Avea : "Herkes susacak, taraftar konuşacak" (mış)

Başlatan timofte, 29 November 2006, 16:55:43

« önceki - sonraki »

piyanist

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"bende yolladım ve kotuledım avea yı yasasın telsım turkcell dedım  :lol:  :lol:

Gerçi Onlarda Aynı  Al Birini Vur Ötekine.

ÇaÇa

Alıntı yapılan: "timofte"Sadece dört takım için düzenlediğiniz kampanyayı protesto ediyor, ülke futbolumuzun diğer değerlerini yok saymanızı kınıyorum. Samsunluyum, Samsunsporluyum. Tüm insanların daha ötesi tüm avea abonelerinin 4 tane takımdan birini destekleme zorunlulukları olduğunu düşünmüyorum. Saygılarımla.
bende tepkimi gösterdim gerekirse tüm avea hatlı arkadaşlae varsa iptal etme kampanyası yapalım tüm anadolu taraftarlarıyla konuşup böyle bir tepki yapabiliriz hatırlatsanız ''3 takım yok 18 takım var'' kampanyası olduğununda başta sakarya samsun olmak üzere tepkilerimizi iletmiştik.

körfez55

bende gönderdim..arkadaşlar..sadece samsunspor taraftarı bu konuya değiniyo galiba adamlar dicek ne taraftar varmış samsunsporda:)))belki bide samsunsporlulara veririler...

oğuzhan55

Bende bir avea kullanıcısı olarak aşağıdaki mesajla düşüncelerimi bildirdim.

"Herkes susacak taraftar konuşacak" isimli başlatmış olduğunuz kampanya için bir avea abonesi ve bir Samsunspor taraftarı olarak üzüldüğümü belirtmek isterim.Avea iletişim hattının bütün Anadolu'ya hizmet verdiğini düşünüyordum.Ancak çıkarmış olduğunuz bu kampanya benim fikrimce Türkiye'de büyük bir kesimin sesinin duyulmadığını gösteriyor.Görünürde çok fazla taraftarı olduğu görülen kampanya başlattığınız takımların dışında kalan birçok kulübünde onlara gönül vermiş ve takımlarına olan bağlılığında oldukça samimi olan diğer şehirlerin kulüplerini de unutmamanızı, göz önünde tutmanızı dilerim.Saygılarımla.

King Of The North

Arkadaşlar bunlarınki körlerle sağırlar birbirini ağırlar hesabı.Avea yönetimi zaten bu takımları tutan entel grubundan.Bizim Samsunspor sevgimizi ölçemezler bile.O yüzden ne ciddiye alırım yaptıklarını ne de avea bir hat alırım bizim yemekhanede bile çekmiyo maalesef.Kardeşim Samsun'da ama Samsunsporun işe yarayan doğru düzgün lisaslı ürünü bile yokmuş dolayısıyla bere ve eldiven aldı bana.Samsun'da işe yarar lisanslı ürünler çıkarsınlar polar,eşofman,tshırt,forma gibi.

edmontdante

Avea'nın bu uygulamasına benzer bir durum da Samsun'da faaliyet gösteren DAŞTANLAR  süpermarketler zincirinde benim başıma gelmişti.Belli bir miktar üzerindeki alışveriş yapanlara çekilişe katılma hakkı tanınıyordu ve bu çekilişte bana 3 tane taraftar yastığı çıktı.Görevli bayan hediye mi verirken hangi takımı tuttuğumu sordu SAMSUNSPOR dedim.Cevabı sadece FB,GS,BJK ve TS yastıklarının olduğuydu.Nasıl yani SAMSUNSPOR yastığı yok mu dedim o sırada firma yetkilisi oradaydı durumu ona sordum.Bana  bunu gerçekleştiren firmanın  SAMSUNSPOR yastığı göndermediğini söyledi.Ben de artık marketlerinden alışveriş yapmayacağımı.Bu çok da umurlarında değil belki ama en azından ben görev olarak gördüğüm bu tepkiyi o anda gösterdiğim için  mutluydum.

