Bulvar Samsun [A.V.M.]

Başlatan berusa55, 26 October 2009, 16:45:43

« önceki - sonraki »

berusa55

Ayberk

Çizimlerden görünen, oraya hayat geleceği, tütün kokulu hayalet binaların oraya bir canlılık katacağı. İnşallah sonu güzel olur. Bir de merak ettiğim şey, otoparkın olduğu taraftaki binada çalışmalar yapılacak da karşısında kalan Tekel binaları da bu projeye dahil edilecek mi? Daha önceden otel olarak değerlendirileceği söylenmiş, daha sonra vazgeçilmişti de

berusa55

22 October 2010, 14:51:04 #77 Son düzenlenme: 24 March 2011, 03:01:11 berusa55
Karsıdaki binalar da dahil sevgili delaguarda... Otel yapımından şehrin çeşitli yerlerinde otel projeleri olduğu için vazgeçildi. Zaten o bina da otel olsaydı avm kısmına kalan kapalı alan miktarı çok düşecekti. Otel yapılmaması da iyi oldu diyebiliriz...

Ayberk

Evet ben de aynı görüşteyim, avm'nin büyüklüğünü hayal edebilmek için sormuştum :) böylesi daha iyi oldu bence de

alperen

şehre çok güzel bi hava katacak...

KareAs55

Belirli bir tarih varmı avm nin bitiş tarihi ?

berusa55

2012 ilk yarısı... Tahminim 15-18 ay süreceği yönünde. Biraz zahmetli bir işi var buranın ama değecek...

ahmetsefa55

yıkılıp yenıden mı yapılcak yoksa restore mı edılecek ? ıns yıkılır daha modern bır avm inşaa edılır şöyle balkon fln olsa boydan boya oturup cay fln ıcsek meydana dogru guzel olmazmıydı yesılyurt tarzı

berusa55

22 October 2010, 16:54:03 #83 Son düzenlenme: 22 October 2010, 17:01:43 berusa55
Binalar yıkılmayacak ama artık mühendislik çok gelişti... Çelik konstrüksiyon denen çalışmayla daha sağlam olacağı ve bittiğinde binaları tanıyamayacağımız kesin. Resimlere bakılırsa dediğin balkon veya teras tarzı görünüm olacak bu projede...

Sercan

Eğer buranın restorasyonunu güzel yapabilirlerse Türkiye'de ki en güzel avm olacaktır..

berusa55

Vallahi Sercan'cım bu Torunlar GYO'nun portföyüne baktığımızda ortaya çıkardığı merkezler baya iyi. Bursa'daki Korupark AVM ve Zafer Plaza'yı, Ankara'da AnkaMALL'ı yaptılar ve gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Torium AVM Projesi ve Mall of İstanbul Projesi çalışmaları var Bulvar Samsun'la beraber. Anlaşılan o ki Samsun'da da güzel bir şey çıkacak ortaya...

Sercan

Abi bu Torunlar şu reklamlarda çıkan Torunlar değil mi?

berusa55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 22 October 2010, 17:57:43
Abi bu Torunlar şu reklamlarda çıkan Torunlar değil mi?

Evet o Sercan  ;)

berusa55

23 October 2010, 00:38:45 #88 Son düzenlenme: 23 October 2010, 00:44:12 berusa55
Bursa'da Torunlar GYO'nun reklamları var; Samsun BULVAR AVM'yi de koymuşlar...  ;)

hakan55

Benim soyadım da TORUN varmı acaba akrabalığımız.. :) :)