TFF KARARI - MİY maçı kaldığı yerden 3 kasımda...

Başlatan fanatik samsunsporlu, 21 September 2010, 20:59:00

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 21 September 2010, 22:15:43
Çelebi abinin kafasına güneş geçtiği kendi beyenatı ile kesinleşti. ( Haber Gazetesinde'ki resminde şapkalıydı ama )
Bolu İstanbul arası 262 km (istanbula bizden yaklaşık 500 km daha yakın.)
Samsun İstanbul arası 737 km
Samsun Bolu arası 475 km
Valla biz Samsunda oturanlar için maçın Boluda oynaması daha avantajlı ;D :D

şu haber gazetesindeki fotoyu koysanıza şuraya be kardeşim

Burak

arkadaşlar bizim takım korneri kullanır o korner gol olur maç 1-1 den devam eder rahat olun :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: celebi - 21 September 2010, 22:19:03

şu haber gazetesindeki fotoyu koysanıza şuraya be kardeşim

Abi gazete yanımda yok eğer olan arkadaş varsa siteye koyar resmini. yoksa yarın ben resmi çeker  siteye koyarım...

mehmet yılmaz

Peki, seyircili mi devam edecekmiş kaldığı yerden?
Zeki Müren de bizi görecek miymiş?

celebi

eyvallah kardeşm sağolasın

Ollivanders

seyircili devam edecektir abi . Seyircisiz olsaydı ayrıca belirtirdi. Simdi Ntv de de soylendi  ve macın seyircisiz oynanacagı ifadesi kullanılmadı.

Ayberk

O tip bir ceza zaten söz konusu olmamıştı sanırım hiç, taraftarımızın olaylarla ilgisi olmadığından.... filan hesabı :D

Akyol

Bence çok saçma arada resmi maç oynandı adam sakatlansa yada cezalı duruma düşse orda ki ilk 18 i nasıl aynen çıkartabiliriz ki? Bence 0-0 olarak baştan başlamalıydı... Bu arada federasyonun bizim saha kapatma cezamızı kaldıracağını sanmıyorum  :-X

Ollivanders

Bu kararlara bakınca mersinin hic bir sucu yok . Var mı boyle birsey ? Bari cezamızı paraya cevirin de adaletsizliginiz biraz da olsa ortadan kalksın. Ayıptır günahtır.

YaşarDoğu

Beklenen bi karar , bu karardan fazlası - maçın yenidenb başlaması -  TFF den fazla iyimser olmasını beklemektir ki buda imkansızdır.

Bolu maçını nerde oynayacağız bari bunuda açıklasaydın eyy TFF :)

mehmet yılmaz

aynı kadro ile devam mecburiyeti yok bildiğim kadarıyla...
Allah göstermesin, oyuculardan biri vefat etse ne olacak?

Ollivanders

Bolu macı Samsuna yakın bir yere verilmeli. Bolu deplasman takımı havasına maruz kalmalı. İstanbula alınırsa mac deplasmanlıktan cıkar. Ankaraya alınırsa da oyle. Ben cezanın para cezasına cevrilip macın samsun'da oynanacagını dusunuyorum.

furkan5534

tff ztn başlı basına bır antende  ınsallah m.İTMENyurdunu darma duman edip g**T ederizde görur cumle alem >:( >:(

celebi

peki bir soru maç tvden canlı yayınlanacak mı?

maviay55

Alıntı yapılan: celebi - 21 September 2010, 22:57:23
peki bir soru maç tvden canlı yayınlanacak mı?
süpersin çelebi abi kaldıgı yerden tv canlı yayını istiyoruz  :D :D