PES2011

Başlatan Kaya, 30 September 2010, 02:27:34

« önceki - sonraki »

Burak

06 October 2010, 19:56:04 #135 Son düzenlenme: 06 October 2010, 19:57:51 Burak
patch dosyasının içinde var açıyorsun onu önce file dan import afs file dosyasını tıklayıp konami içindeki imageleri sırayla seçiyorsun zaten 5 tane var patchin içinde .örneğin dt0c olanı seçtin sonraki ekrana hayır sonra tamam a basıyorsun update falan yapıyo daha sonra o bitince import folder dan yamadaki aynı isimli dosyayı seçiyorsun bu sefer hayır a değil evet e basıyorsun sonra yine bir işlemler yapıyor program sonra kaydedeceğin yeri soruyor aynı isimle masaüstüne yada başka bir yere ( program veya patchten farklı bir yere img. uzantılı olarak ) kaydediyorsun.dosyaların ismini aynı şekilde kaydettim ben sonra yer değiştirdim. bunu 5 image dosyası için ayrı ayrı tekrar yapıyorsun. daha sonra kaydettiğin 5 tane dosyayı konami içindeki img e kopyalıyorsun. en sonda save dosyasını belgelerim deki konami dosyasına attığın zaman tamamdır. bende birşeyş eksik yapmış olabilirim yada yama bu şekilde çok az eksiklikler var ama oyun yüzde 90 tamam oluyor.

sercan5592

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 October 2010, 19:54:16
Sercan'cım ben bu 4 keyi de sing in menüsünden girdim ama olmadı hepsinde yanlış key uyarısı verdi. Doğru key bunlardan hangisiydi sizde ya da başka geçerli key bulmak mümkün mü?

abi ben en üsttekiyle yapmıştım direk kabul etti ilk yükleme işlemine başlarken yazmıstım oldu

berusa55

Ben yükleme yaparken onu yazmadan es geçerek kurdum oraya o anda cd key olmadığı için elimde. Bu keyi nasıl tekrar girebiliriz acaba  :-\

sercan5592

baştan kurarsanız daha iyi olur serialle birlikte :)

kalptenþimþek

fifa2011 i şansa mansa kurdum.. biraz oynadım, diyebilirim ki.. fifa2011 oyunu çok dandik bir oyun..enson fifa 2001 oynamıştım,o daha zevkliydi valla..

pes diyorum artık..

KareAs55

Fifa 2008 serisinden sonra bozdu bana göre

Pes'in fifaya göre en önemli özelliği daha akıcı olması  ;)

Ollivanders

Fifa yı full ayar oynayın derim ben :)

sercan5592

09 October 2010, 12:26:48 #142 Son düzenlenme: 09 October 2010, 13:12:15 sercan5592
Pes daha güzel bence de fifa dan

Milli takımı seçtıgımızde taraftarlar Türkiye diye bagırıyo :)

sercan5592

fifa da dogru düzgün tuş ayarı olan varmı ya bı yapamadım a orta s pas d sut w hızlı kosma gıbı

Burak

önce game settings i aç kontrollerdaki tuşları renklerine göre ayarla daha sonra alternate i seç oyuna girerken ama koşuyuda settingsten ayarlaman gerekebilir tam hatırlamıyorum r1 le r2 yi yer değişirsin o zaman dışardan . o zaman pes in aynısı oluyor

sercan5592

10 October 2010, 17:34:29 #145 Son düzenlenme: 10 October 2010, 17:59:18 sercan5592
eyw ya ayarladım ıdare etcek bı sekılde pes de multı olmuyo fıfa da oynuyoz bızde :D

multıplayer oynamak ısteyen olursa oynarız beraber

**KaR6**

yama iyiymiş cidden, tekrar teşekkürler ;)

Ollivanders

NBA 2K11 abi :D Futbol yalan D:

**KaR6**

sen de bi sal daa, bi fifa bi nba, bırak pes cilerin yakasını ;D

Ollivanders

Medal of honor 2010 cıkacak yakında :) Pes mi ne pesi la :D