Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

celebi

inşaallah olacaktr hocam inşaallah şimdiden yine heyecan bastı vall

eakgül55

çelebi abi geliyormusunuz abii bu atmış olduğun mesajlar yolculuk sırasından mı

celebi

yönetici

26.09.2010 Pazar günü cezamız nedeniyle Yozgat Bozok Stadı'nda oynanacak Samsunspor - Boluspor maçı, karşılaşmanın başlangıç saati olan 16:00 dan itibaren radyomuzdan canlı olarak yayınlanacak.

KareAs55

celebi

en aından bu şekilde hasret gideririrz teşekkürler

Recep

eğer bu seferde giremezsem siteye hackerlerle anlaşıp siteyi banlatacam :D :D
ben aboneyim kardeşim bankalarda bile müşterilerine öncelik var bana öncelik yapacaksınız sayın Samsuni :D :D

kalptenþimþek

25 September 2010, 22:52:37 #157 Son düzenlenme: 25 September 2010, 23:03:04 kalptenþimþek
şu maç sunumu, üyelerin dinleyebileceği şekilde ayarlansın ltfn..
Bolu taraftarı da yoğunluğu artıracaktır..kaldırır mu bu yoğunluğu site?.

celebi

sayın yöneticiler bir hal çaresine bakarlar sanırım

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 25 September 2010, 22:52:37
şu maç sunumu, üyelerin dinleyebileceği şekilde ayarlansın ltfn..
Bolu taraftarı da yoğunluğu artıracaktır..kaldırır mu bu yoğunluğu site?.

Bende bu görüşe katılyıorum.Maç yayınını dinlemek isteyene ya belli bir üyelik zamanı yada girişte üyelik gibi küçük zorluklar yapılsın.En azından bu biranda yüklenmenin önüne geçecek siteninde yavaşlamasını kesecektir diye düşünüyorum.

mehmet yılmaz

Teknik konulardan ben anlamam, yönetici cevap verir sanırım. Bir hafta içinde server sorununu çözeceğiz ama yarına yetişmesi mümkün değil. O yüzden bu duyuruyu sadece forumda yaptık, dışarıya bildirip haber yapmadık -ki mümkün olduğunca forum üyeleri takip edebilsinler diye...

Facebook gibi ortamlarda da paylaşılmazsa en azından forum üyeleri için iyi bir hizmet oalcaktır. Sonraki haftalarda çözüme kavuşturacağız inşallah...

Yalnız gidecek olan arkadaşlar, bir spiker seçsinler şimdiden. Korkmasın, kontörler bizden gidecek :)

Recep

çelebi senin yöneticliğin falan yokmu bu yozgatspor sitesinde girde duruma bir el at yahu :D :D

celebi

King Of The North

Başkentli Samsunsporlular olarak küçük otobüsle Yozgata biz de akıyoruz, sonuna kadar sapına kadar destek..Gazamız mubarek olsun, Yozgata da uyuzum zaten özellikle gitmek istedim.