2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

samsunum

trt 1 de maç olduqu zman yayına genelde istiklal marşı okunduktan sonra  girio bu kötü işte daha erken girseler yayına

cembaba

Alıntı yapılan: delacoste - 21 November 2010, 21:51:53
Arkadaslar benim de bir tavsiyem olacak...
Almanya Türkye macina gittim ve takimlar sahaya cikarken büyük boyda 5 adet alman bayragini sahanin 4 kösesinde ve ortada dalgalandirdilar ve kale arkasindaki alman seyircilerin oldugu tribün birden bryaz oldu ve Heimspiel yazisi cikti..o anda zaten 1:0 yaptilar..
Bu sekilde bir sey yapilsa Ordumacinda süper olur bence tabiki bunun maddi tarafi da var..
Ne dersiniz

bu da o günkü görüntü

Kardeşim adam daha elindeki kartonu ne yapacağını bilmiyor. Yönetim bizi düşünmüş diyip üstüne oturuyor. Bu zihniyetteki insana bunu yaptırmak için ooOoohhhhooooo :)

edmontdante

Evet plan-projeye  hafta başı itibarıyla başladık.
Akyol"dan maliyet hesaplarını bekliyoruz.

King Of The North

Abi sizin işiniz gücünüz, aileniz yok mu valla hayranım Samsunspor sevdanıza, şu harcadığınız mesaiyi boş beleş insanlar dahi harcamıyor gönül verdiği takımı için, ben de kendimi Samsunsporlu sanıyorum nimettenmiş gibi. Kusuruma bakmayın bunlar samimi duygularım Engin abi...

onur özgen

Yapabileceğim her neyse..Maddi manevi..özelime mesaj bekliyorum..muazzam emekle yapılacak kareografi için..şimdiden tesekkürler..

Serkan

Alıntı yapılan: onur özgen - 22 November 2010, 14:34:32
Yapabileceğim her neyse..Maddi manevi..özelime mesaj bekliyorum..muazzam emekle yapılacak kareografi için..şimdiden tesekkürler..

Yarın maliyet yaklaşık olarak tespit edilip  buradan bildirilecek.
Biraz maliyetli olacağını tahmin edebiliyoruz.Herkesin maddi manevi yardımını bekliyoruz.
Epey zor bir iş olacak.Pankartların boyutu KABUS GERİ DÖNDÜ" NÜN 2 KATI
Armadan zaten hiç bahsetmiyorum bile.
Karton olayından tecrübeliyiz.Eğer rulo yapacaksak genç ekibin tamamına ihtiyacımız olacak.

Maddi destekte bulunacak arkadaşlar için hesap numaram:
Mehmet Engin SEVER
Ziraat Bankası Samsun Şubesi
Şube Kodu:0222
Hesap No:39953281-5002
Ziraat ATM lerinden yatırılabiliyor.

Çarşamba Günü işe koyulacağız en geç.İnşaallah hava şartları bir problem doğurmaz

müdür maddi destek vericeksen bu hesap numarası işini görür iş gücü olarak yardımcı olucaksan biz buraya yazarız takip edersen yardımcı olmaya çalışırız ?

King1965

Alıntı
trt 1 de maç olduqu zman yayına genelde istiklal marşı okunduktan sonra  girio bu kötü işte daha erken girseler yayına

kardes cok haklısın ben de bu konuya degındım ama goren yok sanırsam  ::)

Ekrem

Girişlerde ve kareografi öncesinde seyırcının bılgılendırılmesı cok önemli ... Bunalr halledılırse muhteşem olucak herşeyy  >l< >l<

edmontdante

Pankartı tellere assak daha mı güzel bir görüntü olur acaba.Armayı da tam ortalarız pankartla alt alta sanki daha güzel bir görüntü olur gibime geliyor.

Kaya

Abi ona stada gittiğimizde tam karar veririz bence.Direkler arasında iple pankartlarda sabitlenir şimdi burdan anlatamaabilirim stadda daha anlaşılır olur.

edmontdante

Tellere asabileceğimiz pankart en fazla 2 metre genişliğinde olabiliyor.Eski fotolara baktım.O iş yatar.Yine tribünde açarız ama alttan sabitleriz.

Kaya

Alttan sabitlemek en mantıklısı zaten abi..Oraya gittiğimizde her şey hallolur.. >l< :-[

twitter

Konuyu okumadım fakat İstiklal Marşı sırasında yapılmayacaksa koreografi oturularak yapılsın birde 10 dk bir kartonların görevi anons edilsin üstüne oturanlar oluyor.  ;D

5trawberry

Bu işi bizden daha iyi bilen abilerimiz kardeşlerimiz vardır elbette ama, ben nacizane bir görüş sunmak istiyorum.

Taraftar grupları ve Maraton'un görselliği için maddi katkıda bulunacak bizler,
Konfeti ve kare kağıtlar temin edip, devre arasında stadyumun dört tarafındaki taraftarlara dağıtılsa ve 55.dakikada -ki zaten muhtemelen önde oluruz o dakikalarda :)- şov yapsak ve atkılar sallansa stadyumun her tarafında olmaz mı ?

Ollivanders

Bizim taraftar iki işi bir arada yapamazki. Biz konfetiyi dagıtsak adamlar kartonu bir tarafa atarlar. :)