27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Geçen sezona göre epey aşama kat etti.
Ben son iki maçtaki başarısını Babasamsunlu'nun maçlara gelmemesine bağlıyorum. Tek kişilik koro olarak öyle bir bağırıyordu ki, "Orhaaaannnn" diye, çocuğun bütün konsantrasyonu gidiyordu :) İşin latifesi bir yana, Orhan belli bir standardı tutturdu artık. İnşallah daha da koyar üstüne.

sadece55

Agbetuyla iyi anlaşmaya başladılar daha iyi ortalar geldiği zaman tadından yenmicek :)

kumköylü ahmet

volla top onun ayagina gelince epey rahatliyorum bunu uzun zamandir unutmusduk

YaşarDoğu

Bugün maçta bir pas attı , bilerek mi attı bilmeyerek mi hala anlamış değilim :) Gelişme var , ama beklenen düzey mi değil.

oguz_5528

Gittikçe iyiye gidiyor,çok fazla pas hatası ile de oynamıyor fena değildi bugün

Lusage

İyi gidiyorsun Afferim!  .:.:.

Tufan

bence savunmada hala iyi değil ama istekli oynuyor, güzel bindirme yapıyor ah birde saç baş yoldurmadan orta kesse süper olucak.
galiba bugün ilk kez tribüne çağırıldı bu ona ekstra moral olucaktır.
nazar değmesin maşallahı var.

Burak

Agbetu' yla çok iyi anlaşıyor sol kanatta iyi ikili oldular son iki maçtır önümüzden sürekli geçiyor valla orhan :) aynı hucüm etkinliği adem ' de yok geçen sene o daha çok hücuma çıkıyordu ama onun önü fazla boş kalıyor önünde etkisiz abdül oynadığı için   

Kaya

Eksi yönlerini kapatmak için yüreğini ortaya koyması gerekirdi yaptı..Canla başla mücadele veriyor tek ve en büyük özelliği bu..Birçok eksiği olduğunu defalarca söyledik ,bu eksiklerin kapatılması artık çok zor bize düşen artılarıyla yetinmek..

beşnumara

Alıntı yapılan: iak5529 - 04 November 2010, 04:07:17
   Eksi yönlerini kapatmak için yüreğini ortaya koyması gerekirdi yaptı..Canla başla mücadele veriyor tek ve en büyük özelliği bu..Birçok eksiği olduğunu defalarca söyledik ,bu eksiklerin kapatılması artık çok zor bize düşen artılarıyla yetinmek..
:D :D

Atakumlu

orhan gecen seneye gore kat ve kat ustune koyarak oynuyor ortalarında da duzelmeler var...burak ın dedigi gibi de agbetuyla gercekten cok iyi anlasıyorlar...

berusa55

Bazı pozisyonlarda hata yapsa da iyi sol ayağı var ve ortaları oldukça iyi kesiyor ve elindne geleni yapıyor.

SSBiz Gençlik

Ersin ile beraber sahanın kötülerindendi...

kaptan 55

08 November 2010, 12:08:01 #178 Son düzenlenme: 08 November 2010, 12:11:44 kaptan 55
şimdi benim anlamadığım,bu çocuğun yetenekli olmadığını bilmek için futbol alimi olmaya gerek yok.ama çıkıpda yüreğiyle ,fiziğiyle oynuyor laflarına takığım,iyide kardeşim kaç yüzbin liralara oynuyorlar üstelik taşıdığı formanın bizim için kutsallığını anlatmaya gerek bile yok.

ee yeteneğin yok e size zahmet bırakın da biraz yüreğini koysun faturası kaç yüz bin lira...?

KareAs55

Bu adama en olumlu yorum heralde bu  bencede ;   ;D ;D ;D