BankAsya Birinci Lig 8.Hafta | Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan Cagdas Ünver, 09 October 2010, 02:00:56

« önceki - sonraki »

brigand

sorma.. ben bazen kalpar ve kenan hakkında konuşurken, acaba ben başka dünyadanmı geldim, yoksa göremiyormuyum bazı şeyler diye soruyrm kendime.. :o :o

Serkan

Alıntı yapılan: brigand55 - 16 October 2010, 21:38:08
sorma.. ben bazen kalpar ve kenan hakkında konuşurken, acaba ben başka dünyadanmı geldim, yoksa göremiyormuyum bazı şeyler diye soruyrm kendime.. :o :o

ben bu yoruma değil parmak bedenimi basarım ;)

Hani iddaa'da varını yoğunu bas derler ya öyle basarım işte

Süphanallah ibretlik paylaşım der Şuku'ya boğarım seni .D

brigand

Burak

Alıntı yapılan: brigand55 - 16 October 2010, 21:38:08

herkesin yorumu kendine yavru  ::)  :P :P uzaylısın sen uzaylı  ;D ;D

brigand

sizin dünyanızdaki oksijen miktarı, milyonn yaptı beni, bu yüzden bu yorumlarım :D :D

radikal-fma

kenan yıllardır hiç sorun çıkarmadan kapasitesinin üstüne çıkarak oynayan bir oyuncu sonu belli olmayan bir teknik adamın onu harcamasına izin vermemek lazım yönetim vefa bilmiyorsa taraftar olarak biz bu vefayı gösterelim yaşlandıysa kenan ona yakışan güzel bir jübile yaptıralım. soruyorum size yönetim cenke 550000tl ye anlaştı bir teknik adamın kaprisi yüzünden bu parayı çöpemi atalım Cenkten faydalanmalıyız okendini kanıtlamış bir adam gerekirse kalpar gitsin

babasamsunlu

kalptenþimþek

bu maçı rahat alırız diyorum, aklıma akhisar maçı geliyor..1-0 yenelim, başka bir şey istemiyorum..

berusa55

Şu Akhisar'a verdiğimiz 2 puana hala acıyorum inşallah sezon sonu aramayız...

Tavşan'la mavşanla maç yapmaya biz utanıyoruz; siz de utanın az da çıkalım şu ait olduğumuz yere, süper lige...

cgr

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: cgr - 17 October 2010, 11:56:28
Yeni sunucu olmasa yanmistik bugun :)

Bakalım görücez maç saati belli olur eskisinden iyi olacağı kesin.

Vay arkadaş herkes maça gitti bir ben kaldım istanbulu boşalmış kimse yokmuş gibi hissediyorum ruh halim bozuldu..

kalptenþimþek

kütahyada bayağı kalabalık bir tribünümüz olacak..
Dünkü idmanımızı kütahyaspor tarafatarları da takip etmiş..

Tufan

ilk ve son kez Kütahyada maç oynamak dileğiyle saldır Samsunsporum

Ahmeti

SAMSUNLU ORUMA 55

saldır sana saldır sana SAMSUNSPOR saldır sana bizim için tavşanlıya saldır sana