Tribünde olay çıktı !!

Başlatan fanatik, 19 November 2006, 18:25:01

« önceki - sonraki »

fanatik

Söğütlübahçeli arkadaş haklıyız diye kendilerini savunmuş haklı olabilirsiniz fakat haklı olmak kendi stadının koltuklarını kırıp ,sahaya girip kendi takımına zarar vermekmi oluyor bu takım eğer bugün berabere kaldıysa sizin yüzünüzdendir o zaman haklıysanız getirin bizim iki puanımızı geri bakalım

supporter

@ fanatik
karıştırdın galiba Şirinler'in olayla bir ilgisi yok

55cem55

Ben zaten anlayamadım çocukluğumdan beri taraftar gruplarını..Aynı amaçlar doğrultusunda hepimiz aynı sevdaya gönül vermiş insanlarız..neden en buyuk grup muhabbeti oluyorki stadda birleişp en buyuk grup samsunspor grubu olsun illaki farklı adlar altında parçalanmaya gerek yokki..surekli birbirlerine karsılık ters davranışlar kavgalar tezahuratlara karsılık verilmemesi..
 Soruyorum kime faydası var
 SAMSUNSPORA MI?
Eğer faydası varsa devam edelim hep birlikte kavga çıkartalım sahaya atlayalım..
 Yazdıklarım bireysel değildir lütfen çarpıtılmasın
ALEMİN GERÇEĞİ SAMSUNSPOR

55samsunlu55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"vay anasını DAHA MAÇLARA GELMEZ TARAFTAR GRUPLARI SİZLERDE RAHAT EDERSİNİZ İSTEDİGİNİZ TÜRÜBÜN OLUR SORUN ORTADAN KALKAR :lol:

böyle taraftar grupları geleceğine hiç gelmesin tabi. oyuncular maç mı oynayacaklar, tribünleri mi seyredecekler. karşıyaka seyircisinin yapamadığını söğütlübahçeliler yaptı. bravo yani. sahaya giren çocuk da cabası. tam gol atıyorduk, ceza sahasına girdi. böyle aptallık olur mu? karşıyaka bizden oynayarak değil, bizim seyircimizin aptallığından dolayı puan aldı.

supporter

Alıntı yapılan: "55samsunlu55"böyle taraftar grupları geleceğine hiç gelmesin tabi. oyuncular maç mı oynayacaklar, tribünleri mi seyredecekler. karşıyaka seyircisinin yapamadığını söğütlübahçeliler yaptı. bravo yani. sahaya giren çocuk da cabası. tam gol atıyorduk, ceza sahasına girdi. böyle aptallık olur mu? karşıyaka bizden oynayarak değil, bizim seyircimizin aptallığından dolayı puan aldı.

maratonda sinema seyredenlerinki de iş değil

bize hem takımı destekleyen hem de zarar vermeyen taraftar lazım
bunu da bu maçta şirinler yaptı aslında

angel-35

Arkadaşlar durun allah aşkınıza ya böyle yapmayın ne olur. kimse kimseyi suçlamasın hepimiz kardeşiz ve aynı takımı tutuyoruz ve seviyoruz.
Unutulmaması gereken bir noktada şu sanırım eğerki bu vefakar vede bir o kadar cefakar amigo gruplarımız olmasa belki takımımız dahada kötü durumlarda olabilirdi.
Çocuklar bizler sizlere çok şeyler borçluyuz sizin emeğinizi görmemek nankörlük olur.
Ben hepinizi çok seviyorum. Tüm amigo grubu üyesi kardeşlerimi bir dost ve arkadaş sıcaklığında kocaman öpüyorum. iyi geceler hepinize....
Ebru/İzmir

fanatik

Alıntı yapılan: "supporter"@ fanatik
karıştırdın galiba Şirinler'in olayla bir ilgisi yok

Arkadaşım benim Şirinleri suçladığımı nerden çıkardın yazdıklarımı dikkatli okursan ben Şirinlerden bahsetmiyorum

Rentboy

Alıntı yapılan: "55samsunlu55"
böyle taraftar grupları geleceğine hiç gelmesin tabi. oyuncular maç mı oynayacaklar, tribünleri mi seyredecekler. karşıyaka seyircisinin yapamadığını söğütlübahçeliler yaptı. bravo yani. sahaya giren çocuk da cabası. tam gol atıyorduk, ceza sahasına girdi. böyle aptallık olur mu? karşıyaka bizden oynayarak değil, bizim seyircimizin aptallığından dolayı puan aldı.
tamam o zaman senin dediğine uysun millet gelmesin.sen bağırırsın o bağırır kaç kişi ambiyans oluşturacaksınız.O adamlar gırtlakları yırtılırcasına bağırıyorlar.Yanlış yapmış olabilirler ama o adamlar bu formaya aşıklar.

