T.Direktör değişikliği

Başlatan ngonge, 11 December 2006, 03:12:43

« önceki - sonraki »

ngonge

sizce devre arasında böyle bir şeye ihtiyaç var mı? herkes oyuncular ve yönetime yüklenirken levent eriş e güven tam görünüyor ama gene de nabız yoklamak istedim...

RenTinRen

levent eriş yerine kim gelecek? ava giderken avlanmayalım , bence şuan  için alacagımız en iyi antrenör  :wink:

veis

levent hoca saglam bi adam kaç hafta kazanamadık yinede kaçıp gitmedi.en önemlisi saha kenarında yüregini ortaya koyuyorher halinden belli.ama sen adama kazma topçu alır verirsen top oynatamaz tabii

since1965

istikrar açısından kalması gerekir ama uzun senelerden sonra ilk defa başarısız bir sonuç soununda nerdeyse bütün kamuoyunun destegini alan nadir hocalardan bir tanesi

piyanist

Levent Hocanın kalması gerekir.Aslında hoca iyi ama futbolcularda ya ruh kalmamış yada becerileri,kapasiteleri bu kadar.Bu kadar başarısız topçuları bir araya getirenler gitmeli.

berusa55

levent hoca kesinlikle kalmalı!biziim ruhsuz topcular adamın kendini saha kenarında yırttığı kadar oyunda yırtmıyorlar!levent hoca elinden geleni yapıyor bence!yapmayan topcular!!!

mehmet yılmaz

Levent Hoca'nın da taktik manada eleştirilebilecek yönleri var elbette ancak şu manzarada birileri illa da gidecekse sorumluluk mevkiindeki insanlar arasında en son sırada Eriş olmalıdır...

Manzara kötü ama güvenimiz sürüyor. İnşallah ne kendi yanılır ne de bizi yanıltır...

Kesinlikle devam...

Tamer55

levent eriş bu takımı ben kurmadım diye mazereti var şimdi transfer listesini kendi yaptı istediği oyuncular alınırsa başarılı olurmu beklememiz lazım zaman bu saatten sonra t.direktör değiştirmek bence hiç bir şeyi değiştirmez kanısındayım

Tribün_ali

Şu an levent erişin gitmesine gerek yok gitmesi bize fayda degil zarar getirir onun için hocayla devem edilmeli

MeL_55

levent bence kalsin ! onun yerine daha iyi bir teknik direktör gelmez! 2.devre cok iyi olacagiz insallah

Amsterdamli

Sevgili N'Gonge bu basligi forumda gorunce acikcasi sasirmistim. Senin Erisi istifaya cagiracagini dusunemiyorum ancak baktimki nabiz yoklamak istemek icin acmissin ve sonuc apacik ortada.

Herkez kalmasindan yana, bende tabiki oyle. Oyun icinde yaptigi oyuncu degisiklikleri ve gondermek istedigi futbolculara bakarsak bos olmadigini goruruz.

Tabi bazi arkadaslarimiz Eris'e oynattigi taktikten dolayi kizmaya basladi ama elinde oynatacak futbolcu olmadigindan bu elestiriyi ikinci yariya ertelemekte fayda var diye dusunuyorum.

ngonge

benim bu başlığı açmamın sebebi, bundan sonra t.direktör değişikliği için vakit yok. zaten kötü durumdayız, eğer hoca değiştiriceksek kadro yeniden oluşturulmadan tam şimdi yapılması lazım.

benim fikrim de sizlerle aynı şekilde. eriş in hataları da oldu ama şu an ondan iyi birisini getirme imkanı yok.

jean

bu saatten sonra hoca degisikligi cok riskli heml sozu var atip tutma yeri degil bura 25.haftada garantiliyorduk smdide ilk 6 ya kalacazmi diyoz sozu var cikarmasi lazim takimi

veis

zaten takım ve yönetim olarak düşünürsek samsunspordaki tek adam levent eriş.adam daha elazıgı yendigimi<z maçdan sonra işimiz çok zor dedi futbolcusuna güvenmiyorki adam cagız.ama devre arası o nederse alınacak şimdi göstermesi gerekiyor hocalıgını ben ona güveniyorum.hem bu kadar salak futbolcularla bu kadar puan bile çok iyi.

berusa55

bence bu takım için gayret veren tek adam levent hoca!bunu cok tarafsız bir sekilde yazıyorum!futbolcular levent hoca kadar cırpınmadılar!