Celil geri dönmeli mi ?

Başlatan MeL_55, 15 December 2006, 15:09:40

« önceki - sonraki »

jean

zor bence su saate zor seneye belki

RenTinRen

DEFOLSUN GİTSİN İS-TMİ-YO-RUZ
her sene bizden kaçmaya çalışıyordu sonunda gitti gördü gününü..

celilsiz takım olmazmışız asıl biz bu kafayla gidersek takım olamayız artık yeni futbolcular kazanmalıyız..

:wink:

veis

keşke celili bi tek ben istemeseydim ama celilin gidişini ve malatyayı unutamıyor.sonuçda karşı muhalifler olsada celil samsun için bitmiştir.

Forvetim

O bizim evladımız, kimse ona darılmasın gücenmesin o şartlarda yapması gerekeni yaptı. imparatorumuz, takımın serkanla beraber abisi o, kim ne derse desin celil demek Samsunspor demektir. İnşallah gelir. Faydalı olacağı kesin tartışmaya bile gerek yok, onun ayarında topçu zor yetişir. küsmeye gerek yok kıymetini bilelim, o da Samsunun kıymetini anlamıştır zaten. et tırnaktan ayrılmaz.
İmparatoor Celil Celil. bu ses kulaklarımdan gitmedi gitmeyecekte, giden olduğunuda sanmıyorum.

King Of The North

Celil gelsin de takımın sol tarafı biraz hareketlensin.Samsunspor zevk vermiyor arkadaşlar Celil gibi bir topçuyu zor bulur bu takım,en kısa zamanda Celil'i almalılar bence.Trabrumlu insanların oyunlarıyla takımdan uzaklaştırılan Celil büyüklük yapıp yeniden gelmek istiyorsa bağrımıza basmalıyız adam öz Samsun çocuğu daha ne olsun.

kadir55ist

selam
bu topice yorum yapan arkadaşların tümüne yakını ben de dahil celil li çok sevdiğimizden ,onun nasıl malatyaya gittiğini anlamış değiliz.
celil dendiğinde hepimizin yüreği hopluyor 55 numarayı giysede o kilasik topu kaldırıp orta yapsa ve herkes celil den bahsetse diye bekliyoruz.
evet bende çok kızgınım nasıl bizi bırakıp malatyaya gitti diye her takıma gitseydi ama malayya ya asla gitmeyecekti.
vakit kaybet me vakti değil kazanma vakti, bence önce kendi çok sevdiğimiz öz evladımızı kazanıp sonrada hdefimiz olan süper ligi kazanmalıyız .
affetmek yaradana bahsustur kula ne olmuş ki affetmeyecek.
biz celil i 55 numarasıyla tekrar bekliyoruz.
inşallah imparatoru tribüne çağırıp , oda golerini atarak barışırız.
celil bey sevildiğini bil herkese şans verilmez... :)

jean

dusunmeye gerek yok celili almaliyiz inslalah parada anlasilir

körfez55

biz bu kafayla süper ligi göremeyiz samsunsporu ve taraftarı satan bi futbolcuyu tekrar istiyoruz.ilhanı da lalaım.onları yaptıkları şey için bizi sattıkları için ödüllndirelim.düşma takım malatyay gitti adamlar kovunca tekrar alalım.bence alınmasın kardeşim.bir daha maça bile gitmem celil alınırsa..biz ona imparator diyoduk adam sattı biz.hemde malatyaya.şimdi kadro dışı kaldı..gelir tabi.parası bitti.

supporter

Celil' karşı çıkanlar, o alınırsa maça gitmem diyen adamlar Mehmet Polat geri alındığı halde maça
geliyor muydu gelmiyor muydu acaba?

Celil gibi Samsunsporlu olsa keşke her futbolcumuz. Asıl onun gibi değerlerimize sahip çıkmazsak Süper ligi göremeyiz. Çoluk çocukla bu işin olmadığını gördük ilk yarıda

jean

celilin geri donmesi super olur simdi zor durumdayiz aldi satti gibi diyaloglatr zarar getirir gelsn cikarmaya caliisn takimi

cem 55

1.lige cıkmanın guzel futbol oynayıp basarı elde etmenın yanında bızım gıbı koklu camialar icin bazı manevı degerler vardır ve bu degerler sportif basarıdan cok cok daha önemli ve mühimdir.Mehmet polat olayı da baslı basına yonetimin acizliginden kaynaklanan bi yanlıstır ve allaha sukur bu hatadanda gec de olsa dönülmüstür.Celil bencede samsunspor tarihine gececek bizi 1.lige tasıyacak kadar kaliteli bi futbolcudur ve samsunsporludur  ama samsunspor sevgısının yanında para yıda cok sevmektedır.Celilin malatya ya imza attıgı gun bendekı samsunsporlulugu bıtmıs ilhan ve tümerden bı farkı kalmamıstır.Celilin geri dönmesini isteyen arkadasların fikirlerine de saygı gösteriyor ama mehmet polat olayındakı gıbı bazı degerlerımızınde hıce sayılmamasını istiyorum.

