Celil geri dönmeli mi ?

Başlatan MeL_55, 15 December 2006, 15:09:40

« önceki - sonraki »

timofte

Celil'in Malatyaspor'a gitmesine, geçen sezon Malatya deplasmanında Samsunsporumuzun nasıl küme düştüğünün canlı şahidi biri olarak  ben de çok üzüldüm. Ama Celil gibi yeteneklerini, gençliğini Samsunspor için harcamış bir sembol oyuncumuzu İlhan, Tümer gibi bu kulübe zarar vermiş kişilerle kıyaslamak büyük bir haksızlık olur. Yanlış bir seçim yapmıştır. Ama bugün mecbur olmadığı halde Süper Lig takımlarına da gidebileceği halde Samsunspor'a gelmek istediğini söylüyor. Takımımızda tribündeki taraftara "Samsunsporluluğu" ve güzel günlerimizi hatırlatacak ve genç futbolculara önderlik yapacak, futbolculuğu tartışılmayacak bir isme de ihtiyacımız olduğunu düşünerek Celil alınabilse iyi olur diye düşünüyorum.

körfez55

Alıntıolaya biraz profesyönel acidan yaklasirsak iyi olur. icimizden varsayalim bir ögretmenin malatyaya tayini cikdi gitmeyecekmi?? ben malatyaya hizmet etmem samsunsporla kavgalimi diyecek. böyle bir sey mümkünmü? ögretmen ekmek parasi derdindedir. tabiki futbolcuda maddi acidan en iyi nerdeyse orda oynamak isteyecekdir bu gayet dogal. birakalim lütfen duygusal yaklasimlari.

celilin gitmesini öğretmenin tayin olmasıyla kıyaslamak büyük saçmalaık onunla hiç alakası yok...celilde samsunspordan ayırldı para için.kendi söylediklerinizle çelişiyosunuz.para için gitti kadro dışı kalınca para için samsunspora geliyo..yani herşey para için.orda oynasaydı sanki gelecekmiydi samsuna biraz düşünü.biz zaten gideni geri aldığımız için bu durumlara düştük.mantıklı olalım duygusal deil.celil kadar herkes samsunsporlu hem celil samsunsporu çıkarmak için bi çaba sarfetmiyo nerden çıkarıyosunuz anlamaıyorum.celil kadar başka oyuncularda var faydalı olabilecek...

mehmet yılmaz

Duygusal bakıyorum meseleye; geçmişteki güzel günleri düşünüyorum ve Celil gelmeli diyorum.
Mantıklı bakıyorum ve şunu görüyorum; transfer listesindeki oyunculardan hiçbiri ( Mohammed Ali hariç-ki o da gelmeyecek gibi duruyor) bu takıma Celil'den daha fazla katkı sağlayamaz.

Herkes burada fikrini söylüyor. Farklı görüşler var ve kimse "taraftar Celil'i istiyor!" da diyemez, "taraftar Celil'i sildi" de diyemez. Ancak görünen o ki, çoğunluk dönmesinden yana. Malatya'ya gidişi içimizi burktu elbette ancak kendisi de bundan pişman olmuşsa "hayır" demenin de alemi yok!

Görünen o ki, yönetim bir fiyat indirimi isteyecek... olur mu olmaz mı hiç bilemiyorum!

jean

celil bize gelmese bile her takima gidecek kapasitede bende bize beni alin demesi bile guzel bir olay

diyor malatyadayken bile futbolculari samsunspora yonlendiriyordum diye hem oyuncu hem taraftar

körfez55

ya madem o kadar iyi bir samsunluydu.gecen sene ki maçta samsunspor taraftarını adeta döven taraftarın önünde oynuyo..başka takımlarda istedi neden gitmedi..hem celil e kadar birçok oyuncu var samsunspora faydalı olabilecek..ama yönetimde iş yokki.işte celili alır adını duymadığımız adamları alır.takım bu hale düşer..dua edelimde burdan da düşmesin..çıkalım derken düşmeyelim.haa pardon celil çıkaracak takımıııı:)))))))

supporter

Alıntı yapılan: "kou_Lü"bu takım hiç zevk vermez..zaten celil olursa izlemem.

