TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

mardin mi valla yiğidi öldür hakkını yeme bende etkilendim helal olsun hocaya

cembaba

Dartagnan

Alıntı yapılan: CemBaba - 30 September 2010, 00:33:38
Şu an bizim maçın hikayesi tv'de.

valla kardesım hıcte umrumda degıl .Heves mı kaldı ? :-X :-X :-X

cembaba

Alıntı yapılan: Dartagnan - 30 September 2010, 00:37:57
valla kardesım hıcte umrumda degıl .Heves mı kaldı ? :-X :-X :-X

Sende haklısın kardeşim ne diyim :(

celebi

görüntü var mı bolu maçının hikayesi arkadşlar

King Of The North

Ya izledim ben de bizim grubu gelirken çekmişler atkılar tezahuratlar falan çok şık olmuş, bir de mekansızları gösterdiler maç öncesi güzel görüntüler vardı, varsa görüntüler bekliyoruz.

YaşarDoğu

Maç oynanırken biizm tribünü hiç çekmemişler yoksa ben mi kaçırdım? Varsa yoksa Bolu tribünü çekilmiş. >:(

Maçtan önce Forza Şimşeklerden Melih in akrobasi hareketleri ile Başkentli Samsunsporluların tezahüratla içeri girmelerini gördüm.

Acaba Ramço ya sövdüğümüz için mi görüntülerde yer vermediler? :-X

King Of The North

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 30 September 2010, 10:41:09
Maç oynanırken biizm tribünü hiç çekmemişler yoksa ben mi kaçırdım? Varsa yoksa Bolu tribünü çekilmiş. >:(

Maçtan önce Forza Şimşeklerden Melih in akrobasi hareketleri ile Başkentli Samsunsporluların tezahüratla içeri girmelerini gördüm.

Acaba Ramço ya sövdüğümüz için mi görüntülerde yer vermediler? :-X

valla iyi oldu kendimi gördüm tuhaf oldum açıkcası:)
kameranın çekim açısı mıdır nedir diyecem ama neyse, bize her yer göl olur diye mi bağırıyolardı özentiler nedir, biraz kendileri olsalar saygı duyacam, malum takımın tezahuratını öçalmışlar yarenler.

Serkan

Benim sözlerimi yayınlamamışlar:D Burdan vatan55'i kınıyorum :D

Burak

dün akşam tribün gruplarında şehzadeleri neden göstermedi acaba? bir de bizim sitede kos-kos tan kimse yok sanırım zaten bütün grup tv den görüldüğü kadar galiba

AntZ

01 October 2010, 10:09:47 #370 Son düzenlenme: 01 October 2010, 10:11:25 Ant55
Alıntı yapılan: Burak - 01 October 2010, 09:56:08
dün akşam tribün gruplarında şehzadeleri neden göstermedi acaba? bir de bizim sitede kos-kos tan kimse yok sanırım zaten bütün grup tv den görüldüğü kadar galiba

Bizim grupta çıkmadı, Vatan, ben, Ali, Veli var bizim grupta, tam 4 kişiyiz, Samsun'da grup kurma limitini ikiye katladık ama yine göstermiyorlar.  :o

Tufan

6 tane grup şimdi birde Şehzadeler türedi 7 grup ne denir ki bir şehir potansiyelini ancak bu kadar kötü kullanabilir.

celebi

şu bizim maç hikasinin videosu yokmuydu arkadaşlar

kabacevizli55