55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Madem öyle o zaman götün yiyorsa kadroya da almayacaksın..Ayrıca Cenki oynatmayı beceremiyorsan yine sen hatalısın...Orhan dışında Hiç bir oyuncun ile ikili diyoloğun iyi değil..
Bu adamı takıma kazandırmak için tüm şehir seferber oldu..Öyle bir kalemde silemezsin böyle adamı..
O kadar çok çelişkili ki kara kalpaklı kalpar efendi, Cenk gelmeden önce takımın ilk golcüsü olan Savaşı Cenkin olmadığı bir maçta 82 dakika yanında tutmak gibi futbolun Matematiğine aykırı işleri becerebilmekte..Sistemin ne olduğunu ben hala anlayamadım..4-3-3 ü nerde gördün akrtal maçında ??

Ollivanders

Huseyin kalpar İbrahim ülüm e kalsaydın da takımdan kovulsaydın keşke. Cenk bir tarafına mı batıyor?

kaptan 55

geçen yıllarda çoluk çocuğa hiç çekinmeden takım kaptanlığını verenler cenk işler'e kaptanlığı vermemekle neyi düşünmektedirler,anlamış değilim.

ben onu bunu bilmem benim gözümde bu takımın kaptanı cenk işler'dir.

ali ihsan

Bu kadronun kremasıdır Cenk.Süper lig hedefi varsa şayet o hedefi 12 den vuracak okçu odur.Şimdi Hoca kapris yaptı Cenk'i çizdi diyelim.Bu takımın Süper Lige yükselememesi durumunda sorumluluğu alacaksa eyvallah.Lakin toz olup gidecekse -ki genelde böyle olur- o zaman yönetimin bu süreçte müdahale etmesi gerekir.Yılmaz Vural geçen sene katıldığı bir programda Cenk İçin "Mükemmel bir profesyonel,36 yaşında ama en çok o çalışıyor" demişti.O zaman burada tezat var.Hiç bir topçu gönüllü geldiği şehrinin takımında papazlık yapmaz.Cenk'i kaybetmek kolay ama takımın da hedefini kaybedeceği gerçeğini düşünmek lazım.
Kaptanlık konusuna gelince Turgay'ın yokluğunda Cenk ve ya Ahmet Şahin tercih edilmeliydi.Ama bu isimlerde karara saygı duymalıdır.İdarecilerimizin kabiliyetini test etmemiz açısından bu olay belirleyici olacaktır.

eLLis

İyi hoca Cenk ide küstürün çıkamayalım lige filan ne yani Sercan onca şeye rağmen bu takımda oynuyor Cenk oynamayacak öylemi?? Saçma sapan otorite kurmaya kalkıp takımı yine çıkaramıcaklar lige ya!!..

çýlgýnlar1984

Görün bakın cenk de kadro dısı atar bu adamı kusturur ve 2 devre cenk baska takıma gıder ahada gorun bakın kım ne derse desın boyle ıyı topcuları hoca bıraz el ustunde tutacak kardesım az onem vercek husyın kalpar yzunden cok topcuyu kaybettık yeter artık hoca kendıne gel.Sen agubetuyu forfet oynatıyosun ya adam topa vuramıyor savası alıyosun oyuna senın kral gıbı cenkın var hoca ne yapmaya calsıyosun nıye sokmuyorsun bırak su senın verdıgın dısıplınde hıc ıs yok SUnu bılesın hoca bu cenk samsundan gıderse en buyk hata sensın sonra dersın gol yollarında sorunumuz var bız sampıyonluk ıstıyorz bıze her mac sonu masal anlatma yı bırak

55(tuncay)55

tff inş. para cezasını kabul ederde maç samsunda oynanır arkadaşlar her şey bizim elimizde degil ama biz elimizden geleni yapmalıyız cenk'i maç öncesi özel olarak trübüne çagırırız sürekli onunla ilgili tezahüratlar yaparız bi şekilde takıma geri kazandırırız o zaman kalpar bey de cenk'i oyatmamaktan mecburen vazgeçmek zorunda kalır

mehmet yılmaz

Hayrettin Gümüşdağ da Samsunspor dergisine verdiği röportajda "benim en büyük kozum Serkan Aykut'tur!" demişti sonra da Serkan'ı bir güel yemişti... Olan da bize olmuştu tabii... Bu sefer değişik bir versiyonuna müsaade edilmemeli, Cenk İşler Samsunspor'un hali hazırdaki en büyük değeridir, Hüseyin Kalpar ise bir teknik direktördür. Bugün ikinci bir Cenk alma şansımız yok ama piyasada bir sürü teknik direktör var.

Yönetim gereğini yapmalı artık!

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: samsuni - 22 September 2010, 21:29:52
Hayrettin Gümüşdağ da Samsunspor dergisine verdiği röportajda "benim en büyük kozum Serkan Aykut'tur!" demişti sonra da Serkan'ı bir güel yemişti... Olan da bize olmuştu tabii... Bu sefer değişik bir versiyonuna müsaade edilmemeli, Cenk İşler Samsunspor'un hali hazırdaki en büyük değeridir, Hüseyin Kalpar ise bir teknik direktördür. Bugün ikinci bir Cenk alma şansımız yok ama piyasada bir sürü teknik direktör var.

Yönetim gereğini yapmalı artık!

aynen katılıyorum bugün ikisi arasında bi tercih yapılsa tabikide cenk işler

kalptenþimþek

Yarın elleriyle antep baklavası yedirir Cenk'e ve gündem değişir..

Ahmeti

cenk nasıl kaçar o penaltı senden başka penaltı atacak adammı var, biz sana çok güveniyoruz takma hiçbirşeyi kafana

Ollivanders

Bitmişsin Cenk İşler...

brigand

aldığı paranın hakkını verebilmiş değil. Samsunsporluluğuna inanmak istiyorum , iyi niyetine inanmak istiyorum ama kendimi kandırıyorum sanki. ilk böyle kötü gördüm cenk'i ilk kez!

Turuncu

YaşarDoğu

Cenk Bolu maçının ilkyarısında ver kaçlarla poziyona sokmakta iyiydi ama kendisi poziyonlara giremedi.Penaltı kaçırması da muhtelemeln hafta içinde yaşanılan olayların psikolojik baskısının da etkisi olabilir.

2.yarı oyundan düştü , sahada gezindi .Oyundna alındıktan sonra ne Kalparla göz göze gelmemeleri de ince bi ayrıntı...