Tribünde olay çıktı !!

Başlatan fanatik, 19 November 2006, 18:25:01

« önceki - sonraki »

deli 55

olan olmuş arkadaşlar.bende söğütlübahçe çocuğuyum ama söğütlübahçelilerin yaptığı hareketi desteklemiyorum.ancak söğütlübahçelilere bu kadar hakaret eden kişiler acaba samsunspor için bu kadar çile çekti mi çok merak ediyorum.neyse şimdi kimsenin kalbini kırmaya gerek yok ama malatya maçında malatyayı ne pahasına olursa olsun samsuna geldiğine pişman etmeliyiz.onların geçen sene bize yaptıklarını unutmamalıyız...

kadir55ist

selam
çok üzücü bir hafta sonu geçirdik evet olmayacak şeyler oluyor.
yönetim dedik düzelttik gibi, teknik ekip dedik düzeldi sayılır, futbolcular dedik inanmaya başladılar, taraftar dedik stadı doldurmaya başladılar fakat , ne zaman ki bazı taraftar grupları ön plana çıkmaya başlayınca , bazı gruplar da bunlardan hiç hoşlanmıyor. halbuki stadı dolduran samsunsporlular ortak bir değer için stadı doldururken demek ki ortak olmayan bir şeyler var.
gruplar ı fazla tanımıyorum yada istanbul dışında fazla maçlara gidemiyorum ama ortak bir sevda için yorum yapıyoruz.
grupların ortak olmayan yanlarını anlayamıyoruz.
yağmur da çamurda takımı desteklemek çok güzel ama çamurad maça gitmek koltuk sökme hakını kimseye vermiyor.
gerçi çoğu arkadaşımız birbibine yakın yorumları yapmış hepimizi üzdü belki birbirlerine koltuk atan arkadaşlarda şimdi üzülüyorlardır.
inşallah bir daha samsun umuzda böyle olayları görmeyiz gereken dersi çıkarıp birlik beraberlik içinde layık olduğumuz yerlere geliriz.

supporter

@ söğütlübahçeliyiz
böyle bir olay olmuş elbette yorumlanacak ve yanlış olan bir şey eleştirilecek. özel olarak grubunuza bir şey söylenmiyor ki. böyle şeylerin yaşanmamasını diliyor insanlar. tribe falan giren yok. herkese birden hitaben yazmışsın ama sizi anlamaya çalışan hiç yok sanıyorsan aldanırsın. burada herkes Samsunsporlu, kimse kimseyi karşısına almasın. taraftar buraya yazmakla olunmaz elbette ama buraya yazanların hepsi aynı zamanda birer taraftardır. taraftar olmasa takımı kafaya takmasa ne işi var uğraşacak?

stada gelmeyin demeye kimsenin hakkı olmaz tabi ki, fakat takıma zarar veren gelmesin denilmesi de gayet normal. herhalde herkes ders almıştır ve artık zaten böyle bir şey tekrar yaşanmaz. o yüzden sert mesajlara gerek yok bundan sonrasına bakalım ve olayların muhasebesinin yapılmasını doğal karşılayalım..

veis

NE ÖZÜR nede başka bişey yapmamıza gerek yok bidaha tekrarlanmasın yeter.olan oldu arkadaşlar arkamıza bakmamalıyız.olmasın isterdik ama oldu yapacak bişey yok sonuçda olay çıkaranlarda samsunun öz çocukları bi gerginlik deyip geçmek lazım zamanlama kötüydü ama bu zamanda daha çok birlik beraberlik zamanın.

Tribün_ali

Olayı büyütmeye gerek yok hepimiz samsunspor için mücadele ediyoruz olmuş bitmiştir hepimiz aileyiz uzatmaya gerek yok şimdi birlik zamanı

cem and naz55

benim içime sinmeyen olayı geçen mayıs ayından beri beklediğim malatya maçında cezayla karşı karşıya kalmamız büyük ihtimal maç seyircisiz olacak duyumlara göre inşallah seyircisiz olmaz.

berusa55

kesin seyrcisiz verecekler görün bakın:(

piyanist

Alıntı yapılan: "berusa55"kesin seyrcisiz verecekler görün bakın:(

Acaba Sahaya İnen Malatyalımı Dersiniz?Neden Olmasın.Alır Bi Atkı Gelir Olamazmı?

berusa55

MALatya!bu isimden nefret eder hale geldim!kansız herifler ya!bize ettiler kendileri de düstüler!allahım sen ne büyüksün!bize nasip etmediğini onlara da etmedin!

dilatino

TARAFTAR NEDIR
bence taraftar.
1. klubünden beles bilet almayip parasiyla girendir.
2. klubünün formasinin orijinali alip seyyar saticilardan almayip klubüne yardim saglayandir.
3. takimini mac boyunca destekleyip ona zarar verecek olaylara karismiyandir.
4. varsa yada yapmasi gerekirse pretostosunu belki 5 dakika mac icinde sirtini oyunlara dönen ama bunu yaparken bile samsunsporu destekleyindir.
5. klubunun baskanina yöneticisine futbolcusuna küfretmeyen ve küfrettirmeyendir.
6. takimi yenilirken bile ona tezahürat yapandir.
bunlari devam siraliyabiliriz.

