Celil geri dönmeli mi ?

Başlatan MeL_55, 15 December 2006, 15:09:40

« önceki - sonraki »

supporter

Alıntı yapılan: "cem and naz55"sen bazı şeyleri ya kabullenmiyorsun yada işine gelmiyor m.polat samsunlu mu nereye giderse gitsin ama celil samsun un öz çocuğu o nereye gitti malatya sana bana hayvan muamelesi yapılan yere ama bir gerçek var pişman olmuş malatyaya gittiğine

ben malatya'da vardım, sen var mıydın bilmiyorum.

ayrıca burada mehmet polat ın gitmesinden değil geri alınmasından bahsediyoruz

ben bu şekilde düşünüyorum ve işime gelmeyecek bir durum yok
celil benim akrabam dostum değil bir taraftar olarak görüşümüzü söylüyoruz

körfez55

zaten biz böyle yaptığımız için bu durumlara düştük.samsunu ve samsunsporu para için satan bi futbolcuyu ben istemiyorum..yönetim alırsada alsın samsunsporun değerleri vardır.saygı gösterilmeli ve korunmalı cefakar samsunspor taraftarını malatyada döven bi kulübe para için imza atmışltır ve samsunsporda oynaması beni ve ben,m gibi düşünen bikça rakdaşımı rahatsız etmektedir.bir daha izlemem celilin olduğu bir samsunsporu....saygılarımla

Amsterdamli

Demek butun sezon varlik gostermeyen ustune ustluk yedek kulubesinden! firlayip hakeme yumruk atip bizi yanliz birakan Serkan Aykut baska takima gitmedigi icin cok buyuk bir Samsunsporlu, canini disine takan bizi superligde birakmak icin herseyini veren Celil hain. Bu takimdan Trabzonsporlular tarafindan uzaklastirildigi halde bile Ilhan ve Tumer ile kiyaslanabiliyor.

Profesyonel bir futbolcu adam gibi takimdan ayrildigi taktirde istedigi yere gider. Paraciymis, siz isinizden ayrilsaniz ve para kazanmak icin son bir sansiniz olsa, bir isyeri size super bir teklif yapsa hayirmi dersiniz?

Celilin nekadar Samsunsporlu oldugu iste buradan anlasiliyor. Zaten Samsunspordan ayrilmisim artik hangi takimda oynarsam benim icin farketmez mantigi ile kararini vermistir.

Adam surda belki daha 2/3 sene top oynayacak. Onunda bir ailesi var ve onlari en iyi sekilde gecindirmek zorunda. Siz bugune kadar Samsunspor sevgisi yuzunden kacirdigi paralari bir dusunun. Onun kalitesinde bir futbolcu baska takimlarda misli misli para kazanirdi. Kimse Celile hesap soramaz, istedigi yerde oynar ve parasini kazanir.

Supporterinda dedigi gibi Mehmet Polat bize en buyuk hainligi yapmisken yok iste ama iyi futbolcu diyerek bu takima geri donmesinde sakinca gormeyenleri dusunursek Celili galiba omuzlarimizda tasimamiz gerekir.

cem 55

zaten bızımde yanlıs buldugumuz samsunspordan ayrılmısım hangı takımda oynarsam benım ıcın farketmez mantıgıdır celili celil yapan samsunspor kulubudur gecen senenın o en krıtık macında yasananları takım kaptanı olarak hepımızden ıyı o bılıyodu o yasadı.Profesyonel futbolcu adam gıbı takımdan ayrılabılır ama bunca zaman ekmegını yedıgı kulubun taraftarlarına hem saha ıcınde hem saha dısında hayvan gıbı muamele eden galıbıyet ugruna herseyı yapan taraftar grubuna ait bı takıma gıtmemelıydi.Gecen msjımdada yazdıgım gıbı paranın onemlı oldugu durumlarda vardır ama profesyonel futbolcularında bazı degerlerı koruyup sahıp cıkması gerktıgı dusuncesındeyım.Celil de sırf para ugruna bu degerlere ihanet etmistır.Celil geri dondugu icin bayram edip omuzlarında tasıyacak! arkadaslar olabılır ama bence samsunspor için celil defteri kapanmalıdır.

jean

yine beni aldi bir sikinti 2 aydir para alamiyor topcular transfer yapamicaz parasizlik yuzunden celil e arin gel deseler gelecek baskan diyor karsiliyamayiz masraflari allahim yardim et bize

körfez55

istedeiği yerde oynasın kardeşim ama ben samsunsporda istemiyorum...sanki celil samsunsprda bedava oynuyodu..giti malatyaya aç kalmıştı dimi malatyaya gitmese..ben izlemiyorum kardeşim samsunsporun olduğu maçları izleyen izlesin..hem celil takımı süper lige çıkarmak için bişey yapmıoki
sattı giti takımı.kador dışı kalınca gelmek istiyo..ne güzel valla.

veis

samsunspor için malatyada olmak bişey ifade etmiyor.bende malatyadaydım.samsundaki maçdada oradaydım ve ben istanbulda oturuyorum ama ne yazar samsunspor için herşeyi yapıyoruzn hepinizde yapıyorsunuz ama bırakın artık şu geyik muhabbetleri olmazmı yok ben adanaydım yok elazıgdaydım.

ngonge

celil yönetimden dolayı ayrıldı. ayrılmasına kimse itiraz etmez herhalde, zira gördük ercan koloğlu, emin kar gibi bir sürü samsunlu başta ercan ince faktörü olmak üzere çeşitli yönetimsel nedenlerden takımdan ayrıldı.

