Bank Asya 1. lig 13. hafta K.Erciyesspor SAMSUNSPOR'UMUZ: 0-2

Başlatan **KaR6**, 15 November 2010, 02:03:36

« önceki - sonraki »

Fecr_55

ALLAH'a sonsuz sükürler olsun, güldürdü yüregimizi bugün..

En cokta 77 forma numarasiyla 77. dakikada Murat'tan gelen gole sevindim..Devami gelir insAllah..#
Tesekkürler Erciyes verdigin 3 puan icin..Her macimizda bu centilmenligi göstermeni dilerim..

SENI COK SEVIYORUM SAMSUNSPOR'um; yensen de yenilsen de..

Forvetim

denizli şansa kurtuldu erciyesi yeneceğiz dedik.. yendik..   spiker sağolsun sayesinde maçı takip ettik ama golleri biz mi attık onlar mı anlayana kadar deli oldum. aah ah denizliyi yensek 2.ciydik şimdi. olsun o da olacak inşallah kaptırdık gidiyoruz maaşallah nazar değmesin. hadi bakalım..

KareAs55

kale5501

2 cide oluruz böyle devam edersek 1 cide şimdi sıra orduda stada hücüm haydin

Tolga55

İşte bu ya. Kazandığımız için acayip sevindim.

Bafra'dan selamlar.

Ajan

Evde oturarak maçı takip edemedim attım kendimi sokağa traş olmak için kuaföre girdim.Kuafördeyken samsun 1-0 yeniyor diyince oleyyy be diyerek yerimden fırladım.2. gol gelince kuafördekilerden birinin dediği sözler hayla kulağımda 'Bu yıl 1.lige dönelimde Tırabzona galibiyet tarifelerine devam edelim dedi en son 8-9 yaşlarında bir çocuk içeri girdi yanında abi bak Samsun 2-0 yeniyor haftaya maça gider miyiz demesi artık bu şehirde hareketlenmenin olduğunun kanıtıdır

Atakumlu

20 November 2010, 17:32:46 #261 Son düzenlenme: 20 November 2010, 17:43:22 AtAKuMLu55
Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 20 November 2010, 11:02:43

Maç skoru 0-2  artık kazanma vakti...

kahinmiyim neyim...helal olsun SAMSUNUM...bayramı uzattın bize...

bu arada mustafa ilk mac baslıgında 3 puanı getirttin bi tebrik de sana  >l<  >l<...

havzalı55

GökhanÇağlar

10 numara oldu bu 3 puan :) murat yine uzaktan atmış galiba

Fecr_55

Bir Murat'in golünü, bir de Kenan'in oyununu merak ediyorum acikcasi..Savas da zaten 47. dakikada cikmis, verimsizligi Kalpar'inda gözüne batmis olsa gerek..
Takimda 4 oyuncumuz sari kart görmüs, aralarinda Kemal ve Adem de var..InsAllah zararli cikmayiz ilerki maclarda..

Ekrem

Süperr Bir GAlibiyet oldu bu Haftaya Stadı fulleriz artıkk  >l< >l<

mehmet yılmaz

Çocuklar gibi mutluyum
Hepimiz mutluyuz...

Çok şükür!

kabacevizli55

rüyada gibiyim ligde 4.cüyüz zirveye 1 adımdan çok yakınız   

forza_devil

çok şükür büyük bi engeli daha aştık,, inşallah daha ilerisini yaparız süperlige dahada yaklaşırız  >l<

samsunmania

İşte şimdi tam anlamıyla yarışta biz de varız. Kalan maçlarda bu oyunu sürdürürsek ilk iki için konuşuruz artık. Sağolasın Samsunspor'um.