....
malatyaya gidişinden dolayı 2ye bölünüşlük var
bir grup diyor celil iyi futbolcu gelsin hem samsunlu
diğer grup ise gurur ve bazı değerleri ön planda tutup istemiyor
benim fikrim şu kesinlikle gelmesin bazı değerler vardır ki başarıların daha üstündedir ve böyle konularda dik durmak gerekir
bura kimsenin babasının kulübü değil isteyen keyfi gidip keyfi gelemez öz ve öz samsunlu da olsa
bu arada celil gerçekten öz SAMSUNLUMU DERSİNİZ..???

supporter

Alıntıbir grup diyor celil iyi futbolcu gelsin hem samsunlu
diğer grup ise gurur ve bazı değerleri ön planda tutup istemiyor

değerleri ön planda tutuyoruz diyenleri mehmet polat'ından engin uzun'una ve
Samsunspor'a siyaset bulaştırılmasına kadar birçok önemli konuda bir türlü ortalarda göremedik nedense..

cem 55

mehmet polatın geri donmesını de elestıren bırı olarak bu olayı yonetımın acizligine baglamıs yapılan hatadan gecde olsa donulmesı  benı sevındırmıstı.Yonetımin Celilın tekrar samsunspora geri donmesı konusunda gecmıste yaptıgımız hatadan ders cıkartarak olumsuz karar vermesı gerektıgıni düsünüyorum.Supporterin degerlerı ön planda tutuyoruz diyen arkadasları ortalarda goremedık cumlesıne gelınce engın uzun hakkında fazla yorum yapmaya zaten gerek duymadım arabasının plakasında bıle ts yazan bi sahıs hakkında forumdakı  bütün arkadaslarımız gıbı benimde bakıs acım aynıdır msj yazmamam aynı seylerın tekrar tekrar bızım tarafımızdanda dile getirilmesinin bır seyı degıstırmeyecegı gıbı sadece sinirlerimizin dahada artmasına sebep olacagını düsünmemdir.Celil konusunda ise belkı eskiden  celili cok sevmemden yaptıgı hareketı hala kabullenemeyıp ona yakıstıramamamdan dolayı hassas davranıp  bu  nedenden dolayı olumsuz görüs bıldırıyo olabilirim.Ama benımle ayrı goruste olan arkadaslarında  sadece samsunsporumuzun basarılı olmasını düsündükleri için celilin geri donmesını istediklerini biliyor onların fikirlerinede saygı duyuyorum.

supporter

sevgili cem, aslında bu meseleyi bağlamıştık ben de karşı düşünceye saygılıyım. ama foruma uğradığında tekrar tekrar bu konuyu açan arkadaşların ortaya attıkları birtakım şeyler karşısında cevap verme mecburiyeti doğuyor. mesela şimdi birisi çıkıp, şu şekilde düşünenler "değerleri önemsediğinden böyle düşünüyor" dediği zaman hoş olmuyor. biz  değerlerimizi önemsiyormuşuz gibi bir sonuç çıkıyor. bunu anlatmak istedik. burada herkes ne yazıyorsa Samsunsporlu olmasından dolayı yazıyor sonuçta.

körfez55

evet bu konuyu kapatalım.biz istemiyoruz gelnmesini siz istiyorsunuz..iş yönetime kalmış.alır almaz onların bileceği bişey ama bildiğim bişey var ki bu yönetimle işimz çok çok zor..bu arada çok şükür vatanım SAMSUNDAYIM...SAYGILAR..

cem and naz55

Alıntı yapılan: "supporter"sevgili cem, aslında bu meseleyi bağlamıştık ben de karşı düşünceye saygılıyım. ama foruma uğradığında tekrar tekrar bu konuyu açan arkadaşların ortaya attıkları birtakım şeyler karşısında cevap verme mecburiyeti doğuyor. mesela şimdi birisi çıkıp, şu şekilde düşünenler "değerleri önemsediğinden böyle düşünüyor" dediği zaman hoş olmuyor. biz  değerlerimizi önemsiyormuşuz gibi bir sonuç çıkıyor. bunu anlatmak istedik. burada herkes ne yazıyorsa Samsunsporlu olmasından dolayı yazıyor sonuçta.
sevili supporter;
bzılarına göre değerler daha ön plandadır bazılarına göre başarı ama benim kendi şahsi düşüncem ilk yazdığım böyle konularda dik durması lazım kulübümüzün bu sadece celil için geçerli değil benim için ama celil bizim için çok özel bir insan dı
ama şu ortamda celili savunanlar ben değerlerimede sahip çıkıyorum celili de istiyorum kavramı birbirinden çok uzak oluyor
Alıntı yapılan: "supporter"değerleri ön planda tutuyoruz diyenleri mehmet polat'ından engin uzun'una ve
Samsunspor'a siyaset bulaştırılmasına kadar birçok önemli konuda bir türlü ortalarda göremedik nedense..
biz hep burdaydık yanlız hassas bir nokta var celil samsunlu m.polatt yada engin uzun değil anlatabildikmi?

supporter

değerler her zaman vardır, ve her konuda ortaya konulabilir.

neyse bu konuyu daha fazla uzatmanın manası yok

55_power

MeL_55

AlıntıCelil'in affı gündemde

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor.
Teknik Direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-kırmızılı yönetim, Sivasspor'dan Hakan Bayraktar ile Gaziantepspor'dan Mahmut Hanefi'yi renklerine bağlamak istiyor.

Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'ın Mahmut Hanefi ile bir görüşme yaptığı, görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Bu arada teknik heyetin raporu doğrultusunda defans oyuncusu Recep Asil ile yolların ayrılacağı, kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcu Celil'in de affedileceği öğrenildi.

Öte yandan ilk yarının sona ermesiyle ülkesi Çek Cumhuriyeti'ne giden Zdenik Senkerik'in, hasta olduğuna ilişkin kulübe faks çekerek Malatya'ya dönmediği bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, ara transfer döneminde teklif gelmesi halinde Senkerik'i satacağı belirtildi.

Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, transfer çalışmalarının sürdüğünü, ancak kesin anlaşmaya varmadan isim açıklamayacaklarını belirterek, "Gönderilecek futbolcular da alacağımız futbolculara göre belli olacak. Bu nedenle ne gelen ne de gidecek futbolcular konusunda netleşmiş bir şey yok" ifadelerini kullandı.
25.12.2006  

Kaynak : İHA

veis

evet şimdi celil bakalım ne karar verecek af edilirse malatyaya geri dönecekmi zaman gösterecek.