BankAsya Birinci Lig 8.Hafta | Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan Cagdas Ünver, 09 October 2010, 02:00:56

« önceki - sonraki »

samsunmania

Hocanın prensleri devamlı ilk 11 de. Hakan, zenke istedikelri kadar kötü oynayabiliyor, Anıl ve Cenk bu şerefe nail olamıyor. sercan bile şans denedi Anıl deneyemedi. Jonathan Kenan'dan daha mı kötü.

havzalı55

YETER KALPAR YETER !!!  Ne istiyosun cenkten anıldan jonathondan oynat şu adamları artık bu adamlar hala nasıl form yakalıyamıyorlar bunların form yakalamamaları senın sucundur ozaman topla tasını tarağını çek git memleketimizden !

Lusage

Samsunspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, ''Bu ligde 1 puan almak da çok değerli'' dedi.

Akçay, Dumlupınar Stadı'ndaki karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, deplasmanda galibiyet almış bir takım özelliği ve ruh haliyle sahaya çıkmayı hedeflediklerini, bu planı doğru şekilde sahaya yansıttıklarını bildirdi.

İlk dakikalardan itibaren baskılı ve istekli bir oyunla sonuca ulaştıklarını, golü attıklarını, ancak bir süre sonra çok amatörce bir gol yediklerini belirten Akçay, şöyle devam etti:

''Markaj oyuncumuzun dalgınlığıyla rakibimiz avantajlı bir duruma geçti ve golü yedik. Bu golden sonra ruhsal bir travma yaşamış olabiliriz, ama kısa süre sonra bunu da atlattık. İlk yarıda rakip daha çok pas yaparak üzerimizde etkinlik kurmaya çalıştı. İkinci yarı aksiyon sahalarını iyi kullanmaya başladıktan sonra rakip üzerindeki etkinliğimiz arttı. Bazı pozisyonlar var, bunları gole çeviremedik. Bank Asya 1. Lig, farklı felsefesi olan bir lig, farklı enerjisi var. Bu ligde 1 puan almak da çok değerli. Biz yenemediğimiz zaman yenilmeme felsefesini uyguluyoruz. Eğer güçlü bir rakibiniz varsa, onu yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz. Samsunspor da bu ligin şampiyonluğa oynayan bir ekibi. İyi ve güçlü bir takım. Yine de 1 puan iyi puandır. Sporcularımı gösterdikleri performans nedeniyle kutluyorum.''

Akçay, hakemlerin takımını küçümsediğini savunarak, ''Türkiye'nin en iyi 36 takımı içerisindeyiz. Bunun böyle kabul edilmesi bizi mutlu edecek'' diye konuştu.

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu Mehmet Besler, ilk haftalardaki gol atamama sorununu aştıklarına dikkati çekerek, lige yeni ısındıklarını ve bundan sonraki maçlarda daha iyi sonuçlar elde edeceklerini belirtti.

-SAMSUNSPOR CEPHESİ-
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, futbolda galibiyetler, mağlubiyetler ve beraberliklerin olabileceğini söyledi.

Maçın hemen başında yedikleri golün kendileri için dezavantaj olduğunu ifade eden Kalpar, şöyle konuştu:

''Buraya galibiyet için gelmiştik, ama bunu gerçekleştiremedik. Maçın başında yediğimiz golün ardından çok uzun sürmeden beraberliği yakaladık, ama istediğimiz sonucu elde edemedik. 1 puan da kötü puan değil, puan puandır. Ancak iyi mücadele ettik. Gol yollarında çok etkili olamadık, çok fazla gol pozisyonuna giremedik. Dolayısıyla iki takım da orta alanda çok iyi mücadele ederek gol yememe ve gol yollarında etkili olamama özelliğini ortaya koydu. Linyitspor takımı da iyi mücadele ettiği için maç berabere bitti. Maçın normal sonucu da buydu. İyi mücadele ettikleri için iki takımı da kutluyorum. Zaman zaman istediğimiz oyunu ortaya koyamasak da mücadelelerinden dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum. 1 puanın, hatta 1 golün çok önemli olduğunu hiçbir zaman unutmamak gerekir. Lig maratonu uzundur.''

Dünyanın her tarafında defansın ardına atılan deparların çok etkili olduğunu anlatan Kalpar, yedikleri golün de böyle geldiğini ve zaman zaman topu iyi kullanamadıkları için maçın berabere sonuçlandığını sözlerine ekledi. Samsunsporlu Turgay, takım halinde iyi mücadele ettiklerini, deplasmanda olmalarına karşı ev sahibi gibi oynadıklarını belirterek, burada kaybettikleri 2 puanı diğer maçlarda telafi edeceklerine inandığını kaydetti. Sezer ise maçın başında yedikleri talihsiz golü çok çabuk bertaraf ettiklerini bildirerek, ''O golden sonra baskıyı kurabilsek maçı kazanabilirdik. İyi mücadele ettik ama topu iyi kullanamadık. Deplasmanda alınmış 1 puan her zaman iyidir'' dedi.

Beynini .............. ..........leri.....

cembaba

babasamsunlu

Niye kızıyorsun Cem kardeşim..Bu lavuktan daha fazla nasıl bir açıklama bekliyordun ki..

