Kaptanlık Sorunu?

Başlatan berusa55, 18 September 2010, 17:03:29

« önceki - sonraki »

lucarelli

Kaptanlığın en çok yakışacağı kişi tabiiki de Cenktir Ancak Kaptanlık pazu bandı demek değil bence. Sonuçta takımda bir kaptan zaten vardı, önemli olan ve Muratın tavrından gördüğümüz zaten takım içinde de Cenk kaptan olarak görülüyor. O yüzden Cenkin para atışı top kale seçimini yapmasına gerek yok. Liderlik ve Ağabeylik özellikleri ve Samsunspora yıllardır ettiği hizmetleri ile kolunda kaptanlık bandı olmasa da takım içinde gayet de güzel lafını geçirebilir ve takımı toparlayabilir. Pazu bandını bence ne Turgay ne de Cenk kafaya takar. Cenk varsa pazu bandı teferruattır. Kaptan da Cenktir. Hatta bu bandı Cenkin takması özellikle tam performansına çıkamadığı bu dönemde CEnk'e zarar bilr verebilir kanısındayım.

Lusage

Bence bu kaptanlık kararı tamamen Murat'ın sözleşmesinin bitmesinden ve yönetimin Murat ile yeni sözleşme imzalayamayacağını düşünmesinden dolayı.

ElbistanLı4655

Onu Sezon Başlarken Yapmaları Lazımdı..! Şimdi Cenk Kaptan Olursa Turgay'ın Psikolojisini Düşünemiyorum :-X :( :o

adige73

neden cenk kaptan olsun son 5 yıl içinde samsunsporun kaç maçında oynadı cenk veya şu anki kadrodan kaç kişiyle beraber oynadı. Cenk in kaptan olması samsuna faydadan çok zararı olacaktır cenk takımdaki oyuncular üzerinde otorite kurabileceğini hiç sanmıyorum bu iş için en uygun kişi turgay onun olmadığı yerde de ahmet şahindir

Burak

kaptan kim olursa olsun gemiyi doğru kullansın yeterki

GurbetciFanatik

Umarim su Kaptan midir Pilotmudur Söförmüdür  olayi,
takim icinde bi huzursuzluk yapmaz.

Kim daha layiksa o yapmsin , önemli olan Takimin basarisidir.

ElbistanLı4655

55.hakan

Cenk'in Mersin maçında isteksiz moralsiz bir görüntüsü vardı.Soyunma odasında yaşanan bu kaptanlık olayıyla ilgili olabilir diyorum ben de.Bence çoktan huzursuzluğa neden olmuş takımda...

edmontdante

Takım ilk kez iyi bir kadro kuruyor bu sefer  de böyle sorunlar çıkıyor.
Takımın kaptanı Turgay"dı.Cenk geldi.Oturun konuşun kardeşim halledin aranızda.Kaptan olsan ne olur olmasan ne olur.Önemli olan seni idmanda,kulüpte,sahada diğer futbolcular sayıyor mu budur.Bunun için mutlaka kaptanlık sıfatı gerekmez insan kendi kişiliğiyle bunu sağlar.Yönetimin hatası bence Murat"ı işin içine katması oldu.Amaç Turgay ve Cenk ten herhangi birine vermeyip  işi böyle mi çözmekti anlamadım ama bir sonuç var ortada bu düşünce de ters tepti.
Yine de Cenk gibi bir ismin bunlara takılmadan çıkıp sahaya topunu oynaması  takımı ayağa kaldırması gerekiyor.

kaptan 55

yönetimden ricam kaptanlığı sercan'a versin.

mehmet yılmaz

Takımın kaptanlık sorunu değil idare ve teknik heyet sorunu var bence!
Futbolcular arasında bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, çünkü bazı isimler zaten doğal kaptandır!

METE_55

evet tamamen teknik adam sorunu yani sorun kalpar...

Ayberk

Bir sorun olduğu aşikar, bir an önce sorunun temeline inilmeli ve sorun kökten temizlenmelidir!

orhan

durup dururken kaptanlık sorunu gündeme getirildi bence bu olay çok büyütülüyor özellikle denge gazetesi tarafından bu konu devamlı yazılıyor.arı kovanına çomak sokmaktan başka bir işe yaramaz sadece zarar verir  bu iş birdaha konuşulmasın yoksa takıma zarar verecek

GurbetciFanatik

Yahu sanki ana okulu gibi yok benim oyuncagim yok senin .
Verin artik kime layiksa bitsin bu is.
Esek kadar adamlar bi kapatanlik meselesimi cikariyo :D :D :D