Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 24 September 2010, 18:46:43
bu maç 40. dakikada kaldı 40. dakikadan başlarsa nasıl olaak 5 dakika sonra devre arasımı olacak eger öyleyse çok kötü olur ancak maça 60. dakikadan sonra ısınabiliriz

o zaman mac baslamdan bizim takim sahada paf takimiyla 40 dakikalik mac yapsin, isinmis olurlar. :D :D

saka maka dogru diyor arkadas maca isinana kadar dakika 80 olur.
Insallah hayirlisi olur

ElbistanLı4655

Alıntı yapılan: SerhaT55 - 23 September 2010, 17:26:17
nerde maç yaparsak yapalım almasınlar şu mersin taraftarını yoksa gine bişey olacak
1dk!!! Taraftar Degil Ki Onlar  >:( >:(

Burak

biz bu mersinle 19 mayısta oynayamayacakmıyız arkadaş . şansa bak yaaa geçen sene de ordudaydı

berusa55

Belli değil ki Burak... Açıklanan kararda sadece maçın tarihi açıklanacak denmiş. Tarafsız sahada ya da seyircisiz olacak diye bir not düşülmemiş bakalım ne olcak son durum. Biz ona istinaden maç Samsun'da seyircili devam eder diyoruz ama bu federasyonun işlerine akıl sır ermiyor

celebi

cembaba

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 September 2010, 22:37:35
Bu maçı Samsun'da oynatmamak Güven, Ö zveri, Tecrübe ister!                                          

başka söze gerek yok :)

berusa55

Aklıma şu geliyor. Şimdi biz bu maçta yaşanandan dolayı ceza almadık mı tarafsız sahada oynama cezası. E o zaman bu federasyon bu yarıda kalan maçı Samsun'umuzda devam ettirir mi anlamıyorum? Eğer bu maç Samsun'da oynanacaksa bize ne diye tarafsız sahada oynama cezası verirsin Bolu maçı için. La bu nasıl mantık? >:(

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar maçın tarihi ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı?

cembaba

Mersin maçında Samsun'da bence o stadı yıkmalıyız. 3 puan meselesinden artık çıktı bu... Federasyon'un kararlarından çok, o maç 1-0 geriden başlıyoruz, nasıl destek olabilirizi konuşmalıyız. İnşallah önümüzdeki 2 maç içerisinde, galibiyetler alırız. Yoksa işimiz duman :(

berusa55

Tabi seyircili ve Samsun'daysa maçımız. Hala o konu muamma...  :-\

Atakumlu

abi cezamızı bolu macında cekmedik mi ??? daha bu mac icin degisik bi karar cıkartbilirler mi ???

berusa55

Çünkü söylenen bir şey yok. Bu maç Samsun'da seyircili oynanacak da denmedi aksi de söylenmedi. Sadece tarih ilerde denmiş. Tarihle beraber yer ve seyirci konusu da netleşir ama benim içimde bir şüphe var bu konuda...

Ollivanders

Yok abi bu konuyu karara bagladılar. Kaldıgı yerden oynanacagı acıklamasıyla birlikte seyircisiz olacagi da belirtilirdi. Simdi tarih acıklaması yapılacak sadece.

berusa55

Ollivanders

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 September 2010, 13:43:45
Seyircisiz mi? Öyle bir şey okumadık ki kararda?

Seyircisiz oldugu ayrıca belirtilirdi zaten kararda dedim ben abi. Ama belirtilmedi. Yani seyircili mac.