2010-2011 Sezonu Pankart ve Görsel çalışmalarımız...

Başlatan Serkan, 29 May 2010, 12:26:59

« önceki - sonraki »

millwall

Tufan

Alıntı yapılan: millwall - 22 November 2010, 01:03:13
engin abi sen aslen italyan mısın ?

Engin abi için bir kısım kişiler bir zamanlar Ravanelli Engin diyorlardı bak bende merak ettim şimdi  :D :D

edmontdante

mehmet yılmaz

Engin abi İtalyan mı bilemem ama eğer ömrünün birkaç günün orada geçirmişse bazı İtalyanların Severo soyundan gelmesi kuvvetle muhtemel  8) :P :P :P ;D

Neyse, konuyu çarpıtmayalım, pankart ve koreo konusunda maddi olarak yanınızdayım :)

Serkan

red_white

arkadaşlar resim boyutlarını büyütüp ekleyebilirmisiniz size zahmet nette felan duyuru yaparken küçük görünüyor ben yapamadım acil yardım  ;)

samsunum

şiddetli yağış geliomuş inş pazar günü hava güzel olurda emekler boşa gitmez

edmontdante

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 22 November 2010, 01:50:56
şiddetli yağış geliomuş inş pazar günü hava güzel olurda emekler boşa gitmez

İşte bu çok kötü.Sadece pazar günü değil bizim için önemli olan.pankartlar ve armanın boyutu düşünüldüğünde  yağış her şeyi  mahveder.çünkü kapalı ortam yok  bunları yapabileceğimiz.

Serkan

kalptenþimþek

berusa55

http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SAMSUN

Cuma için yağış yok diyor beyler. Cumartersiyi yarın görürüz ama öyle sel sağnak yağış yok gibi buralarda.

yilmazselcuk55

Kolay Gelsin Abiii Zevkleee Bekliyoruz İNŞ Havada Güzel Olurrr Bir Sorun Çıkmazzz ...

samsunum

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 November 2010, 02:01:25
http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=SAMSUN

Cuma için yağış yok diyor beyler. Cumartersiyi yarın görürüz ama öyle sel sağnak yağış yok gibi buralarda.

inş olmaz yha

Dartagnan

bu güzelliği ortaya cıkarırken cekilen eziyet ve sıkıntılar hic sorun teşkil etmiyor bizim icin.Ancak beni bitiren sürec, stada sabahtan girilip kartonların  yerlestireceği an maratonun buyuklugunun insanı korkutması ve  maratonun kendini gosterme zamanı geldiğinde karsıdan nasıl gorundugu dusuncesı. Bunları dusununce heyecan kaplıyor ıcımı.Su anda oldugu gibi:)

Kaya

Her şey çok güzel olacak hafta sonu tüm TÜRKİYE bizi izleyecek...