Afilli deplasman sponsorumuz !!

Başlatan YaşarDoğu, 06 October 2010, 13:06:42

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

AlıntıSamsun'da yeni bir mekan ile hizmet verecek olan Afilli Restoran sahibi Sayın Ahmet Fil, kulübümüzü ziyaret ederek üç deplasman maçımızı karşılamaya talip olduğunu bildirdi.

Yönetim kurulu üyelerimizin de katıldığı bir toplantı ile katkısını açıklayan Sayın Ahmet Fil'e teşekkür plaketi veren başkan Tutu," bu tür katkılar, maddi ölçüsü yanında kulübü yönetenlere ve futbolcularımıza da moral olmaktadır" dedi.

www.samsunspor.org.tr

Ahmet Fil'e kulübe yaptıgı katkı nedeniyle teşekkürler.

İnşAllah defterlerde temlik olarak gösterilmez.

Serkan

Mustee13

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 06 October 2010, 13:06:42

Ahmet Fil'e kulübe yaptıgı katkı nedeniyle teşekkürler.

İnşAllah defterlerde temlik olarak gösterilmez.

doðan

Afilliye teşekkür edilir ; msaj alınır , samsunsporun dostu dost bilinir , en yakın zamanda da afilli ziyaret edilir ....
>l< >l< >l<

maço

helal olsun.Maçlardan önce org yapılacaksa böyle yerlerde yapılmalı bence.

Tufan

Alıntı yapılan: maço - 15 October 2010, 01:01:04
helal olsun.Maçlardan önce org yapılacaksa böyle yerlerde yapılmalı bence.

adı gibi afilli mekan yaptılar türkiş kavşağı deniz tarafına baya lüks bir yer oldu orası  :)

maviay55

AlıntıAhmet Fil'den örnek davranış

Samsunspor'un bu hafta sonu Giresunspor ve daha sonra sezon içerisinde oynayacağı Orduspor ve Çaykur Rizespor deplasmanlarının giderlerini Samsunlu işadamı Ahmet Fil karşılayacak
Atakum İlçesi'nde hizmet veren Afilli Restoran'ın sahibi Ahmet Fil, örnek bir davranışta bulunarak Kırmızı-Beyazlı ekibin üç deplasmandaki giderlerini üstlendiğini açıkladı. İşadamı Fil, "Samsun'da yaşıyorsak, Samsun'da kazanıyorsak bizler Samsunspor için bu tür davranışlarda her zaman bulunmalıyız" dedi.
Samsunspor'un ligde çok daha iyi yerlere gelmesini arzuladığını söyleyen Ahmet Fil, "Takımımız şuan orta sıralarda yer alıyor. Bu demek değildir ki hep böyle gidecek. Samsunspor'un bir marka değeri var. İnanıyorum ki bundan sonraki haftalarda Samsunspor, alacağı başarılı sonuçlarla üst sıralarda kendine yer edinecektir. Ben her zaman Samsunspor'a maddi ve manevi olarak destekte bulunmaya hazırım. Samsunspor için herkesin birlik olması gerek" diye konuştu.

>l< >l< >l<

maraton

bu afilli de şöyle bi 20-25 kişilik bi yemek organize edilim.. hem teşekkür edelim hem esnaf samsunspora yapılan yardımın reklam olarak döndüğünü anlasın..

brigand

bence de iyi fikir abi. >l< karşılığını oldugunu bilmek onları yardıma teşvik edebilir. gerçekleştirelim bu organizasyonu. basındada hafiften yar aldımı tamamdır.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 22 October 2010, 13:03:13
bu afilli de şöyle bi 20-25 kişilik bi yemek organize edilim.. hem teşekkür edelim hem esnaf samsunspora yapılan yardımın reklam olarak döndüğünü anlasın..

yemek mevzuu olunca nasıl da harekete geçiyorsun hemen :)

31 ekim pazar günü diyarbakır maçımızdan önce bir kahvaltı organizasyonu yapalım derim, ( telefonda da dedim ya hani ;) )

babasamsunlu

:D :D
evet öyleymiş bana da telefonda öyle dedi :):)