27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

Burak

abi orhan ağzıyla kuş tutsa yaranamaz sana  :P :P :P  bu arada orhaaaaaaaaaaaaaaaaaaan sesi duyamadık gibime geldi stadta ama ?

Mustee13

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 October 2010, 09:46:15
orhanın arkasını kapatmak için bölgesini boşaltmıştı  ;) ;)

Kademe yapılırken kendi alanın boşaltılmaz.  ;) Dikkat edersen pozisyonda Ersin taç çizgisinden de dışarı çıktı. Eğer Orhan'ın arkasında kademede kalsaydı asisti yapan futbolcuyu bozardı. ;)

Bu arada o asisti yapan siyahi futbolcu adım gibi eminim ki kaleye şut attı. Gitti o top pas oldu.

Burak

spiker de günün başarılı isimlerinden demiş orhan ' a tekrarını izliyorum da  :)

doðan

Bana görede dün sahanın  en iyilerinden biriydi geldiği günden bu güne bayağı aşama kattetti helal olsun hala  hata yapıyor ama , minnimale yaklaştı gibi , birde orta yapma kabiliyeti giderek artıyor , devam orhan devam ....

mehmet yılmaz

Bugün Yeşilyurt AVM'de Turgay'la birlikte yemek yedikleri sırada karşılaşıp, masalarına oturduğum futbolcu.
" Dün Samsunspor'daki en iyi oyunlarından birini oynadığını, bir hatasının golle sonuçlanmasının talihsizlik olduğunu düşündüğümü, özgüveni arttıkça iyi oynadığına inandığımı" söyledim. Pek konuşkan bir tip değil, sevmediğim moda bir tabirle elektrik alamadım, Turgut'u anımsattı biraz geç anlıyormuş gibi görünen haliyle...

beşnumara

Bu çocuk da çok şanssız arkadaş.En iyi oynadığı maçta bir gol yedik o da orhanın kanattan

sadece55

Gittikçe iyi oynamaya başladı...Fiziği ve yaşı bizim için umut verici.İnşallah daha da iyi olacak

Kaya

Birisi ALLAH aşkına şu çocuğa özel kademe ve adamın neresinde girilmesi gerektiğini öğretsin arkadaş.Ne kadar iyi oynarsa oynasın eksik özellikleri skora yansıyor.Bu ekskliği kapatırsa müthiş işler yapabilir.Ayrıca kornerlerde bundan sonra bir çok golünü görebiliriz kendini sakınmadan topa yükseliyor..SAMSUNSPORumuza geldiğinden beri en iyi oyunu Adana maçı oldu..3-1 bitmeseydi ne olurdu muamma!

celebi

Alıntı yapılan: Erdinc - 09 October 2010, 23:50:22
Gittikçe iyi oynamaya başladı...Fiziği ve yaşı bizim için umut verici.İnşallah daha da iyi olacak

atakan

geldiği günle şimdiyi kıyaslarsak baya bi aşama kaydetmiş gibi gözüküyor.

mehmet yılmaz

Günden güne artıyor performansı. Mükemmle değil ama takımın iyilerinden. Aferin Orhan...  >l< >l<

gkhn

İkinci yarı düştü sanki oyundan sadece adamı izledi ama geçen seneye oranla iyi  >l<

Burak

serbest vuruş kaydadeğerdi iyi yere vurmasada pozisyon yaratabilecek bir vuruştu. Bence gayet iyi oynuyor

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 October 2010, 18:47:42
senin hakkında fikrimin değişmesi için,futbol hakkında ne biliyorsam hepsinin değişmei lazım Orhan ..  :):)

ikinci yarı adamlar iki kez etkili ortaladı..bilin bakalım kimi geçip ortaladılar :D :D :D

Etkili bir takıma karşı nasıl oynaycaksın çok merak ediyorum...

Az da olsa bir yumuşama sezdim bu mesajda olcak olcak,belki birgün sana abi diyebilir

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Burak

Bu çocuk belli bir standardı yakalamaya doğru gidiyor. . Özellikle soldan attığı orta şeklinde pas gayet iyiydi. Ama her zamanki salak ortalarını da yapmadan geçmedi. :D Agbetu'nun solundan güzel koşular yaptı. Böyle devam  >l< >l<