Tribünde olay çıktı !!

Başlatan fanatik, 19 November 2006, 18:25:01

« önceki - sonraki »

hasselbaink

Alıntı yapılan: "ROBİN"Eskiden "kırmızı-beyaz-en büyük-samsun" derdik ve 4 tribünde sırayla  buna katılırdı.Biz bunu yapmayalı 6-7 sene oldu bu tribünlerde.

inan biz de bugün bir arkadaşımla tam da bunu konuşmuştuk. hey gidi günler... hep birlikte kırmızı-beyaz çekilirdi.

Özledim be...

jean

yakismiyor harbidende SAMSUNSPOR taraftarina boyle olaylarla gundeme gelmemiz guzel degil halbuki baska daha yeni uyardi takima zarar diye dinleyen yok anlasilan

cem and naz55

ey kavga eden taraftar grupları ey sahaya girip uzatmaya sebep olup o uzatma dkkasında gol yememize neden olan taraftar ELİNİZE AYAĞNIZA SAĞLIK
ben bu kulübün başkanı olsam sizin gibileri stada almam kendi iç çekişmeniz için samsunsporu yediniz allahınızdan bulun

veis

bu olaylar malatya maçına etki edrse ve saha kapanırsa alırsınız malatyadan öcünüzü ayıp ve yazık ya takım  oturmuş gidiyor nedir derdiniz muhakkak bi dallamanın yüzünden olmuştur olaylar insanlar durup dururken birbirine girmez ama başımız umarım malatya maçı öncesi derde girmez.

piyanist

OFFF OFFFF.Ya Neden Böyle Oluyor Niye Ayağımıza Kadar Gelmiş 3 Puanı Paylaşıyoruz.Yazık Değilmi,Günah Değilmi.Tamam Zamanında Bizde Olay Yaptık En Azından Maçın Bitmesini Bekledik.Takım Belki Gol Atar Belki Galip Gelir Dedik.Ama Galibiyet Serileri Devam Ederken Üstelik Dk 80 Küsürken Olay Yapmadım.Son Düdüğü Bekleseydiniz HerkezGitseydi,Gözlemci Heyeti Gitseydi Yada Olayı Stadın Dışında Yapsaydınız.Yazık Bütün Samsuna Yansıdığı Gibi Bütün Medyadada Olumsuz Şekilde Yansıyacak.Ne Diyecekler Biliyormusunuz

''Samsunspor Son Haftaların Flaş Takımıydı Galibiyetler Zincirine Bir Yenisini Ekleyecekti.Tam Öyle Olacakken Taraftarlar Kendi Aralarında Kavga Etmeye Başladı Takım Ataktayken Biri Sahaya Atladı Takımın Galibiyetine Gölge Düşürdü''

Şimdi Ne Olacak.Ben Nasıl Ailemi Maça Getirecem.Çocuklar Kadınlar Nasıl Cesaret Edip Gelecek Yazık O Maçı Alsaydık Haftaya Oftaşı Yenerdik.Ama Futbolcuların Ruh Halini Bilmiyorum Yani Ekmeğimize Zehir Sürdük

Aslında Söylenecek O Kadar Çok Şey Varki...

bengülü

benim düşüncem maçı samsun kaybetmedi maçı bazı taraftar kaybettirdi ne bu takım öndeyken nedir sizin amacınız samsunspordan ne istiyorsunuz neden takımın önünü kesiyorsunuz yenseydik takım çok güzel çıkışı sürecekti yazıklar olsun yani neden böyle bir şey oldu bir birinize düşmanmı kesildiniz samsuna gelen deplasman taraftarı kaf kaflıra kendinizi güldürdünüz yazıklar gerçekten çok üzgünüm ve oraya stada gelen taraftarlarımız zaten zor geliyorlar maça bide bu durum olunca futboldan soğutuyorsunuz bana belki kızıyorsunuz ama ben haklıyım samsunspora sahip çıkıyorsunuz yada köstekmi oluyorsunuz taraftar grublarından birisi çıksında açıklama yapsın

ucak55

BU ARKADAŞLARIN BAŞINDA AKLISELİM BİRİSİ YOKMUYDU.
  OLAYLARI SAKİNLEŞTİRECEK... BİRİSİ SİNİRLENDİ DİYE
  SAHAYI DİĞERLERİNE ZEHİR Mİ EDECEK ?  HER NE SEBEP OLURSA OLSUN SAHADA OLANLAR TAKIMIMIZA VE ŞEHİRE ZARAR VERİYOR ? TAMAM  90 DAKİKA TAM DESTEK VEREN ONLAR..
BİRAZ DAHA SAKİN OLSAK.. TAKIMIN DAHA ÇOK DESTEĞE İHTİYACI VARKEN SANKİ BİRİLERİ TETİKLEMİŞ GİBİ KAVGA ETMEK  BÜYÜK SAMSUNSPORUN BÜYÜK TARAFTARINA HİÇ Mİ HİÇ YAKIŞMADI..  İNŞALLAH BUNDAN SONRA OLMAZ DİYORUM...

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE TEKRAR SÜPER LİGE...

Tamer55

anlaşıldıki bu sezon bizden birşey olmaz ilk önce teknik heyeti düzelt sonra yönetimi ondan sonra futbolcuları düzene girdiler dedik fakat taraftarlar
düzensizleşmişler bu sezon böyle sorunlarla uğraşım geçip gidecek bari ilk altıya girsekte playoftan çıkabiliriz.ben ümidimi kaybetdim

piyanist

Alıntı yapılan: "TAMER55"anlaşıldıki bu sezon bizden birşey olmaz ben ümidimi kaybetdim

Ümit Kaybetmek Yok.Bu Kolay G.Oftaş kim?İst.BB Kim? Benim Samsunsporumun Yanında Merak Etmeyin V.Manisa Gibi Dökülürler.

