BankAsya Birinci Lig / 10. Hafta - Samsunsporumuz - Diyarbakırspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 24 October 2010, 17:40:39

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: celebi - 31 October 2010, 15:54:11
tam anıl ve cenklik maç bu
defansın arkasına top atacak isim anıl..yazacak isim cenk gör bunu kalpar hadi bakiyim kim daha iyi görüyo oyunu  ;D

Kadir ÇELEBİ

diğer maçlara bakmayın günü değerlendirin..... SAMSUNSPOR OLEYYYYYYYY

alperen

KotuCocuk55

Evet Anıl ve Cenk'i izlemek istiyoruz..
Bu maç öyle yada böyle bizim,3 puan daha yazdırdık..
Şimdi çevrilmesi gereken bir Mersin maçı var!

Ve eğer o maçı çevirirsek,zirveye uygun adım marş marş!!!

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: maviay55 - 31 October 2010, 15:55:21
defansın arkasına top atacak isim anıl..yazacak isim cenk gör bunu kalpar hadi bakiyim kim daha iyi görüyo oyunu  ;D

BU Skordan sonra görür...

Mustee13

Spiker çok ruhsuz anlatıyo maçı.. sinir oldum.. >:(
Bir de savaşa yapılan hareket çok sertti direk sakatlamak için yaptı. Kırmızı kartlık bir hareket yan hakem nasıl görmedi  >:(
Diyarbakırda 10 numara Ufuk'u beğendim. Yanlız Caner'e bir tepki bekliyordum taraftardan  :-*

Orta sahamızı kolay geçiyorlar fakat Ersin ve Kemal iyi iş çıkarıyor. Agbetu ve Aziz 'in daha çok orta sahaya yardım etmesi gerekir.

red_white

emre

diyarlı topculara acıyordum ama çoook serrt oynuyorlar.bu böyle gitmez hoca çıkarıcan kartı!! yoksa sakat verebiliriz maçta..yasla Samsun'um yaslayabildiğin kadar...

Kadir ÇELEBİ

görmediyse hata var nedenini söyliyim kalparın hedefi ilk altıysa beklemediğimiz gibi bir kadroda devam eder beklenilene cevap veriyorsa hedef açıklanandan ibaret...

HoliganSamSunLu

yarıda kalan mersin maçınıda çevirebilirsek en azından yenikmezsek çıtayı yüseltme zamanı gelmiş demektir.

Kadir ÇELEBİ

agbetu ve zenke çıkmalı ikinci yarının en geç 15 dk. itibariyle ilk yarı yetersizlerdi.... önce kemal ve hakanı çok beğendim. savaş artıya devam..

maviay55

HoliganSamSunLu

celebi

alperen