gelelim taraftar grublarina yurt disinda olmam nedeniyle cok yakindan bilmiyorum ama samsunda gördügüm kadariyla degisik taraftar grublari olusmus ve böyle devam ederse yenileride eklenecek.
bir toplulugu ezmenin yada onu haklamanin yolu onu kücük parcalara bölüp kendi aralarinda cekisme ortami yaratip. sonrada imha etmekdir. yanlis anlamayin taraftar grublarina karsi degilim ama samsun gibi seyircisi cok asiri olmayan bir sehrin 1 tane bilemediniz iki taneden fazla taraftar grubu olmasina karsiyim.
denildigi gibi beles bilet. belese deplasmanlara götürme belese onlara bazi imkanlar tanima olaylari yasaniyorsa. bu o takima kesinlikle bir gün zarar verir ve bu gruplar bazi kisilerin elinde kukla durumuna düser.
belesi millet olarak severiz bu bir gercekdir ama dediginiz gibi samsunsporumu cok seviyorsunuz yoksa belesimi bunuda durup düsünmeminizi tavsiye ediyorum. yazdiklarim uzaklardan bir izlenimdir. egerki beles olayi yoksa öncelikle taraftar gruplari olmak üzere stada giren tüm seyircilerimizden özür dilerim. ama varsa onlar kendilerine taraftar degil. bazi kisilerin kuklasiyiz pankartiyla tribünde dursunlar derim.
ve son olarak son olayda adi gecen taraftar grubunu siddetle kinadigimi bilmelerini isterim.

piyanist

Alıntı yapılan: "dilatino"

samsunda gördügüm kadariyla degisik taraftar grublari olusmus ve böyle devam ederse yenileride eklenecek.
bir toplulugu ezmenin yada onu haklamanin yolu onu kücük parcalara bölüp kendi aralarinda cekisme ortami yaratip. sonrada imha etmekdir.

Bence Bizim Özetimizde Bu.Ne Kadar Doğru Değilmi? Her Samsun Maçında Her Kafadan Ayrı Ses Çıkmıyormu?

Babamı Geçen Sezon Ankaragücü Maçına Getirdim.Adam Dondu Kaldı.Bu Kadar Taraftar Grubu Olamaz Dedi.Eskiden izin Verilmezdi Dedi.Her Kafadan Ses Çıkmazdı Dedi.Demesine Kalmadı Bir Grup Kendi Aralarında Yine Kavga Etmeye Başladılar.Babam Dediki  ''Allah Allah Demekki Aralarında Ankaragüçlü Var''  Bizim Arkadaşlar Felanda Vardı Yok Be Dayı Onların Hepsi Samsunlu Dedi.

Aslında Çoğu Taraftar İstemiyor.Gruplardan Hariç Bi Taraftarımıza Sorun Bu Kadar Grubu İstemeyeceğini Söyler.Ama Grubu Olan Arkadaşlar İle polemiğe Devam Edeceğimiz Gözüküyor.

Düşüncerinizin Çoğuna Katılıyorum.Katılmamak Elde Değil.Yalnız Katılmadığım 2.Madde Var.Samsunun Ekonomik Durumu Ortada Lisanslı Almak çok Zor.Her Kez ister Klübüne Kazanç Sağlamayı Ama Elden Bir Şey Gelmez.Umarım Anlatabilmişimdir.

Birde 5.Madde Var.elbette Başkana Futbolcuya Küfür Edilmesine Bende Karşıyım.Ama Geçen Sene Ölmez Yönetimi Kale Belediye evleri Taraftan Gelen Taraftarına Biber Gazı Sıktırdı.Hayatımda ilk Defa Biber Gazı Yedim.Gözlerimden Zaten Rahatsızım.Az Daha Kör Olacaktım.Böyle Başkanlara Küfür Etmeyeceksin.İdam Edeceksin.Yanlış Anlaşılmak İstemem Kimseyi Kışkırtmak İstemiyorum.Ama İSMAİL UYANIK Ve YÖNETİMİNE Kimse Küfür Etmedi Hakareet Etmedi.Hemde Bazıları Gibi 1 Sene Kalıp Çekip Gitmedi.

Tribün_ali

Dilatino öncelikle aramıza hoşgeldin peki kardeşim ne güzel sıralamışsın maddeleri biz deplasmanlara gidip taşlanıyoz otobüslerin camları kırılıyo eksi beş eksi on derece sogukta yolculuk ediyoruz kimisi evinde 2 hafta kimisi 1 hafta yatıyor adımız beleşciyemi cıkıyor yap ma etme be kardeşim ya okuldan kacıp deplasmalara gidiyoduk

cem and naz55

yazmayacaktım ama yazacağım artık tanıdığım ama samimi olmadığım bir arkadasş var kendisi söğütlü bahçeli grupuna bağlı ve benim sorduğum sorulara şöyle cevap veriyor
-maça para veriyormusun
cevap-yok abi..
-kaçkere bilet parası verdin
cevap-4-1 yendiğimiz bjk maçı hariç hiç para vermedim
-neden para verip bilet almıyorsun
cevap-ben enayi değilim abi para vermem
bende senin kadar ne kadar samssunsporlu varsa...........
hatta konuşma arasında maçtan 85.dkkadan ayrıldığınıda söyledi
acaba bu gruplar içinde böyle para etmez adamları nasıl barındırıyorlar şaşırıyorum ben bunları özellikle soedum adamın verdiği cevaplar bunlar
yorum sizin.....

yönetici

Önümüze bakıp aynı hataların tekrarlanmaması önemli olan..
Bu konuya daha fazla takılıp kalmanın anlamı yok. Önümüzdeki Oftaş maçına bakalım.
Ayrıca biraz da bilet parası veren ama takımı desteklemeyenlerin,
sadece müşteri olanların da taraftarlığını sorgulamakta yarar var.