Benim bildiğim ,bu marketten  SAMSUN da çok merkezi yerlerde 3 tane var.Yani bu şehirden para kazanıyorlar ama  SAMSUNSPOR'u tanımıyorlar bile.Diyelim ki bunu düzenleyen firma göndermedi yastıkları ,bu engel mi ,yaptıramaz mı koskoca marketler zinciri sahipleri.Nedenlerinden biri   bu adamların Samsun'lu olmamaları diğeri de bu olayı Samsun da önemseyenlerin  sayısının az oluşu.Kaç kişinin  istanbul takımlarına ait yastıkları aldığını,kaç kişinin neden SAMSUNSPOR yastığı yok diye tepki gösterdiğini tahmin edebiliriz hepimiz.

Bu nasıl bir şey böyle anlamak mümkün değil.Buradan para kazanan böylesine büyük bir firma bunu nasıl bir yükümlülük olarak görmez.Bunun en büyük nedeni bu şehrin takımının yanında olmaması tabiki.Ama zamanla olacak,biz bu site vasıtasıyla bunu uzun vadede gerçekleştireceğiz.Ben buna inanıyorum.

mehmet yılmaz

hadi Samsunspor yastığı yok diyelim. Ancak bizim takımımızın şöye de bir güzelliği var. Renklerimiz kırmızı-beyaz ve milli takıma olan şapka, yastık, atkı vs. lerde bize uyar. Bari, logo olmasa da kırmızı-beyaz bir şeyler verseler...

piyanist

Alıntı yapılan: "edmontdante"Görevli bayan hediye mi verirken hangi takımı tuttuğumu sordu SAMSUNSPOR dedim.Cevabı sadece FB,GS,BJK ve TS yastıklarının olduğuydu.Nasıl yani SAMSUNSPOR yastığı yok mu dedim o sırada firma yetkilisi oradaydı durumu ona sordum.Bana  bunu gerçekleştiren firmanın  SAMSUNSPOR yastığı göndermediğini söyledi.Ben de artık marketlerinden alışveriş yapmayacağımı,Bu çok da umurlarında değil belki ama en azından ben görev olarak gördüğüm bu tepkiyi o anda gösterdiğim için  mutluydum.

Bu nasıl bir şey böyle anlamak mümkün değil.Bunun en büyük nedeni bu şehrin takımının yanında olmaması tabiki.Ama zamanla olacak,biz bu site vasıtasıyla bunu uzun vadede gerçekleştireceğiz.Ben buna inanıyorum.

O Kadar Mükemmel Özetlemişsinki Samsunun Durumunu,Hem Bu Şehirden Para Kazanımta Hem Şehrin Takımının Önemsenmeyişini...Adeta Herşeyi Özetliyor Teşekkür Ederim

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "oğuzhan55"Bende bir avea kullanıcısı olarak aşağıdaki mesajla düşüncelerimi bildirdim.

"Herkes susacak taraftar konuşacak" isimli başlatmış olduğunuz kampanya için bir avea abonesi ve bir Samsunspor taraftarı olarak üzüldüğümü belirtmek isterim.Avea iletişim hattının bütün Anadolu'ya hizmet verdiğini düşünüyordum.Ancak çıkarmış olduğunuz bu kampanya benim fikrimce Türkiye'de büyük bir kesimin sesinin duyulmadığını gösteriyor.Görünürde çok fazla taraftarı olduğu görülen kampanya başlattığınız takımların dışında kalan birçok kulübünde onlara gönül vermiş ve takımlarına olan bağlılığında oldukça samimi olan diğer şehirlerin kulüplerini de unutmamanızı, göz önünde tutmanızı dilerim.Saygılarımla.

Avea'nın göndermiş olduğum bu mesaja vermiş oldukları yanıt:

Değerli Müşterimiz;

Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır. Tarafımıza iletimde bulunduğunuz için tekrar teşekkür ederiz.