Birde birşey duydum doğruluğunu bilmiyorum..Bu lavuk takım taraftara giderken hepsi geri göndermiş..Tribüne göndermemiş ..bilgisi olan var mı ?? yoksa yalnış istihbaratmı ?

maviay55

futbolcularda 1 puan iyidir demişler..ee nası olsa kalparın öğrencileri diktirgit kalpaaarrr  >:( >:(

furkan5534

Adamın dediğine bak; Buraya galibiyet için gelmiştik, ama bunu gerçekleştiremedik. Maçın başında yediğimiz golün ardından çok uzun sürmeden beraberliği yakaladık, ama istediğimiz sonucu elde edemedik. 1 puan da kötü puan değil, puan puandır. ... Ulan Ger!zekaLı OduN her maçta aynı kelimeyi kullanıyo.kalıplasmıs adamın aklında 1 puan kotu dıl puan puandır .ulan 1 puanı galatasaray fener bjk veya bursaspordanmı aldın lannnn >:( >:( >:( Tavşanlı linyitten aldnnn  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

cembaba

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 17 October 2010, 17:19:47
Niye kızıyorsun Cem kardeşim..Bu lavuktan daha fazla nasıl bir açıklama bekliyordun ki..

Birde birşey duydum doğruluğunu bilmiyorum..Bu lavuk takım taraftara giderken hepsi geri göndermiş..Tribüne göndermemiş ..bilgisi olan var mı ?? yoksa yalnış istihbaratmı ?

Maça gidemedim de abi. Akşam gelecek haberlerden öğreniriz. Yok benim kızdığım şu konu. Geçen hafta biz kimlerle kazandık. Savaş - Agbetu - Zenke. Bizim neyimiz eksik forvetimiz. Takımda sanki o kadar çok forvet varda (!) Cenk'e muhtaç değilmiş gibi hareket ediliyor çıldırmamak elde değil. Anıl için o kadar koşturdu etti. 18'e almıyor. Millet yabancı futbolcu diye ağaca çıkar. Bizde yedek kulübesinde oturur. Demek ki bu adamlarla sorunu var T.Direktör'ün. Kardeşim sorunun varsa, basın açıklaması yaparsın. Kadroya almama sebebim şu dersin. O da yok. Bizi de bilgilendirirsin. Hem sen rahat edersin, hem de biz. Neden bu oyuncuları çıkarttın diyoruz. Öyle gerekti diyor. Tki Tavşanlı'dan 3 puan alamadıktan sonra biz süper lig'e falan yükselmeyelim arkadaş. Ondan sonra yok TS Club açılmış, yok Fenerium açılmış.. Herhalde gençler 4 küçük'e ilgi duyar. Ya adam gibi açıklama yapsın artık. Ya da def olsun gitsin ya. Bizim ki de can arkadaş. 1 hafta mutsuz gezecez şimdi.. Yüzümüz asık... Ne oldu? Tavşanlı'ya yenildik. Oradan gülüşmeler... hahahahaha... Biz bunları hakedecek hiç birşey yapmıyoruz. Yönetim kötü dedik. Yönetim bile aklı başında hareket ediyor diğer yıllara nazaran. Bir tane adamın elinde oyuncak oldu koca kulüp ya...! Şimdi ben sinirlenmeyeyim de kim sinirlensin !

Kaya

**55

ceketin düğmesini pantolona ilikleyen hocadan  daha ne beklersin.... hedefim ilk 6 diyo tavşanlıdan 1 puan alarak mı ilk 6 y girecen hocaya değil yönetimimize yazıklar olsun.... YEMİN EDİYORUM ŞUAN ŞU SAAT TAKIMIN BAŞINDA SAMSUNLU HOCA OLSAYDI ÇOKDAN KAPININ ÖNÜNE KOYMUŞLARDI...

supernatural_55

Tavşanlı teknik direktörü:''Bu ligde 1 puan almak da çok değerli''

Kalpar:1 puan da kötü puan değil, puan puandır

Hoca Samsunspor'un başındasın ne zaman farkına varcan gözünü seveym yaa tavşanlıyla aynı konuma da soktun ya bizi helal olsun.........

brigand

bu lanet adam gitsin artık. biz bu adamla süper lige falan cıkamayız. takımdaki heyecanıda bitirdi. sen kimsi ya cenk'i kadro dısı bırakıyosun. ölüsü her maç oynayacak adam kadro dısı, senin zihiniyetinin ......

serkancengiz

ne konuştuğunu bilmeyen adamlamı lige çıkacaz benim hiç umudum kalmadı. bir puana seviniyor ya Allahından bul kalpar

kalptenþimþek

Eski usul yapacaksın bunlara!............................. >:(
ANlamıyorlar halimizden!!!!!!

Forvetim

maç saati siteye giriş mümkün olmadı maalesef, kalparın ve tavşanlı hocasının açıklamarı ne yazık ki aynı, evet deplasmanda 1 puan iyidir ama tavşanlı gibi takımlara karşı değil hoca. sen Samsunsporun başındasın bunu idrak et artık. 1 puana razı olduğun takım senden çok güçlü olsa eyvallah. Cenk'in varlığı bile tavşanlı savunmasını herc-ü merc ederdi. Anıl neden yok. ben sezonbaşı Cenk imza attı haberini okuduğumda benim gözlerimden sevinçten yaş geldi hoca anlıyor musun. süperligdeyken bizde olan ve bizim çocuğumuzun tekrar gelmesine çok sevinmiştim. oğlum bile helal bee demişti. bu adama bu kin niye. elinde un şeker yağ var ama sen helvayı yapamıyorsun kusura bakma. rakipler aldını başını gidiyor, akhisarı tavşanlıyı yenemezsen nolacak bu iş..