MeL_55

AlıntıSamsun'da fatura taraftara!

Türk Telekom Lig A'da kendi sahasında Karşıkayaspor'la son saniyede yediği golle berabere kalan Samsunspor'da fatura taraftara kesildi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Mazhar Başoğlu, Karşıyaka maçının son saniyelerinde yedikleri golle berabere kalmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Maça iyi başladıklarını belirten Başoğlu, "Oyunun ilk yarısında birçok pozisyon yakaladık. Birkaç topumuzda direkten döndü. Adnan'ın attığı golle 1-0 öne geçtik. İkinci yarıda hakemin anlamsız tutumu nedeniyle bizim kullanmamız gereken taç atışını Karşıyaka'ya vermesi, buradan gelen topla son saniyede gol yememize neden oldu" dedi.

Maçın 75. dakikasından itibaren taraftarın anlamsız bir şekilde olay çıkarttığına dikkat çeken Başoğlu, şöyle konuştu: "Takım galipken çıkan kavganın sebebini anlamak mümkün değil. Ben bu kavgayı çıkaran kişilere taraftar demem. Çıkan kavgalar yüzünden maçın uzaması bizim berabere kalmamızda önemli rol oynadı. Ama her şeye rağmen son saniyelerde gol yemek bizim takımın ayıbıdır."

Çıkan olayların takıma büyük zarar verdiğini anlatan Başoğlu, "Bundan sonra hiçbir taraftar çıkıp 'Ben Samsunspor'u seviyorum' diye konuşmasın. Bu olay bizi büyük bir ceza ile karşı karşıya getirecektir" ifadelerini kullandı.
20.11.2006

Kaynak : İHA

supporter

Burada bir cümle de emniyet için etmek gerekir herhalde..

Neredeyse Sanayi'de bile stada gelenlere bilet soracak kadar güvenlik tedbiri alan polislerin gözlerinin önünde kaç kişi atladı! Golü yedikten sonra o sinirle bireysel küfür eden öfkelenen taraftara bile müdahale eden güvenlik görevlileri sahaya inenleri durduramadı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Alıntı yapılan: "Mazhar Başoğlu"Çıkan olayların takıma büyük zarar verdiğini anlatan Başoğlu, "Bundan sonra hiçbir taraftar çıkıp 'Ben Samsunspor'u seviyorum' diye konuşmasın." ifadelerini kullandı.[/size]

Olayı yapanları anladık da ne demek bundan sonra kimse Samsunspor'u seviyorum demeyecek? Mazhar Bey de bazen ipin ucunu kaçırıyor. Umarım bu lafı etmemiştir de basın yanlış aktarmıştır. Bir olay oldu diye bunca insanın Samsunspor sevgisini sorgulamanın mantığını anlamıyorum..

piyanist

polisler Zaten Ağızlarını Bir Karış Açmış Maç İzliyorlar Hepsi.Stad çıkışında Taraftarı Döndürenler bu Olaylara Seyirci Kalıyorlar.O kadar Güvenlik.Sokakta Geçen Adamı Güvenlikçi Yapmışlar.Ya Ben Geçen Sene Kayseri Maçının Başlamasına 3 Saat Kala Stadın İçine Girdim Kapılar Daha Açılmamıştı.Bir kişide Kardeşim Sen Kimsin Ne İşin Var Demedi.Bende Bıçak Olsa Tribüne Atamazmıydım.Güvenlikmiş.Geç Hepsi Hikaye.Öyle Güvenlik Mi Olur Ya

Polislerin Alayı Zaten Samsunu Süper Ligde Görmek İstemiyor.niyemi Daha Çok Mesai Olacağı İçin.Bi Polis Arkadaşım İnşallah Samsun Çıkamaz Demişti.Niye Dedim Felan Tartıştık.ya O Zaman Daha Çok Güvenlik Oluyor Daha Çok Mesai Yapıyoruz Demişti.

Ceza Alacak Emniyet Ek Mesai Yapmayacak Hepsinin İşlerine Geliyor....

Yazıklar Olsun Tüm SAMSUNSPOR DÜSMANLARINA...

hasselbaink

Alıntı yapılan: "Mazhar Başoğlu"Çıkan olayların takıma büyük zarar verdiğini anlatan Başoğlu, "Bundan sonra hiçbir taraftar çıkıp 'Ben Samsunspor'u seviyorum' diye konuşmasın." ifadelerini kullandı.[/size]

inşallah kastettiği kişiler malumdur. böyle bir söz söylenmez bir başkan tarafından.

bu kavgadan bir foto

bu da maça çocuklarıyla gelen babalardan bazıları; tekrar getirirler mi dersiniz?

jean

baskan hakli adam yuz defa uyardi halbuki gecen haftalarda tek sromlu tarftardir bide kendi arasinda rakip taraftarla etse yine hadi dicem yakismadi bize

piyanist

Peki Ya Taraftarı Mağdur Eden Yönetimin bu Çirkin Olayda Hiç Mi Suçu Yok?Ya Emniyetin?Hele O Güvenlik Görevlilerin?

Bu Olayda Herkez Suçlu Yönetimde,Emniyette Güvenliğinde.Bıraksınlar Ağızlarını Açıp Maç İzlemeyi

Yönetimde Bıraksın Sadece Taraftarı Suçlamayı.Ben Taraftar Olarak(Nasıl Olayın içinde Ben Yoksam) Kendimizide Suçlıyorsam Yönetimde Şapkasını Önüne Alıpğ Kabahatı Birazda Kendilerinde Aramalı Diye Düşünüyorum.Olan Samsunspora Olmadan Herkez Aklını Başına Almalı.Bunda Yönetim Adım Atmalı.Gerisi Gelir...