İsmail Başkan'ı beğenmeyenler nerdesiniz?

Başlatan istanbul grubu, 03 December 2006, 18:40:12

« önceki - sonraki »

radikal-fma

Sevgili dostlar! İsmail başkan Samsunspor'da başkanlık defterini kapattı. bu defteri bizimde kapatmamız lazım. bu defteri temcit pilavı tekrar getirmek yarar yerine zarar getirir. bu nedenle Samsunsporu seven ve idealleri olan isimler şimdiden gizliden ikna edilmeli mesela Galip Öztürk ve Şafak Gedikoğlu

Forvetim

Galip Öztürk başkan olacak ve takım da Metro Samsunspor olacak bu kadar basit başka çıkış yok. (Çaykur Rize, Vestel Manisa) gibi sponsorlu takım olacağız ve artık Galip bey'de bu işi ciddi ciddi düşünse iyi eder. Bu vatanın evladı, Allah daha çok versin bu zenginliğe Samsun sayesinde sahip oldu ve el altından desteğini gün yüzüne çıkarma zamanı geldi bence. Daha fazla zaman kaybetmenin kimseye faydası yok. Belki kendince bi takım çekinceleri vardır ama bu kadar çekinmeye lüzum yok, akıllı düşünene kadar deli dereyi geçermiş. Ya Bismillah deyip başlamak lazım. Bu şehre bu kulübe hizmet etmek lazım. Samsun tarihinde Hasbi Ağa ve İsmail Başkan'dan sonra 3.efsane olacaktır kendisi.

AllydeenleaR

bende gelmesini isterim ama gelmez adamınn arkasından o kadar laf söylendi ki gelince ne kadar söylencek
gelmez :(

piyanist

Metro Samsunspor Olmak Zorundamı.Geçende bi arkadaşla onu konuşmuştuk.Manisasporun eskilerden 3.ligde felan oynadığını daha önceden de renklerinin siyah beyaz olduğunu konuşmuştuk.Daha sonrada takımın adı ve renkleri değişti.Renkleri kırmızı-beyaz takımın adı da Vestel Manisaspor oldu.Hatta o takım daha çok Vestelspor olarak anılmaya başlandığının kanısına vardık.Şahsen Ben takımın adının Metro Samsunspor olmasından yana değilim.Başkan olacaksa olsun.Ama şirket İsminin takıma verilmesi bozar.düşünsenize Metro Samsunspor...

AllydeenleaR

bende olmasını istemem hem bize yakışmaz hem de yanlış anlaşılmalara yol açabilir(art niyet kesinlikle yok)

supporter

Bu başlıkların açılmasını aslında ben de istemiyorum. veis gibi kişiler için İsmail Uyanık nedir kimdir gibisinden mesajlar yazma fırsatı doğurduğu için. Halbuki topic Uyanık'ın geri gelmesine yönelik değil. Ama yine de fırsat işte. Nasıl bu hale düştüğümüzü konuşurken ister istemez bu konular açılır. Samsunspor'un siyasetin pençesine düşmesine içi acıyan insanlar var. Bunlar konuşmasın mı?

Forvetim

Arkadaşlar elbette ki şanlı Samsunsporumuzun adının önüne başka bi isim eklenmesi hoş değil bu isim Samsunun yerli ismi olan Metro bile olsa ama şu da bir gerçek ki parayı akıtan kişi kendi adını taşıttırır. Basketbol takımı adının Panasonic Samsunspor olduğunu unuttunuz herhalde. Ben onu Metro Samsunspor yazarken bu varsayımla belirttim. Aslında bana kalmaz gerçi ama kalacak olsa Samsunspor kelimesinde ki spor ekini bile sildiririm. değişik dallarda aktivite olması için bu ek, bir spor kulübüne veriliyorsa daha değişik bir yol izlenmeli. Çok saçma bi ek, her şehir kulübünün adının devamında spor eki var. (kocaelispor, bursaspor, sakaryaspor vs.) neden avrupa da böyle değil chelseaspor, milanspor yada barcelonaspor olmuyor da biz de neden oluyor. bu aklınıza geldimi hiç. yugoslavların viç ekli adları gibi (mihailoviç, ibrahimoviç) bulgarların ov soyadı gibi (ivanov, stefanov) vs vs. bu benzetmeleri çoğaltmak mümkün. Bence en ideali (Samsun Futbol Kulübü) avrupada da şöyle yazılır herhalde (Samsun FC). neyse mevzuu bundan ibaret işte.

piyanist

Alıntı yapılan: "Forvetim"Çok saçma bi ek, her şehir kulübünün adının devamında spor eki var. (kocaelispor, bursaspor, sakaryaspor vs.) neden avrupa da böyle değil chelseaspor, milanspor yada barcelonaspor olmuyor da biz de neden oluyor.

Bunu Aslında yıllar önce bende çok düşünmüştüm.Şuda bir gerçek.çelsinin basket takımı yada diğer spor dalı yok galiba.adamlarda sadece futbol takımı var.bundan futbol klübü olmuş olabilir.ne bilim aklıma daha mantıklı şeyler gelmiyor 2 haftadır kafayı yedim gibi.