Alıntı yapılan: "kou_Lü"çıkalım derken düşmeyelim.haa pardon celil çıkaracak takımıııı:)))))))

birader bu konudaki görüşün anlaşıldı ama her gün aynı şeyleri bir daha yazıyorsun. bizler celil i istemeyenlerin de görüşüne saygılı olduğumuzu söylüyoruz.

ama bu alay eder gibi üslupla yazdığın zaman söylediklerinin daha etkili olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun.

ayrıca mehmet polat varken izlediğin takımı, celil olursa izlemem diyorsan helal olsun sana

Rentboy

sevgili supporter in yorumuna katılıyorum.doğru tespit yapmışsın...

körfez55

karşı görüşte olduğum arkadaşlar aynı şeyleri tekrarladıkları için bende tekrarlama ihtiyacı hissediyorum..ben malatyaya giden bi samsunspor futbolcusu geri dönüyosa istemem.isteyen izlesin kardeşim..ben samsunsporluyum.celil olsada olmasada samsunsporluyum..herkesin görüşü kendine..

supporter

rentboy eyvallah, koü lü tamam işte birader saygılıysan bu sözlerinden de anlaşılsın yoksa ben nasıl karşı çıkarsın diye bir şey demiyorum böyle de bir hakkımız yok. sen de samsunspor için söylüyorsun elbette. ama biz  de çemişgezeksporlu değiliz.

hasselbaink

@kou_Lü

sen diyorsun ki, Celil'in olduğu Samsunspor'u izlemem. Tamamdır, izleme. Bu senin Samsunsporluluğuna zarar vermez.
Celil de dedi ki "Engin Uzun'un futbol şube sorumlsu olduğu bir Samsunspor'da oynamam!" bu da onun Samsunsporluluğuna zarar getirmez.

Malatyaspor'a gitmesi hepimizi yaraladı. Ama pişman olmuşsa neden affedilmesin?

Üni.li olduğuna göre yaşın en fazla 19-20'dir. Bak kardeşim, Celil 1995'te Ali Sami Yen'de Cimboma çakarken hatırlamayabilirsin, bizim o kadir gecesindeki sevincimizi bilmeyebilirisin,  Trabzon'da tarihimizdeki ilk lig galbiyetini alırken attığı golü, Samsunsporlu Celil olarak giydiği milli formaları -, gollerini, penaltılarını, vs. vs. lerini de hiçe sayabilirsin ama bunlar birer gerçek ve Celil transfer listesindeki oyuncuların hiçbirinden aşağı değil.

Şunu da biliyorum, sen sağlam bir Samsunsporlusun ve Celil'e olan kızgınlığın Samsunsporluluğundandır. Ancak Celil'i ve gelmesini isteyen bizleri eleştirirken rencide etmemen daha doğru olacaktır.

Neticede hepimiz Samsunsporluyuz ve bu kara günler kafamızı o kadar karıştırdı ki çok da sağlıklı düşünemez olduk.

Şunu da bil, büyük ihtimalle senin istediğin gibi olacak ve Celil geri gelmeyecek. İnşallah Ceyhun'u seyrettiğimiz gibi hayranlıkla izlemeyiz Süper Ligdeki maçlarını.

HoliganSamSunLu

Samsunspor için geçmişi bırakmalıyız samsunspora yine samsunlulardan başka kimseden fayda yok öze dönmeliyiz ....süper lig istiyorsak bu şart

körfez55

arkadaşlar hepinize tşk ediyorum.sizi rencide etmek gibi bi niyetim yok..sadece samsunspora ve taraftara yapılan yanlıştan dolayı buna karşıyım..ve kırgınım elbette celili seviyodum..o yüzden kızgınım zaten. celilin bunu samsunpora ve bizlere yapmaması gerekiyodu öz samsunlu olarak..celilin dönmesi samsunsporun değerleriyle uyuşmaz diye düşünüyorum..söylenen sözler varsa arkasında durulmalı.ben sahada kırmızı beyaz formayı izleyeceğim artık.. içindeki futbolcuyu deil.ve her zaman destekleyeceğim.ne gerkiyorsa yapacağım.tarnsfer için para da vermem gerekişyosaa elimden geldiğince veririm.ben samsunsporluyum.....hepinize saygılar..

veis

3 senedir celil sagır samsunspor kamplarına paramı alamıyorum diye gelmeyen bi adamdı.şuan samsunsporda futbolcular 3 aydır para alamıyorlar.yani celil gelse yine aynı sorun olurmu bunuda düşünmek lazım ve çok merak ediyorum malatya spor celil bukadar iyiyse bizi kurtaracak bi oyuncuysa niye kadro dışı bırakdı sebep neydi.kimse başka yerlere çekmesin sadece bilmek isterim.

körfez55

veis sana katılıyorum...celil malatyada kadro dışı kalmasaydı eminim ki gelmezdi samsuna.kimsenin gözünü boyamaya çalışmasın. o kadar büyüttünüz ki celili sanki o gelince samsunspor lige çıkacak..başka oyuncumu yok..

Rentboy

Alıntı yapılan: "kou_Lü"veis sana katılıyorum...celil malatyada kadro dışı kalmasaydı eminim ki gelmezdi samsuna.kimsenin gözünü boyamaya çalışmasın. o kadar büyüttünüz ki celili sanki o gelince samsunspor lige çıkacak..başka oyuncumu yok..
biz istiyoruz gelmesini sen istemiyorsun.sana göre katkısı olmaz bize göre olur herkes aynı düşüncede olacak değil ya.