BankAsya Birinci Lig 8.Hafta | Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan Cagdas Ünver, 09 October 2010, 02:00:56

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: Forvetim - 17 October 2010, 18:36:27
maç saati siteye giriş mümkün olmadı maalesef, kalparın ve tavşanlı hocasının açıklamarı ne yazık ki aynı, evet deplasmanda 1 puan iyidir ama tavşanlı gibi takımlara karşı değil hoca. sen Samsunsporun başındasın bunu idrak et artık. 1 puana razı olduğun takım senden çok güçlü olsa eyvallah. Cenk'in varlığı bile tavşanlı savunmasını herc-ü merc ederdi. Anıl neden yok. ben sezonbaşı Cenk imza attı haberini okuduğumda benim gözlerimden sevinçten yaş geldi hoca anlıyor musun. süperligdeyken bizde olan ve bizim çocuğumuzun tekrar gelmesine çok sevinmiştim. oğlum bile helal bee demişti. bu adama bu kin niye. elinde un şeker yağ var ama sen helvayı yapamıyorsun kusura bakma. rakipler aldını başını gidiyor, akhisarı tavşanlıyı yenemezsen nolacak bu iş..
>l< >l<

Ahmeti

Alıntı yapılan: **55 - 17 October 2010, 18:03:52
ceketin düğmesini pantolona ilikleyen hocadan  daha ne beklersin.... hedefim ilk 6 diyo tavşanlıdan 1 puan alarak mı ilk 6 y girecen hocaya değil yönetimimize yazıklar olsun.... YEMİN EDİYORUM ŞUAN ŞU SAAT TAKIMIN BAŞINDA SAMSUNLU HOCA OLSAYDI ÇOKDAN KAPININ ÖNÜNE KOYMUŞLARDI...

Güzel kardeşim mesajın cenabet rakamda kalmış boşda olsa bi mesaj yolla.

isyan

Alıntı yapılan: **55 - 17 October 2010, 18:03:52
ceketin düğmesini pantolona ilikleyen hocadan  daha ne beklersin.... hedefim ilk 6 diyo tavşanlıdan 1 puan alarak mı ilk 6 y girecen hocaya değil yönetimimize yazıklar olsun.... YEMİN EDİYORUM ŞUAN ŞU SAAT TAKIMIN BAŞINDA SAMSUNLU HOCA OLSAYDI ÇOKDAN KAPININ ÖNÜNE KOYMUŞLARDI...
cabuk bir msj at  :o

Ahmeti

azot tesislerinde düğündeyim oflu osman genç geldi,bu adamın canik'te iyi işleri var ama bugünkü tese clup açılışına katıldığından dolayı site olarak bir tepki koymamız lazım.

Sempatik Bengülü

maçtan eve daha yeni geldik.valla söylicek bişey bulamıyorum ama bi çift sözüm var oda hocaya hüseyin kalpar senden hoca olmuşya ben daha ne diyeyim sana Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın bu takıma yazık ettin.

forza_devil

arkadaşlar protestonun kralını hakediyo, geldide geciyo bile, gitmedikce biz bu forumda cok konusuruz kendi kendimizi yeriz, bu sene olmadı bidaki sene deriz inş.... zararın neresinden dönersen kardır artık gitsinde cıkmayalım nefret ettim artık kalpardan lanet olsun gitsin artık köyünemi şehrinemi karekteri olmayan futbol zekası olmayan konuşmayı bile 50 küsür yaşından sonra konusamıyan adamı görmek istemiyorum..! her geçen hafta yukardakilerle puan farkı acılıyo biz daha neyi bekliyoruz en onemlisi yönetim nasıl bi önlem almayı düşünüyo.. tam yenilmiyoruz ama bu demek değilki şampiyonluğa koşuyoruz diye koskoca 6 hafta boyunca 9 puan toplmısız ve 1 macımızda 1_o yenik başlıcaz.. denizli ordu vs bizim üstümöüzdekiler aldı başlarını gidiyo.. samsun halkının sabıra ihtiyacı yok şampıyonluga ihtiyacı var.. konusmayı bile bilemeyen bi adamın yorum yapması kadar delirdiğim başka bişey yok, adam hala daha 1 puan iyidir diyo ya hep cıldırıyorum.. kalpar neyin peşindesin sen 1 puanınmı yoksa süperliğinmi, eğer süperlikse sen gitde başkası düşünsün sen düşünmede kim düşünürse düşünsün, sen 1 puana sevinen adamsın senin gibi adamlara ihtiyaç yok samsunsporda.....!

Burak

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 17 October 2010, 19:27:45
azot tesislerinde düğündeyim oflu osman genç geldi,bu adamın canik'te iyi işleri var ama bugünkü tese clup açılışına katıldığından dolayı site olarak bir tepki koymamız lazım.

kendisi zaten nedense ktü ye proje çizdiriyor burnunun dibinde 19 mayıs varken !!!

55.hakan

Yaklaşık 1 saat önce Ankara'ya vardım.Toplamda oynanan oyun Bolu maçının aynısıydı.Gol pozisyonu sayısı: sıfır  kornerden atılan gol ve bir gram heyecanlandığımız başka bir an yok.Biz bu maçı da kazanmaya gelmemişiz zaten.Boşuna gitmişiz.Kazanmaya gelen takımın hocası maç 1-1 devam ederken Savaş'ı alıp Abdulaziz'i sokar mı?Galip miyiz de böyle bir değişiklik yapıyorsun.Ayrıca son dakikalarda geçen senenin kurtarıcısı Sezer'i maçı ve kendisini kurtarsın diye oyuna alıyor ama nafile.Rakipler bizi çözmeye başlamış.Samsun'un kanatlarını tıka gerisini boşver,ortadan gelemiyoruz çünkü.Maçın berabere bitmesinden ziyade yapılan değişiklikler bizim hedefimizi çiziyor.Tavşanlı deplasmanında beraberliğe oynayan Kalpar bizi bir yere taşıyamaz.

KareAs55

Kalpar cek git  sercanı bile oynattın oynat artık şu anılı oynat kapalı savunmayı yaratıcı adam olmazsa nasıl açıcaksın kafan almıyormu senin  >:(

samsunmania

Oyuncular da bu adamı postalamak için ellerinden geleni yapıyorlar galiba. Dediğim dedik çaldığım düdük tavırları bunaltmış herhalde insanları. sıfır yaratıcılık nedir? En kötü takım bile kaleye şut atmadan maçı bitiremez.

sadece55

Serkan

babasamsunlu

en geç dediğin tarih Samsunsporun geleceği adına çok geç olabilir kardeşim.... :( :( :(

Burada sürekli Kalparı savunanlar bizim ne demek istediğimizi bir türlü anlayamadılar..
Bu adam sadece kendini düşünüyor..Samsunspor gibi bir derdi yok...

Bunu umarım yönetim bir an evvel anlar ve gerekli neşteri vurur..Yoksa kaybolacak bir yılı daha olmayan takımımız felakete sürüklenir...

bengülü

Serkan