Avea, istek ve görüşlerinize önem vermektedir. Müşteri odaklı hizmet anlayışımız gelişerek devam edecektir, ilginize teşekkür ederiz

piyanist

Oğuz kardeş az önce senlede bu konuyu görüştük.Ben artık bu sebeplerden dolayı cep telefonu kullanmıyorum.bundan sonra siteden telefonla görüştüğüm arkadaşlar abiler dükkanı arasın.senin dediğin gibi oğuz kardeş biri çıkıyor 'birisi diyor şu dakkası şu kadar kontör birisi diyor şu tarifedekilere haftada iki gün sinema bileti bedava' biri çıkıyor 'Taraftar yastığı'biri benzin reklamı.Bunlar Hep İstanbul İçin.Hatta Geçende Samsunda Süper Marketin Yastık Dağıtması Ve sadece 4 takımın olması Ve siteden bi kardeşimizin Markette diyaloğu.Hepsinin ortak kanısı şu ^^Karları Olmadan yaralı parmağa bile çişini etmezler^^Ve Son Olarakda senin dediğini eklemek istiyorum ^^bu kadar kampanya yapabildikelrine göre bizden baya bi götürbiliyolarki artanıda geri bize veriyolar^^Bence bizden Aldıklarının yüzde birini bile vermiyorlar bu kadar kontör tüketilen bi memlekette yaşıyoruz.benim dükkan var karşımda babamların dükkanı var.Arkadaşlar sadece 2 dükkan 1 haftada 350 adeta yakın 100 kontör 200 e yakın 250 kontör 30 adet 500 kontör satıyor bunun hesabıda Ortalama 11 milyar Yapar.Ayda 44 Milyar Yapar.Arkadaşlar bu satılan kontörler sadece küçük bi mahallede ve sadece 2 dükkan.bu dükkanlar telefoncu değil.biri benim müzik market diğeri babamların büfesi.Demek istediğim şu Aldıkları kaar oranının değil yüzde birini binde birini bile vermiyorlar.

Arkadaşlar Son Olarakta Şu Soruyu Sormak İstiyorum Sorunun Orjinali Oğuzhan Kardeşime aittir

aslında bu iletişim hatlarının son zamanlarda kulüpler tarafından reklamının yapılması başlı başına bir finansman sorunu kaynak arayışı içinde olunduğunu göstermez mi?

oğuz Kardeşin dediği gibi ^^şu kadar kontör yükleyene yüklediğin kontör kadar sms bedeva
:!:

Yorumlara devam

veis

avea ile konuşacagıma dilimi keserim daha iyi.

RenTinRen

abi şimdi hepimiz kızıyoruz falan ama adamlar haklı
samsunspor hattı koycakta napcaklar kaç tane samsunlu var? fb-gs-bjk-ts tamamdır türkiyenin yarısından çogu bu takımları tutuyor ticarete göre düşünürsek onlar için en kârlısı bu  :wink:

timofte

Alıntı yapılan: "RenTinRen"abi şimdi hepimiz kızıyoruz falan ama adamlar haklı
samsunspor hattı koycakta napcaklar kaç tane samsunlu var?
fb-gs-bjk-ts tamamdır türkiyenin yarısından çogu bu takımları tutuyor
ticarete göre düşünürsek onlar için en kârlısı bu

sevgili kardeşim, gerek spor medyası gerekse onların oluşturduğu popülist ortamdan esenlinen bu gibi firmalar, aslında bu ortamı kendi yarattılar. Sonra da "napalım ticaret ve reyting için böyle yapıyoruz" diyorlar. Yani kendi oluşturdukları ortamı mazeret olarak sunuyorlar. Bundan çok değil 10 yıl önceki ortam böyle değildi. Anadolu takımları her geçen gün daha fazla yok sayılıyor ve ancak bu malum takımlarla maç yaptıklarında hatırlanıyorlar. Bizler ise bugün azınlıkta olsak da; varlığımızı hiç değilse bu şekilde göstermeliyiz ve popülizmin herkes tarafından hoş karşılanmadığını ortaya koymalıyız diye düşünüyorum..