BankAsya Birinci Lig 8.Hafta | Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan Cagdas Ünver, 09 October 2010, 02:00:56

« önceki - sonraki »

Kürsat Berrak

Siyasi keneler Samsunsporumuzdan pençelerini çekmeli...Fatih Öztürkün meclisde imza attırdığı adamı bu el matkabıyla duvar delen yönetim gönderemez...Her hafta bizde saç baş yolarız >:(

cembaba

Alıntı yapılan: hakanelgun - 17 October 2010, 21:38:38
Yaklaşık 1 saat önce Ankara'ya vardım.Toplamda oynanan oyun Bolu maçının aynısıydı.Gol pozisyonu sayısı: sıfır  kornerden atılan gol ve bir gram heyecanlandığımız başka bir an yok.Biz bu maçı da kazanmaya gelmemişiz zaten.Boşuna gitmişiz.Kazanmaya gelen takımın hocası maç 1-1 devam ederken Savaş'ı alıp Abdulaziz'i sokar mı?Galip miyiz de böyle bir değişiklik yapıyorsun.Ayrıca son dakikalarda geçen senenin kurtarıcısı Sezer'i maçı ve kendisini kurtarsın diye oyuna alıyor ama nafile.Rakipler bizi çözmeye başlamış.Samsun'un kanatlarını tıka gerisini boşver,ortadan gelemiyoruz çünkü.Maçın berabere bitmesinden ziyade yapılan değişiklikler bizim hedefimizi çiziyor.Tavşanlı deplasmanında beraberliğe oynayan Kalpar bizi bir yere taşıyamaz.

Abi takımı çağırdığınızda Hüseyin salmadı mı? Öyle bir durum var mı?

berkay55

takım geliyordu eliyle hepsini geri çağırdı sonrasında kaptanı çağırdık yanımıza geldi tamam takımı getireceğim dedi şerefsz izin vermedi ve takım gelmedi

55.hakan

Alıntı yapılan: CemBaba - 17 October 2010, 22:36:18
Abi takımı çağırdığınızda Hüseyin salmadı mı? Öyle bir durum var mı?
Muhtemelen öyle  :(

serkancengiz

Bu adama sövsek gidermikine o gurur varmıdır kolpa herifte

celebi

**KaR6**

celebi

evet bende kardeşim ya. maçtan sonra inan mide ağrısı çektim kalparın benim çektiğim acıyı çekmişmidir terbiyesiz

berusa55

Beyler Kalpar imzayı nerde ve kimle atmıştı hatırlayın! O yüzden bu adamın gitmesi kimin elinde çok açık değil mi?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 17 October 2010, 23:10:32
evet bende kardeşim ya. maçtan sonra inan mide ağrısı çektim kalparın benim çektiğim acıyı çekmişmidir terbiyesiz

Nihayet sende yola geldin sayın Çelebi de souza :D :D :D

Başını çektiğim Anti Kalpar hareketi amacına ulaşmıştır :D :D

Samsunspor mu ?? O  kimin umrunda ki  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

oguz_5528

Giresun'U yenemiyeceğimiz için kalpar gideceğine eminim haftaya

**KaR6**

kalpar'ın gitmesinden çok kimin geleceği önemli benim için.. kalpar'ı yollayıp yerine vizyonsuz sıfatsızın birini getireceklerse hiç yollamasınlar daha iyi.. bize şampiyonluk yaşamış, şampiyon nasıl olunur bilen bi adam lazım..

celebi

mehmet yılmaz

Kasımpaşa, Yılmaz Vural'ı kovar herhalde, bize gelse tam oturur. Zaten Türkiye'deki teknik direktörlük kariyeri bizimle başlamıştı. 1989-90'da. İlk lig maçımızda da Milinkoviç'in golüyle G.Saray'a 1-0 çakmıştık. 6-7 hafta kalabilmişti takımın başında gayet basarılı olmasına ragmen gönderilmişti.

Antalya'yı şampiyon yapmıştı 2006'da. Medyatik de bir deli zaten. İyi bir hoca ayrıca. Cenk'le K.Paşa'dan kalma bir sorunları yoktur inşallah.

Ula işe bak. Biz Hüso'yu kovacağız, K.Paşa Vural'ı, Ohooo...

celebi