TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

atakan

Tufan

kos kos benim bildiğim eski 55 gençlik tayfası belki kafadaki adamlar farklı olabilir ama Kadıköy Fatih mahallesinden geliyorlar diye biliyorum.

sercan5592

benım bıldıgımde kadıkoyden gelıyolar 55 gençlik eski isimleri

Recep

benim de bildiğim kadarıyla fatih mahallesi ve kadıköyün çocukları koskos
tekrardan tribündeki yerlerini keşke 55 gençlik olarak alsalardı
55 gençlik zamanında gerçekten efsaneydi

Serkan

yel değirmenine karşı savaşan Don Kişot gibiyiz ...

AntZ

Asla birleşmeyecek, tek başına hiçbir anlam ifade etmeyen yapbozun parçalarını izlediniz...

mehmet yılmaz

Az önce Samsun 19 Mayıs Stadıyla ilgili bir sunum yapıldı. Müdür de görevillier de gayet iyi konuştular, ters bir durum yoktu ;) Yalnız açılış tarihi vs. de verilse daha iyi olurdu.

red_white

mehmet yılmaz

Müdür, istanbulda çim saha yokken bizim stadımız tabiri caizse webmley gibiydi. 2000 yılına kadar doğal çimi ile yemyeşil bir zeminle kaldı. koltuk kapasitemiz 16.450 ama 1987'de sampiynluğa oynadığımız dönemde, yeni tribünde yokken 23-24.000 bilet sattığımızı biliyorum dedi.

çalışanlar da "biz samsunsporluyuz, taraftarız., yeterki takımımız basarılı olsun, biz yorulmayız o zaman" gibi şeyler söylediler.

brigand

birleşmeyen malatyalıdır, birleşmeyen trabzonludur, birleşmeyen bu takıma zarar verir, birleşmeyen böyle bölünmüş ve güçsüz görünür. güç birliktelikten doğar, güneşte ufuktan.. madem güneşli güzel günler görmek istiyoruz. birleşin , yıkın bu stadı...

gurkan

Bu kadar fanatık taraftarı olup kendı kendıne zarar veren bı bız varız sanırım bırlesmezler kı nerde o gunler  bırbırlerını yemekten bırlesmeye vakıt kalmıyor kı  :(

özkan

Alıntı yapılan: gurkan - 15 October 2010, 02:19:53
Bu kadar fanatık taraftarı olup kendı kendıne zarar veren bı bız varız sanırım bırlesmezler kı nerde o gunler  bırbırlerını yemekten bırlesmeye vakıt kalmıyor kı  :(

Ollivanders

mehmet yılmaz

Bu Tunç Kayacı'nın yerli yersiz "hakkaten" ve "açıkçası" kelimelerini kullanmasına ve "anlamiycek, durulmiycek, koşmiycek" gibi tuhaflıklarına sinir oluyorum. Çok kötü bir hatip...

Öykü Serter'in ise ilk başlardaki onca acemiliğinden sonra işi kotarmaya başladığını düşünüyorum.

Birkaç hafta sonra Maç Hikayeleri'nin yayınlanmayacağı, program günlerinin cuma, cmts, pazar, pzts olarak değişeceği ve Tunç Kayacı'nın ayrılacağı şeklinde duyumlar aldık; iyi de olur doğrusu.

Kaya

Maç hikayelerini çekmek,çektikten sonra mixlemek bu şekilde sunmak gerçekten çok meşakkatli bir iş.Ben zaten her hafta oynanan 8 maçı nasıl bu kadar iyi hikaye (Trtnin diğer amatörlüklerini düşünürsek) ettiklerini çözmeye çalışıyordum :D.Tunç Kayacının ayrılması sevindirici bir haber kulaktan dolma bilgilerle konuşan,zaten üç ihtimali olan bir maç için üç ihtimalli yorumlar yapan,ne konuştuğunu bilmeyen birinden kurtulmak gerçekten iyi olacak..