celil de bir takım bulmak zorundaydı. malatya yı seçti. orada biraz sorun var, adam parası için gitti, ben onun yerinde olsam 200 milyar az alırdım süper ligde bir takıma giderdim. bundan dolayı malatya ya gitmesi eleştirilebilir. ama celil in bu zamana kadar seçimleri hep samsun lehine olmuştur, fb den düşünmeden samsun a dönmesi, para almadan oynaması, giderken 400.000 dolar alacağını bonservis sayması gibi...

celil in gelmesi taraftarıyım ama kafamı karıştıran bir şey var, celil bu yönetim gitmeden bu takıma dönmem demişti. şimdi ne değişti celil yönetimle sorunum yok diyorsun?

supporter

Alıntı yapılan: "veis".. bırakın artık şu geyik muhabbetleri olmazmı yok ben adanaydım yok elazıgdaydım.

hangi geyik, biraz seviyeli yaz? adam işine gelmiyor diyor malatya yı öne sürüyor ben de oraya gittim ve yine de böyle düşünüyorum diyorum. sen gittin mi bilmiyorum diyorum. üstelik bunları sana değil polemiğe girdiğim kişiye söylüyorum.
araya nereden girersin maksat nedir anlamak zor.

senin fikirlerine çoğu zaman katılmadığım halde Samsunsporluluğuna inanarak tartışmadan uzak duruyordum ama şunu söyleyeyim ki internet siteleri külhanbeyilik için uygun bir yer değil üstelik hepimizin Samsunsporlu olduğu bir yerde.
Alıntı yapılan: "ngonge"bir sürü samsunlu başta ercan ince faktörü olmak üzere çeşitli yönetimsel nedenlerden takımdan ayrıldı.

sevgili ngonge engin uzun demek istedin galiba

veis

celil yüreklerdeki yeşil ışıgı sezon başı malatyaya giderek söndürdü şimdi kendi kendine degil yeşil ışık yakmayı romayı yaksa nafile.

dilatino

samsunsporda para yok celilin bonservisi elindemi? bildigim kadariyla hayir yanlisim varsa düzeltin celilin maliyeti yüksekse samsunspor alamaz. gelelim yönetim alirmiya alir nedenmi alir seyirci isterse alir. seyirci parasi olan yönetime takimina yararli olacak her futbolcuyu aldirabilir helede bu futbolcu o sehrin cocugu ise.
celil malatyaya veya baska takima gitmesi gayet normal adam para icin oynuyor? aksam celilin evine ekmegini kendisi getiriyor. bunuda top oynayarak kazaniyor. olaya biraz profesyönel acidan yaklasirsak iyi olur. icimizden varsayalim bir ögretmenin malatyaya tayini cikdi gitmeyecekmi?? ben malatyaya hizmet etmem samsunsporla kavgalimi diyecek. böyle bir sey mümkünmü? ögretmen ekmek parasi derdindedir. tabiki futbolcuda maddi acidan en iyi nerdeyse orda oynamak isteyecekdir bu gayet dogal. birakalim lütfen duygusal yaklasimlari.
gelirmi alinirmi bilmem bu tamamiyle teknik direktörün o bölgeye ihtiyaci varmi yokmu ve tabiki samsunsporun parasi varmi ona bakar
ama bence samsunspora yararli olur gelmesi.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "supporter"
Alıntı yapılan: "cem and naz55"sen bazı şeyleri ya kabullenmiyorsun yada işine gelmiyor m.polat samsunlu mu nereye giderse gitsin ama celil samsun un öz çocuğu o nereye gitti malatya sana bana hayvan muamelesi yapılan yere ama bir gerçek var pişman olmuş malatyaya gittiğine

ben malatya'da vardım, sen var mıydın bilmiyorum.

ayrıca burada mehmet polat ın gitmesinden değil geri alınmasından bahsediyoruz

ben bu şekilde düşünüyorum ve işime gelmeyecek bir durum yok
celil benim akrabam dostum değil bir taraftar olarak görüşümüzü söylüyoruz

1-benim malatyada olup olmam önemli değil
2-ben malatyada olsam orda görülen muamele sadece bana değil tüm samsunspor taraftarına yapılmış sayılır taraftar birdir bütündür
3-malatyaya gidip gitmem neyi değiştirir malatyaya gitmeyen insanların bu konuda yazma hakkı yokmu
4-işim den dolayı işim in özelliğinden dolayı gitmeme durumum oldu ama kardeeşimi yolladım masraflarınıda ben karşıladım söylenmez ama söyletiyorsanız
5-orda yapılan sana yada bana yapılmış ne farkeder orda yapılanlar samsun şehrine yapılmıştır
6-görüşüne saygılıyım ama düşüncelerine karşıyım sadece
senle artık bu konuda trtışmaya girmem

ngonge

Alıntıbir sürü samsunlu başta ercan ince faktörü olmak üzere çeşitli yönetimsel nedenlerden takımdan ayrıldı

Alıntı yapılan: "supporter"
sevgili ngonge engin uzun demek istedin galiba

evet valla frekanslar karışmış. :)

O.YILMAZ

Yönetim ne düşünür bilemem ama Celil'in gelmesi bu takıma çok şeyler katacağına eminim. Zıt görüşlere saygı duyuyorum ama Celil oynayan, Samsunspor'lu ve Samsun sevdalısı bir insan bildiğim kadarıyla. Ben gelmesini istiyorum. Ama yönetimden tık yok gibi görünüo.

jean

param olsa masrafini ben karsilayip aldiracam samsunspora cok istiyorum donmesini