Kütahya ya Gidiyoruz.

Başlatan Ollivanders, 16 October 2010, 17:38:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 October 2010, 22:43:20
abi biz yargılarız yargılamasına ama :) Sitede kalparı savunanlar bizi yargılamasınlar :D

Herkes fikirlerini özgürce savunabilir kardeşim. Yarın terso bir durum olursa siz işi bitirin, ben sizi Balıkesir'de saklarım.  :D :D

Serkan

Seydo msj çekti dayısının oğlu beyin kanaması geçirmiş acilen şehir dışına çıkmışlar, Engin abinin numarası olmadığı için haber verememiş , bilginize...

seydo55

Mücbir sebeplerden dolayı gelemiyorum ben herkesten özür diliyorum :'( kazasız belasız gidip gelirsiniz inşlh hayırlı yolculuklar

berusa55

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Nedir son durum?

edmontdante

Geçmiş olsun kardeşim biz deplasmanı yine yaparız.Hastanın durumu ne önemli olan o

seydo55

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 October 2010, 23:39:29
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Nedir son durum?

sağolasın abi durumu çok ağır yoğun bakımda bir kaç gündür

seydo55

Sağolun abi hastaydı kendisi tedavi görüyordu zaten 2 gün önce kanama geçirdi dr. % 5 lik bir olsalık var diyor kendine gelirse bile kalıcı bir hasara neden olur diyor ilaçlarla nabzını kalp atışlarını kan basıncını felan kntrol altına alınmıştı şimdi ilaçları azaltarak vcdunun tepki vermesini bekliyoruz...beklemekten ve dua etmek den başka bir şey gelmiyor elimizden...

yeni geldim o yüzden şimdi haber verebildim k.bakmayın tekrar.

berusa55

Dayı oğlu dedin genç yaşta anladığım kadarıyla... Rabbim şifalar versin yardımcısı olsun ne diyelim  :(

seydo55

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 October 2010, 23:58:21
Dayı oğlu dedin genç yaşta anladığım kadarıyla... Rabbim şifalar versin yardımcısı olsun ne diyelim  :(
çok sağol abi  30 yaşında

berusa55

celebi

Allah acil şifalar versin kardeşim. bu arada engin abi kütahyada nasipse görüşürüz abi.

seckin55

Hayırlı yolculuklar :) 3 puanı beklıyoruzzz :)

sejoe

Allah acil şifalar versin seydo. size de helal olsun severolar. hayırlı yolculuklar.

SerhaT55

Alıntı yapılan: seydo55 - 16 October 2010, 23:57:53
Sağolun abi hastaydı kendisi tedavi görüyordu zaten 2 gün önce kanama geçirdi dr. % 5 lik bir olsalık var diyor kendine gelirse bile kalıcı bir hasara neden olur diyor ilaçlarla nabzını kalp atışlarını kan basıncını felan kntrol altına alınmıştı şimdi ilaçları azaltarak vcdunun tepki vermesini bekliyoruz...beklemekten ve dua etmek den başka bir şey gelmiyor elimizden...

Allah acil şifalar versin.

haydi kütahyadanda inşllh 3 puanla döneriz

Sercan

Alıntı yapılan: seydo55 - 16 October 2010, 23:57:53

Allah acil şifalar versin kardeşim.Gidenlere kazasız belasız yolculuklar diliyorum...