17-Jonathan Quartey (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan berusa55, 26 August 2010, 05:02:13

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

defansa katkı sağlayacağını düşünüyorum fakat bir türlü izleme şansımız olmadı kalpar efendi yüzünden >:( >:( >:( >:( kaç senedir kimleri izledik gökhan kaba,sercan,sefa,erol kapusuz bir sürü papazları izledik kaç senedir kaliteli olduğunu düşündüğümüz şu adamı bir izleyemedik :( :( :(

maviay55

Alıntı
Jonathan bekleniyor

Annesi hastalandığı için izinli olarak Fransa'ya giden Jonathan Quartey dün yapılan çalışmaya katılmadı. Yöneticileri arayarak bu akşama kadar iznini uzatan Ganalı stoperin, saat 17.00'de takıma katılmaması durumunda ceza alacağı belirtildi
>:( >:(

seckin55

Dün akşamki idmana noter gelmiş

Ollivanders

Huseyin kalpar sagolsun kacırttı adamı.

maviay55

AlıntıHocam Jonathan sahada mı ?
[ 01.10.2010 ]

Samsunspor'da annesinin hasta olduğunu belirterek geçen cuma ülkesi Gana'ya salı günü dönmek kaydıyla giden Jonathan Quartey, hala geri gelmedi. Yönetimin, Jonathan'a düne kadar yeni bir izin verdiği belirtilirken, bu futbolcu dünkü çalışmaya da katılmadı. Oyuncunun gelmemesi üzerine ise yönetim önlem amaçlı, antrenmana noter çağırarak Jonathan'ın çalışmada olmadığını resmiyete döktü. Tesislere gelen noter, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve takım kaptanlarına Jonathan'ın sahada olup olmadığını sorup, çalışmaya katılmadığını onayladı

kalptenþimþek

Samsunspor'dan memur futbolcu kesebilirmisin öyle..Şaşkın ganalı seni!! Hade sen de anneannenin yanına!!Sıradaki gelsin bakalım..

vanlioglu

en basitinden karabük ile bizi il olarak kıyaslamam bile ama adamlar cernat'ı felan alıo uslu uslu duruo bize gelen kıçı kırık fransızlar götünün üstünde duramıo nasıl iştir arkadaş biz mi cenabetiz anlamadım gitti böyle bahta sıçayım ya

Fecr_55

Sahaya sürme geregi duymuyordun da neden aldin bu futbolcuyu! Hangi profesyonel yedekte oturup mac izlemeyi sever? Kupa macinda bes dakika oynadi diye de baglayamazsin ki adami..Geri dönmezse hak veririm kendisine..

Kaya

Bu olay ilk kez gerçekleşse derim ki futbolcuda bir şey var eeh be kardeşim kaçıncı ülkesine ananesinin babaannesinin yanına dönen futbolcu bu yaa..Artık takımda bir sorun olmadığını görmemek için kör,sağır aynı zamanda dilsiz olmak gerek..

Ayberk

abi adamı alıp, derebahçe stadında a2yle maça yollarsan olacağı budur.

Serkan

ne rezil bir yönetim' anlayışına sahibiz...!

55.hakan

Dünkü antremana katılmış Jonathon...

maviay55

artık sahada görmek istiyoruz kendisini  >:(

nako55

pitbul055

nerde bu adam yaşıyormu?