Savaş Kadro Dışı Bırakılmış

Başlatan kuzeycity, 22 November 2010, 22:03:02

« önceki - sonraki »

brigand

böyle futbolcular sezon sonuna kadar devam eder inatla sabırla davranış biçimine.senden habersiz bi takımla anlaşır bilemessin. sezon sonuna kadar sana vereceği en byük zararı verir, hiçde bıkmazlar. onun için eger böyle bir davranıs içine girdiyse cezasını vereceksin. yönetim ve hocanın tutumunu kutluyorum..( bu arada hocaya ilk kez pozitif yaklaştıgımı farkettim noluyo len ;D)

Sercan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 23 November 2010, 13:34:35
yerıne forvet degılde sag kanat a abdulun yerıne en azından bır adam gecıp orta kesebılen bır kanat oyuncusu lazım top tasıyabılecek fln

Anıl'ı tarif ettin kardeşim  ;) Dün antremanda izledik süperdi yine Anıl...

Serkan

Ne cevherler var o idmanı izleyen ( = pehhh

selahattin55

kime sensin desek götü başı oynuyor.biz kimleri silmedikki d**** savaş.ya sev.ya terk et.adam gibi oyna herkesin bir alternatifi mutlaka vardır.

King Of The North

Anıl da idman oyuncusu oldu çıktı, Kalpar hoca oynatmadı ki bir göremedik 90 dakika maharetlerini, Denizli maçında sonradan girdi son dakikalarda lanetten bir şut attı iyi bir atak yakalamıştık güme gitti, onun dışında kumaş iyi deniyor idmanları izleyenlerden duyduğumuz kadarıyla.

kabacevizli55

Alıntı yapılan: selahattin55 - 23 November 2010, 15:21:56
kime sensin desek götü başı oynuyor.biz kimleri silmedikki d**** savaş.ya sev.ya terk et.adam gibi oyna herkesin bir alternatifi mutlaka vardır.

FaTiH_HaN

Diyarbakır maçında niyetini açıkça belli etti, o maçtan sonra belliydi bi yerde patlak vereceği. Takımın herşeyi benim ben olmazsam maç kazanamayız triplerine girmeye başlamıştı, bencil oynayıp kahraman olmaya heves edersen böyle olur işte. Kendini hacettepede zannetti galiba nazımı çekerler zannetti. sanki Samsunspor taraftarı hiç forvet oyuncusu görmedi, izlemedi... Cenk İşlerin oldğu takımda ilk 11 oynamanın kıymetini bilemedi. Gol atmadı mı attı. Maç kurtarmadı mı kurtardı. ama bitti işte buraya kadar. Dahada formayı alamaz helede hocaya sövdüyse s..sen alamaz bizim hoca zaten kinci. Kendi bindiği dalı kesti öküz.

Uğur Yıldız

Samsunspor Diyarbakır'dan çok beğendiğim 10 numaralı oyuncu Ufuk Bayraktar ile ciddi ciddi görüşüyomuş hayırlısı olsn

Lusage

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 23 November 2010, 17:21:09
Samsunspor Diyarbakır'dan çok beğendiğim 10 numaralı oyuncu Ufuk Bayraktar ile ciddi ciddi görüşüyomuş hayırlısı olsn

Daha önce konuştuğum bir abi yönetimden birisiyle sohbet arasında devre arası Ufuk'un bize geleceği yönünde bir bilgi almış. Anlaşmışlar.

5trawberry

Ollivanders

Trabzonlu veya degil ama Adam gibi gorevini yapsın yeter. Ona buna soven savaş yerine , adam gibi topunu oynayan Abdul , ufuk olsun daha iyi.  Takılmamak lazım bence. Takımda sol ayaklı futbolcu yok ayrıca . Bize ilaç olur ama ufuk aradıgımız adam degil. Oyun kurucu lazım.

salihcakir

ufuk çok kaliteli oyuncu. çok faydalı olur. ben de çok beğeniyordum kendisini.

serkancengiz

bir adam bu kadar salak olur herkes çekemez kapris hiç üzülmedin kankasıda bizi satmıştı.

serkancengiz

Diyarbakırda halil zeybek te çok iyi futbolcu

Uğur Yıldız