Lig A 15.Hafta | G.B.Oftaş 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan bluegreen55, 19 November 2006, 16:47:15

« önceki - sonraki »

maviay55

abi kızılay gima da toplanma 11 de mi 11:30 da mı yaww net bişi söleyin ona göre gelelim..

yarın görüsmek üzere samsunsporum gelecek oftası ezecek!!

mehmet yılmaz

Muhtemelen yine 4-5-1 oynayacağız. Ancak Gökhan Kaba'nın daha fazla şans bulması gerektiğine inananların saysı hiç de az değil.

Bu maçı kazanmanın puan olarak getirileri olacağı gibi psikolojik getirileri de olacaktır. Aslında Karşıyaka maçında sadece iki puanı değil çok ciddi bir birikimi kaybettik. İnşallah bu maç telafi imkanı sağlar. İstanbulspor'un kazanmasıyla birlikte ilk 6 için de kopmalar olabilir. Bu nedenle de kazanmamız çok büyük önem arzediyor.

Daha önce de söylemiştim; bu maçı kazanacağımıza dair çok kuvvetli bir his var içimde. Ama bu sırf taraftarlıktan kaynaklanan bir his midir bilemem.

Haydi Samsunspor; sevindir sevenini...

jean

alalim su maci lutfe eglenelim pazar gunu cikalim sokaklara samsun samsun diye oynayalim

yönetici

Müsabaka TV'den naklen verilecek. Biz ise ekrana sığmayan ve Samsunspor'umuzu ilgilendiren bilgileri paylaşmaya çalışacağız.

Taraftar grupları bu gece yola çıkıyorlar. Ayrıca otogarda da münferit olarak maça giden çok sayıda Samsunsporlu olduğu bilgisine ulaştık.

Temennimiz hepsinin mutlu olarak dönmesi.

carsambali55

mMaç tv de yayınlansa bile ankarada bulunan biz samsunspor taraftarları takımımızı her zaman olduğu gibi yalnız bırakmayacağız.Zaten ankara ki bütün maçlarımızı evimizde gibi oynuyoruz ( 5 senedir anakradi butun maçlara gidiyorum durum hiç değişmedi) maçta gorüşmek üzere.

King Of The North

Birazdan çıkıyorum çocukları da alayım birazdan yanınızda olacağım arkadaşlar,Oftaş isterse dünyanın en iyi futbol oynayan takımı olsun farketmez bugün stadı başlarına yıkacağız taraftar görsünler.

yönetici

Karşılaşmanın başlamasına yaklaşık olarak bir saat var. Taraftar gruplarının Cebeci Stadı önünde toplandıkları ancak iki saattir içeri alınmadıklarını öğrendik. Yaklaşık olarak 500-600 kadar Samsunspor sevdalısı şu an için stadyumun önündeki barikatta bekletiliyor. Münferit olarak gidenlerle birlikte bu saynın daha da artması bekleniyor.

Ankara Emniyeti'nin stadyumlara pankart sokmama saçmalığının Cebeci'de de devam etiiği görülüyor. Hiçbir siyasi, tahrikkar içeriği olmayan destek pankartlarının bile içeri alınması sorun ediliyor.

Rakip taraftarın olmadığı bir ortamda, en sakin insanları bile çileden çıkarabilecek bu tutumu tasvip etmemiz mümkün değildir.

Gelişmeler oldukça paylaşacağız.

cuneytavar55

desene tezgaha başladılar.Bu tezgahı içerde bozarız arkadaş.Hadi çocuklar .

cuneytavar55

desene tezgaha başladılar.Bu tezgahı içerde bozarız arkadaş.Hadi çocuklar .

kerem55

orada olamadığım için üzgünüm. ama birkaç arkadaşla birlikte Tv başında destekleyeceğiz Samsunsporumuzu.

cuneytavar55

admin kardeş taraftardan sorumlu üye olcay inancı aradım şu an çocukların yanında yardımcı ol diye uyardım.inşallah maçı alırız.
telefonda atmosferi duyunca tüylerim diken diken oldu

cuneytavar55

yönetici

Samsunspor taraftarı içeri alınmaya başlamış. Ancak Ankara Emniyeti'nin pankart allerjisi sebebiyle maalesef kırmızı-beyazlı pankartlarımızı göremeyeceğiz.

Yaklaşık olarka 1.000 kişilik bir taraftar kitlesinin atkıları ve formalarıyla birlikte Samsunspor'umuzu destekleyeceği görülüyor. TV'den maçı seyredecekler için söyleyelim; taraftarımız kapalının karşısındaki merdivenli tribünde yerini alıyor. Yani, TV'den izlerken tam karşımızda olacaklar.

Davulların da olduğu göz önünde tutulursa tezahürat iyi olacaktır.

mehmet yılmaz

Timofte ve Samsunkopat maçtalar. çekirdekçiden çok taraftarın olduğunu söylediler. inşallah iyi bir tribün olur.

foreversamsun

admin arkadas veyamacı seyredebılen arkadaslardan bırısı kadromuzu yazabılırmı acaba.macı malesef seyredemıyorum:( ilk 11 imizi yazabılırsenız cok mutlu olurum..macı 2-1 alırızz..