TD'den bir kaç yorum.Konu:Deplasman Tribünlerimiz

Başlatan edmontdante, 22 November 2010, 22:56:31

« önceki - sonraki »

edmontdante

Tribündergi'de Erciyes Deplasmanı ile ilgili yapılan yorumlar.İnsanlar objektif de olabiliyorlar demek ki o sitede

1-"samsunspor'un sanki sadece deplasman için özel bir taraftarı var.çok güzel görüntüler yakalıyolar tebrikler."

2-"bu deplasmandan bağımsız olarak uzun süredir takip ediyorum Samsun tribünü reklamdan uzak, kimseye iş olmadan 10 numara kovalıyor. böyle devam ederler umarım."

3-"samsunspor tribünlerindeki yükseliş benimde dikkatimi çekiyor, umarım bu çizgilerini korumaya devam ederler.."

4-"samsun fotosunda en soldaki kespır mı...bittim pankarta...tebrikler samsun!"

5-"Bayrak-Pankart vs tribüne göre mi yaptınız?Minyatür tribüne minyatür bayrak hesabı 
Görüntü çok güzel."

6-"Samsun un görüntüsü çok hoş gerçekten emeklerine sağlık."

Kaya

Serkan

kuzey55

Alıntı yapılan: Serkan - 22 November 2010, 23:02:12
Denizliler nasıl kıskanmış :D

neye göre belirliyosunuz en iyi deplasman tribünü diyo :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 22 November 2010, 23:04:03
neye göre belirliyosunuz en iyi deplasman tribünü diyo :)
;D ;D ;D ;D ;D valla cok guldum yaa bunu soyleyen herhalde ılkadım stadına gıden tayfadan  ;D ;D ;D ;D

furkan5534

Tufan

bazen gereksiz muhabbetler o kadar  çok dönüyor ki yazmayayım tdye diyorum ama şu güzelliğide koymamak olmazdı. galiba baya iyiyiz ya :)

Serkan

Ollivanders

su orduya koymak lazım :D bak o zaman gungorene :P veya bu performans devam etsın bak o zaman rizeye :)

celebi

mehmet yılmaz

Tribundergi'de 5 yıldır yazıyorum. Süper Ligden düşmemize yakın başlamıştım. Maalesef bizim hep sportif olarak kötü dönemlerimize denk geldi. Orada eğer takımın güçlüyse haklı oluyorsun. Şimdi yavaştan da olsa tebrikler gelmeye başlamış. Gerçi geçen seneki koreografiyle başlayan bir süreçti bu. Bir de güzel deplasman yaptığımız kadar güzel fotolar da koyuyoruz artık. Bu da etkili bence. Gelgelelim üstteki gibi delikanlıca mesajlar insanı gercekten mutlu ediyor.

**KaR6**

Alıntı yapılan: Serpico55 - 22 November 2010, 23:34:31
su orduya koymak lazım :D bak o zaman gungorene :P veya bu performans devam etsın bak o zaman rizeye :)

güngörene gelene bilet bedava :)

beşnumara

Bundan sonra en azından devre arasındaki maçlara kadar içerde dışarda en iyi ev sahibi,en yi deplasman  tribünleri arasına gireceğimizi hatta başı çekeceğimizi düşünüyorum.Güngörende 3 bine yakı oluruz rize stadını coştururuz.Çünkü geçen sene 55 kişiyle bütün stat bizi dinlemişti.Deplasman tribününün akustiiği çok güzel

cembaba

Haftaya da biz tribün bilmiyoruz. Bu işi bırakıyoruz falan derler :) Engin Sever Oleyyyyyyyyyyy =)

Ollivanders