22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

hakan55

Harikaydın adem.Hele maç başlarken yere eğilip dua etmen mest etti beni..

mehmet yılmaz

Ağır zeminde en önemli hadiselerden birisi ilk topa basabilmek, kanat savunmacıları rakip forvetin ilk topunu kaçırırlarsa büyük sıkıntılar oluşuyor. Adem ve Orhan Adana maçında neredeyse bütün çalım denemelerini doğru ilk hamlelerle durdurdular. Agbetu'nun pas veremediği 4'e 2 pozsiyonda en köşedeki isim Adam'di, doğru pas çıksa golle de süsleyebilirdi güzel oyununu...

Tebrikler Adem...

selahattin55

ben ademin her maçını beğeniyorum genelde çok iyi.helal sana ADEM ALKAŞI.

Kaya

Adem bildğimiz Adem profesyonelliğine hayranım.Bu maçta benim saçları dikkatimi çekti yakışmış tebrik ediyorum  :D ;D

mehmet yılmaz

Giresun deplasmanında yine kaleciyi de dahil edersek geri 5'limiz gayet iyiydi. Adem Alkaşi de görevini en iyi yapanlardan birisiydi.

sadece55

Eski Ramos ademi istiyorum ben

Burak

buna da bir yedek lazım . Orhan'ın arkasına Alparslan' ı koyduk biraz düzeltti :) Alternatifsizlik rahatlığa itiyor sanırım futbolcuları

sadece55

Alıntı yapılan: Burak - 31 October 2010, 21:36:58
buna da bir yedek lazım . Orhan'ın arkasına Alparslan' ı koyduk biraz düzeltti :) Alternatifsizlik rahatlığa itiyor sanırım futbolcuları

Bu konuda haklısın...Aslında artık bu Oğuzhan'ı da kadroya koymak lazım ara sıra kaliteli çocuk..

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 31 October 2010, 21:42:06
Bu konuda haklısın...Aslında artık bu Oğuzhan'ı da kadroya koymak lazım ara sıra kaliteli çocuk..

onun bu seyircinin önünde yuhalanmadan oynaması artık biraz zor. En azından bizim önümüzde

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: Burak - 31 October 2010, 21:43:58
onun bu seyircinin önünde yuhalanmadan oynaması artık biraz zor. En azından bizim önümüzde

hay ağzına sağlık  >l<

Lusage

Ahh Adem ahh.. Nerede geçen sezonki Adem? Birde sezon başı çalışıyordun.. Ne çalıştın sen Adem?  :-X

oguz_5528

Bu aralar sadece Kazanma arzusunu seviyorum

YaşarDoğu

İlk dakikalarda buldugu poziyonda golü atsaydı , harika olurdu.

Çok çalıştı Mersin maçında. Tebrikler Adem.

Kaya

Mersin maçında golü attığımızda gol sevincine katılmayıp  rakip yarı alanda bekleyerek mutlak mersin hızlı santrasını önlediği için ademe teşekkürler..Bravo adem.. >l< >l< >l< >l< >l<

beşnumara

Bir an önce sağ beke turgayı yerleştirip ademe de ders vermek lazım