KOREOGRAFİ BAŞLIKLARI BİRLEŞTİRİLDİ

Başlatan edmontdante, 23 November 2010, 11:31:27

« önceki - sonraki »

Serkan

megafon işiyle uğraşan varmı nerde buluruz ederiz ?

Serkan

Ya ben özellikle kendimi kapılara yazmadım, kapıda şöyle anlatımı güzel insanlar bulunsun yavuz, selim ali filan ?

fatih55ankara

sevgili engin abi benim nacizane tavsiyem bu iş böyle yavaş ilerliyor.facebook daki samsunspor sayfasına yardım edecek arkadaş aranıyor diye ilan versek ya da gazetelere çok kapsamlı ilan verilmesi hususunda yardımcı olmalarını istesek.mehmet abi basınla çok ilgili zaten.2000 küsür kişiyiz şu sitede kayıtlı.20 kişi bile olamadık.diyeceksiniz ki sen gelcen mi.ben ankara da olacam.maalesef gelemicem.

kamuri

A-Sol Kırmızıda görev alacaklar

1-SSBiz Gençlik
2-Ufuk_nku
3-sejoe
4-
5-

B-Sol Beyazda görev alacaklar

1-doctor_55
2-Tufan
3-serdaryavuz55
4-
5-

C-Sağ Beyazda görev alacaklar

1-55sercan55
2-Atakumlu55  ( kpss sınavından sonra inşALLAH ordayım )
3-kuzey55
4-Serkan
5-SerkanII
6-SerkanIII
7-Milwall

D-Sağ Kırmızıda görev alacaklar

1-Serpico55
2-Burak
3-Turuncu
4-Erdinç
5-spooks

E-Giriş Kapılanda görev alacaklar

1-Dartagnan
2-kamuri
3-
4-
5-

F-Pankartta görev alacaklar

1-
2-
3-
4-
5-

G-Megafon Kullanacak Olanlar

1-Brigand55
2-uzunmehmet
3-
4-
5-

Atakumlu

1-   Battlefield 1942
http://fizy.com/#s/1macr3

2-   Lord of the rings-Requiem for a dream
http://fizy.com/#s/1m9obh

bende bu ikisinden yanayım...

doðan

Ben oraya idim yasamıyorum kardesim bana yer Acmamissin;) anons unun yanında olucam Allahım izniyle 

twitter

O değilde yenersek veya 85'dk falan mor menekşeyi çalıp bütün stad söyleyelim :D

Nilüfer-Mor Menekşe-1989/1990 TRT Yılbaşı Programı

edmontdante

7000 tane el ilanı yaptırdık.Bunlar giriş kapılarında herkese dağıtılacak.kapıdan girene verilecek

erdem

bence de hareketli bi şey olmalı.bi de son mohikanı kullandık tekrar aynısını kullanmayalım..burdakilerden en uygunu champıon 2000 gibi duruyo

kuzey55

maç günü eksik olan bölgelere takviye yaparız gerekirse 2 kişilik koştururz yinede yaparız bu işi allahın izniyle engin abi canını sıkma.

55.hakan

Vangelis-Conquest of paradise bence güzel... :)

Nuri Asan

Boca Juniors müziği iyi olur aslında

Ekrem

5trawberry

Arkadaşım elbetteki Mehter marşını dünyadaki hiç bir marşa değişmeyiz. Ama futbol oynuyoruz, şölen yapacağız.
Savaşa gitmiyoruz ki, karşımızdaki düşman değilki mehter marşının etkileyiciliğinden tırrsın :) o da karadenizli, o da Türk :)

erdem