78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Takımda en güvendiğim mevki kesinlikle kale.

Huysuz diye sezon başında neredeyse göndereceklerdi Ahmet'i; neyse ki öyle bir aptallık yapmadılar...

selahattin55

AHMET takımın sigortası herşeyi son 5 senenin en iyi kalecisi keşke bizden hiç gitmese.ahmet şahin oleyyyyyy ahmet şahin oolleeyyyy

Kaya

Bizim Van Der Sar ımız olsun 40 yaşına kadar oynasın...

Nuri Asan

Ahmet'e 2 defa kızdım.
2-0 yenikken Buca maçında çok gereksiz bir kırmızı kart gördü,giresundan ilk defa puan alacakken alamadık.

2.ise Kocaeliyi 4-0 yendiğimiz maçta.Uleyn o kadar yalvardım 1 gol yede plaka yazalım tam makara olsun diye :)

kabacevizli55

süper   ligi hakediyo bu adam

celebi

kabacevizli55

biz şampiyonlar ligini hakediyoz o süper ligde kalsın  :) ;)

fatih55ankara

bu hafta ahmet in kalesi gole kapalı.

mehmet yılmaz

Geçen sezon Giresun'daki maçta kart cezası olmasa ve oynasa idi asla yenilmezdik. Onun yerine oynayan Okan Kovabulut resmen içine vermişti. Bugün soğukkanlılığı, yer tutuşu ve kritik kurtarışlarıyla elde edilen galibiyetin mimarlarındandır Ahmet.

Hay maşaallah...  >l<

celebi

Allahım sen nazarlardan sakla

kabacevizli55

Burak

Biz zaten ne çektiysek kalecilerden çektik . Yıllardır ilk defa kalede adam gibi kaleci var. Hatırlıyorum bir maçta Allum'un son sezonlarında  Samsun atıyordu Allum yiyordu Samsun atıyordu Allum yiyordu. o maç 3-3 bitmişti sanırım ama hepsi Allum'un Hatası . Şimdi bakıyorum bizim süper ligdeyken oynattığımız kaleciler Kerem b.asyada , Fevzi Bank Asya da , Allum B.Asya da oynadı , Shorunmu bizden sonra top oynamamış  , ( Göksel i hiçbir zaman beğenmedim beşiktaş a nasıl gitti hala anlayabilmiş değilim  ...)  Bu adamların hepsi iyi kaleciler aslında ama pilleri bitik olduğu zaman bize denk geldi  v:( :( :(

Süper Ligde de oynasak kalemizde olacak adam da Bank Asya çok şanslıyız çooooooook

rass

tüm Hava toplarında guven veriyor. varlığın yeter ahmet şahin.

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

sadece55

Ya Ahmeti her izlediğimde Bankasyada nasıl oynadığına şaşırıyorum açıkçası...Artık İnşallah bizle beraber seneye SüperLigte oynar

s_uzunkaya

ahmet geçen sezon başından beri bizde olaydı geçen sene ilk altıda olurduk kesin ve gruplardanda çıkardık zannımca... ahmet en önemli ismimiz...nazarlardan korusun Allah :)