Kütahya ya Gidiyoruz.

Başlatan Ollivanders, 16 October 2010, 17:38:52

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

siz ordan
Alıntı yapılan: seydo55 - 16 October 2010, 23:57:53
Sağolun abi hastaydı kendisi tedavi görüyordu zaten 2 gün önce kanama geçirdi dr. % 5 lik bir olsalık var diyor kendine gelirse bile kalıcı bir hasara neden olur diyor ilaçlarla nabzını kalp atışlarını kan basıncını felan kntrol altına alınmıştı şimdi ilaçları azaltarak vcdunun tepki vermesini bekliyoruz...beklemekten ve dua etmek den başka bir şey gelmiyor elimizden...

yeni geldim o yüzden şimdi haber verebildim k.bakmayın tekrar.

allah acil şifalar versin kütahyaya gidecek olan abimizede iyi yolculuklar üç puanla dönersiniz

cgr

Seydo Allah bir an once sifasini verir insallah.

Bizim ekip su an Kutahyaya varmislar. Hava cok guzelmis

55.hakan

ss.blz olarak suan angaraya varmak üzeereyiz.
Kalparı Allah bildiği gibi yapsın.
Takım kötüydü.
Kemal eniyisi iken adem takımın kötüsüydü.
Ben yasardogu , severo ların selamı var.

Kaya

Aleyküm selam yolunuz açık olsun..

edmontdante

Ah kalpar ah sende hocaysan ben gercekten montecristo kontuyum.cok bomba var cok

Tufan

Alıntı yapılan: edmontdante - 17 October 2010, 21:49:13
Ah kalpar ah sende hocaysan ben gercekten montecristo kontuyum.cok bomba var cok

yolunuz açık olsun abi kazasız belasız dönünde Samsunda kaptırırsınız Kalpar efendiye

Kaya

Bir çok şeyi haftalar öncesinden söyledik biliyoruzda ama hala anlamayanlar var!!

Değerlendirmelerinizi bekliyoruz Engin abi

samsunmania

Alıntı yapılan: edmontdante - 17 October 2010, 21:49:13

Kardeşim benim iyi yolculuklar. Dikkatli olun.

edmontdante

Eyvallah beyler sagolun.sungurludayız su an.1 gıbı samsunda oluruz ınsaallah.tek tesellım dönus yolunu maglup donmuyor olmamız.polyanna mısalı baska bır sey degıl

55.hakan

Alıntı yapılan: hakanelgun - 17 October 2010, 18:06:18
ss.blz olarak suan angaraya varmak üzeereyiz.
Kalparı Allah bildiği gibi yapsın.
Takım kötüydü.
Kemal eniyisi iken adem takımın kötüsüydü.
Ben yasardogu , severo ların selamı var.
Süleyman kendi hesabını telefonu uyuzluk yapıp giremediği için benim hesaptan bu mesajı atmıştı.Umarım telefonun kendi girişini kabul eder Süleyman  :-X Ayrıca Kütahya yolculuğumuz sorunsuz geçti.Herkese teşekkürler.Maçı kazanmadan dönülen deplasmanlar hiç çekilmiyor o ayrı mesele...

seydo55

hepinizden Allah razı olsun..

maça gidenleri canı gönülden tebrik ediyorum büyük taraftar olmak böyle bir şey Samsunspor bu deplasmandan da 3 puan alamamış olsa da küthyada takımını yalnız bırakmıyan bu büyük taraftar herzaman ki gibi 3 puanını almış gönüllerin şampiyonu olmuştur helal size >l<

doðan

Samsun dayız arkadaşlar;  severo turizm le seyahat ettiğiniz için  teşekkür ederiz ...
hasan sever oleeyyyy..... >l< >l< >l<

Serkan

doðan

haaaa maçı sakın sormayın asaımı bozmayın.. :( :( :(

doðan

Alıntı yapılan: Serkan - 18 October 2010, 01:29:06
abi resim çektiniz dimi :D

çektik serkan , ama resimler engin sever de...