Rentboy

Alıntı yapılan: "veis"çok samsunluda niye gelmiyor olaya el atmıyor.samsunsporun kaç maçına geldi bu adam başkanlıkdan sonra.ben bile malatya maçı için kalkıp gitmişim uyanık diyoruz halen ya o yüzden bizdeb bi cavık olmuyor.
İsmail Uyanık'ın başkanlığı bırakma sebebi büyükşehir belediyesinden olsun samsunlu işadamlarından olsun hiçbir destek görmemesiydi.Görevi bıraktı ve Yusuf Ziya yalakası trabrumlu Adnan Ölmez geçti başa ve atıp tutmaya başladı 13 yıl hizmet vermiş İsmail Uyanık'a.Sen ne yapardın bu durumda izlermiydin böyle bir herifin bulunduğu ortamda Samsunspor maçlarını?Yani laf olsun torba dolsun harfler önünüzde istediğiniz gibi yorumlayın.

Tribün_ali

11 yaşından beri SAMSUNSPOR maclarına giderim ismail uyanık başkan gibi başkan gelmez ilk gittigim mac benim babamla antalyaspor macıydı bundan 6,7 sene önce samsunspor o macı 1_0 kaybetmiştik ve o macta ismail başkanı görmüştüm kale arkasında bizimle beraber samsunspor macını izliyordu ve takım yenildigi halde tarftarlar alkışlıyordu başkanı ve ilk o zaman gördüm ismail başkanı beyenmeyenler ve istemeyenleri Allah bildiği gibi yapsın

tunç güvenoðlu

mersinde oldugumu biliyorsun kardeşim ...
beni mi merak ettin yoksa :)
supporter hemen cevap yazma sakın bu bir şaka...

Amsterdamli

Ben Ismail Uyanik hakkinda degilde mevcut yonetim hakkinda bir iki laf soylemek istiyorum.

Lig baslamadan acik ara sampiyon olacaklarini iddia ediyorlari. Ligin 8. haftasinda kendilerini ligin son sirasinda bulunca hedefi olmasi gerektigi gibi daha gercekci sayilabilecek play off olarak belirledir. Bir kac mac pes pese kazanincan yine atmaya basladilar ve hedef herzamanki gibi sampiyonluk haline geldi.

Bir takimin hedefi 14 hafta icinde bir kere 3 kere degistirilmez. Futbolculara bukadar baski yaparsaniz adamlar ne yapcaklarini sasirir. Biraz daha gercekci hedefler bu takimin yararina olur. Ben mesela ilk yari hedefini 6. siranin 3 puan gerisinde koymustum ama malesef bu hedefi bile gerceklestiremeyecegiz.

Elimizdeki futbolcu kalitesi belli ve bu futbolcularida bi yonetim aldi. Gokhan Kaba icin ortaligi ayaga kaldirdilar adamin katkisini goruyoruz. Serkan Ozdemir gibi futbol oynamasini bilmeyen adamlar yildizimiz oldu. Levent Erisin su an eli kolu bagli. Devre arasina kadar idare edecek ve ara transferde Ercument Coskundere ile birlikte gereken takviyeleri yapacaklarini dusunuyorum.

Kazandigimiz maclarda ligin dibinde bulunan takimlara karsi ve birazda sans faktorunun yanimizda oldugu maclardi bunuda unutmayalim. Yapmamiz gereken tek sey var oda ayaklarimizin yere basmasidir. Iki mac kazaninca gercekleri unutup hemen havalara girersek boyle tepe taklak gideriz.

Iyi niyet malesef yeterli olmuyor, bu isdende biraz anlamak gerekiyor. Yapilan hatalarin sonucunda su an ligin 11. sirasinda bulunuyoruz.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "O.YILMAZ"İsmail Başkan'ın isminin tekrar geçmesi veya futbolcu isimlerinin geçmesi daha iyilerinin çıkarılamayacağı anlamına gelmemekle birlikte onların yerlerinin dolduralamadığından veya daha iyilerinin gelmemesininden kaynaklanıyor.

beyefendi bu tesipitiniz ve doğru cümleleriniz için sizi tebrik ederim. Bu takımdan Timofte gibi bir usta ayrıldığında hemen hiçbirimiz onun gidişinden rahatsız olmadık. Neden? Çünkü Tümer adlı bir genç topçu onun futbol boşluğunu doldurdu.

Eğer gidenlerin yeri dolmuyorsa; hasretleri dinmiyorsa o halde gelenlerde bir sorun var demektir.

veis

konu ismail uyanıgı begenip begenmemek degil.kim gelirse gelsin samsunspor bakidir.ve unutmayalım ismail uyanık samsunsporu halen seviyorsa ilk seçimde gelsin bende göreyim.i

Rentboy

Alıntı yapılan: "veis"konu ismail uyanıgı begenip begenmemek degil.kim gelirse gelsin samsunspor bakidir.ve unutmayalım ismail uyanık samsunsporu halen seviyorsa ilk seçimde gelsin bende göreyim.i
Anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun herhalde.Mevcut yerel yönetim İsmail Uyanık'a gereksiz tavır aldığı sürece o adam bu takımın başına geçmez.Kim olsa geçmez.Sen şehrinin takımının başkanı ol gelsin senin belediye başkanın sana destek yerine köstek olsun kim bu durumdan rahatsız olmazki.

Adnan Ölmez'e verdikleri desteği İsmail Uyanık yönetiminede verselerdi ya.7.25 milyon YTL az para değil bu parayla çok iş yapardı İsmail Uyanık.Adam fuarın işletmesinin gelirlerini istedi onu bile kabul etmediler aylık 300 bin YTl'den yılda 3 milyon 600 bin YTL yapardı bu para.Ama gittiler elin trabrumlusuna bu paranın iki katına tekabül eden bir kaynak aktardılar.Samsunun öz be öz evladına böyle ayrımcılık yapılırken Allahın trabrumlusuna paraların akıtılması gerçekten üzücü bir olay.Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?[/color]