MeL_55

AlıntıCELİL İYİ FUTBOLCU

Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu, Celil'in tekrar takıma geri dönmesi konusunda teknik ekibin görüşünün önemli olduğunu belirterek," Bizim için bir sorun yok. Karar teknik ekibin" dedi

CELİL İYİ FUTBOLCU

Kırmızı-Beyazlı takımın başkanı Mazhar Başoğlu, dün gazetemizde çıkan 'Celil'den Yeşil Işık' haberi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Celil'in kendisini ispatlamış bir futbolcu olduğunu belirten Başolu,"Celil'in futboluna kimse laf diyemez, diyenin ilk önce karşısına ben çıkarım. Hiç bir sorunumuz yok. Açıklaması bizleri gururlandırdı" dedi.

TOP TEKNİK EKİPTE
Celil'in Samsunspor'a gelip gelmemesine teknik ekibin karar vereceğini de sözlerine ekleyen Başoğlu, "Celil'in maddi yandan maliyeti oldukça yüksek. Bunu şuan Samsunspor Kulübü karşılayacak durumda değil. Biz kadromuza daha genç ve maliyeti düşük oyuncuları alıyoruz. Teknik ekibin raporuna göre hareket ediyoruz. Eğer (Celil'i alalım) diye bize istek sunarlarsa, değerlendiririz" diye konuştu.

MeL_55

AlıntıTARAFTAR CELİL'İ İSTİYOR

"Celil'den Yeşil Işık" haberi taraftarların büyük ilgisini çekti. Gazetemizi arayan taraftar dernek ve grupları, "Celil bizim evladımız. Kırgınlıklar bir kanara bırakılmalı ve takıma geri dönmeli" dediler

TELEFON YAĞDI
Gazetemizde dün yayınlanan "Celil'den yeşil ışık" haberi üzerine taraftarlar ayağa kalktı. Celil'i yeniden takımda görmek isteyen Kırmızı-Beyazlı taraftar grupları ve dernekleri, gün boyu gazetemizi telefonla arayarak bu transferin bir an önce bitirilmesini istediler.

YÖNETİM DÜŞÜNMELİ
Celil'in gidişinde sorun yaşandığını bildiklerini de ifade eden taraftarlar, "Celil konuşmasında şimdi kavga zamanı değil, birlik ve beraberlik zamanı diyerek en güzel mesajı vermiştir. Celil adımını atmıştır. Adım atma sırası şimdi yönetimde. Celil en büyük transfer olacaktır" diye konuştular

cem and naz55

Alıntı yapılan: "supporter"Celil' karşı çıkanlar, o alınırsa maça gitmem diyen adamlar Mehmet Polat geri alındığı halde maça
geliyor muydu gelmiyor muydu acaba?

Celil gibi Samsunsporlu olsa keşke her futbolcumuz. Asıl onun gibi değerlerimize sahip çıkmazsak Süper ligi göremeyiz. Çoluk çocukla bu işin olmadığını gördük ilk yarıda
sen bazı şeyleri ya kabullenmiyorsun yada işine gelmiyor m.polat samsunlu mu nereye giderse gitsin ama celil samsun un öz çocuğu o nereye gitti malatya sana bana hayvan muamelesi yapılan yere ama bir gerçek var pişman olmuş malatyaya gittiğine

Tamer55

evet celil  malatyaya gitmekle bir hata yaptı şimdi celil yapması gereken şey eğer teknik heyet alınması için onay verirse maddi konularında fedakarlık yapıp takımın başırılı olmasında katkı sağlaması gerekir.boşuna gelsinmi gelmesinmi tartışması yapmayalım fedakarlık yapıp bu takımı süper lige çıkmasında büyük faydası olursa bu taraftar onu gene baş tacı yapar ben her zaman göreve hazırım ben takım için canımı veririrm deyip sonra maddi konuları dayatıp  anlaşamadık sorun yönetimde deyip sorun  çıkartacaksa bırakın girmeyi klübün kapısından içeri uzaktan bile bakmasın