Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı
Alıntı yapılan: samsuni - 04 October 2010, 16:54:45
Oktay için önce "Süper Ligden kimse almaz, Bank Asya'da bir takıma gidebilir anca" dediler; çocuk Gençlerbirliği gibi iyi bir takıma gitti. Sonra Gençler'de 18'e bile giremez, kiralık yollarlar dediler, banko 11 oynuyor; gol de attı. Şimdi de "e bak oyundan çıktı, sürekli değil" derler... Sanırım Mesut Özil gibi birşey bekliyorlar. Gidiş şekli şöyleydi, böyleydi... Bizim bile kaprislerine, tavrına tahammül edemediğimiz Kalpar'la birlikte çalışmak kolay olmasa gerekti. Şahsım adına Oktay'ı çok seviyorum, Allah yolunu açık etsin...

mehmet yılmaz

YaşarDoğu

Kapanmasına şaşırdım , çünki sahip çıkıldıgını duymuştum orası için.

Yer değiştirmek için kapanmasın orası , yani daha geniş bi dükkan açmasınlar? :-\ :-X

hakan55

Hayır kapanmadı 20 metre aşşağı daha büyük bir yer açıldı..!

red_white

böyle durumlarla yine karşılaşmamak için süper lige çıkmamız gerekiyor öle yada böyle...

sercan5592

YaşarDoğu

O kadar çok yanılmayı isterdim ki  :(  birbirine gider yapan taraftarlarımız azda buralara gider yapsa ne iyi olur ....  :o

hakan55

Alıntı yapılan: sercan5592 - 04 October 2010, 21:17:37
gercekten mı ya .S

Maalsef gerçek kardeşim bende ilk gördüğümde kapandı sandım ama ağabali caddesınden aşşa biraz indim ki koskocaman (eşşek) kadar amblemi sokmuşlar resmen insanların gözüne..

sercan5592

Burak

Alıntı yapılan: kaan - 04 October 2010, 21:11:21
oha:s az birşey mutlu olmustum lanet olsun lanet:(

sen onu diyorsun ben motorsikletle aşağı doğru iniyordum şöyle sağıma baktım  pis pis gülmeye başladım hatta kahkaha atacaktım. 10 saniye sonra aşağıda soluma baktım ana avrat küfretmeye başladım  >:( >:( >:( >:(

mehmet yılmaz

Alıntıevet alman. samsun taraftari, kimligi, anasi,babsi alman taa eskiden bu yana samsunsporun kaza yaptigi zamanlarida biliyormus ozamanmi baslamis ne simdi unuttum.

almanya'dan haber geldi; Samsunspor taraftarı bir alman varmış, dortmund civarında yaşıyormuş. araştıracağım, çok heyecanladım ula...

Turuncu

Klassporda canlı yayında  hüseyin kalpar var.

sadece55

Alıntı yapılan: samsuni - 04 October 2010, 21:34:20
almanya'dan haber geldi; Samsunspor taraftarı bir alman varmış, dortmund civarında yaşıyormuş. araştıracağım, çok heyecanladım ula...

hayırdır abi?

mehmet yılmaz

Benim bacanağın iş arkadaşıymış. Alman ama Samsunsporlu... Çok ilginç bir hikayesi olsa gerek. Dur bakalım, ayrıntıları alırız. Atkı, forma ne varsa paket yaparız icabında :)

sadece55

Haydaa iyimiş abi sorsana fabrikası varsa sponsor olsun bize  :P