Geçen sene Sivas maçında Yozgat'ta o soğukta 90 dakika hiç susmadan bağırdık sonra 1 hafta sesimiz soluğumuz çıkmadı konuşma konuşamıyorduk neden yapıyoruz bunları canımıza bir kastımız mı var yada o adamlara rahat mı batıyorda destekliyorlar takımı?

Bir sürü maç kaybetti bu takım Dobi yüzünden olsun futbolcular yüzünden olsun Yönetim yüzünden olsun...Bi kerede puanımız taraftar yüzünden gitsin trabzonlulara bu tavizi verdikte Samsunun öz evlatlarına mı vermeyez?

Yapılanları tasvip etmiyorum fakat ortamın gerginliğiyle her an herşey yaşanabilir.

SAMSUNSPOR'UN GERÇEK AŞIĞI HER ZAMAN TRİBÜNCÜ ADAMDIR seyirci değil...

supporter

@ sick boy
bazı sözlerine katılıyorum yukarıda da benzer şeyleri yazdık
burada olay kimin ne kadar taraftar olduğu değil ama madem öyle bir son cümle yazdın
ama mesela maratonda 50 yaşında birileri var, belki senin o anlattığın sivas olayı gibi birçok maça gitti ama şimdi seyirci oldu ve samsunspor aşığı değil öyle mi? bu biraz haksızlık oluyor. aşk insanın içindedir. kimse bilemez. ben senin bir on yıl sonra bu konuda söyleyeceklerini merak ediyorum. burada insanlar bağıranlara gırtlak patlatanlara saygı duyuyor. ama yanlışını söylüyor. bu maçta da yanlış işler oldu. bunu söyledi diye insanları tefe koymaya gerek yok. hepimiz samsunsporluyuz

Yalnızca BİZ

kim haklı kim haksız önemli değil şu an. Sonuçta kaybeden SAMSUNSPOR oldu. Sahaya koltuklar atıldı kaybeden SAMSUNSPOR oldu. Sahaya seyirci indi Malatya öncesi Kaybeden SAMSUNSPOR oldu. Maç sonunda da KAYbeden SAMSUNSPOR oldu. Özetlersek utanç verici bir gün geçti.

55samsunlu55

Alıntı yapılan: "sick_boy"
Alıntı yapılan: "55samsunlu55"
tamam o zaman senin dediğine uysun millet gelmesin.sen bağırırsın o bağırır kaç kişi ambiyans oluşturacaksınız.O adamlar gırtlakları yırtılırcasına bağırıyorlar.Yanlış yapmış olabilirler ama o adamlar bu formaya aşıklar.

Geçen sene Sivas maçında Yozgat'ta o soğukta 90 dakika hiç susmadan bağırdık sonra 1 hafta sesimiz soluğumuz çıkmadı konuşma konuşamıyorduk neden yapıyoruz bunları canımıza bir kastımız mı var yada o adamlara rahat mı batıyorda destekliyorlar takımı?

Bir sürü maç kaybetti bu takım Dobi yüzünden olsun futbolcular yüzünden olsun Yönetim yüzünden olsun...Bi kerede puanımız taraftar yüzünden gitsin trabzonlulara bu tavizi verdikte Samsunun öz evlatlarına mı vermeyez?

Yapılanları tasvip etmiyorum fakat ortamın gerginliğiyle her an herşey yaşanabilir.

SAMSUNSPOR'UN GERÇEK AŞIĞI HER ZAMAN TRİBÜNCÜ ADAMDIR seyirci değil...

arkadaşım benim kimseye garezim yok. hepimiz SAMSUNSPORluyuz. fakat hata yapan insana aferin denilmez. bundan sonra böyle hatalar yapılmasın diye yazıyoruz. içimiz yandı da yazıyoruz.

Rentboy

Alıntı yapılan: "supporter"@ sick boy
bazı sözlerine katılıyorum yukarıda da benzer şeyleri yazdık
burada olay kimin ne kadar taraftar olduğu değil ama madem öyle bir son cümle yazdın mesela maratonda 50 yaşında birileri var, belki senin o anlattığın sivas olayı gibi birçok maça gitti ama şimdi seyirci oldu ve samsunspor aşığı değil öyle mi? bu biraz haksızlık oluyor. aşk insanın içindedir. kimse bilemez. ben senin bir on yıl sonra bu konuda söyleyeceklerini merak ediyorum. burada insanlar bağıranlara gırtlak patlatanlara saygı duyuyor. ama yanlışını söylüyor. bu maçta da yanlış işler oldu. bunu söyledi diye insanları tefe koymaya gerek yok. hepimiz samsunsporluyuz
Yaş haddinden dolayı tribün kültüründen kopmuş abilerimize bişey demiyorum.Sadece böyle adamlar olmasın tribün ortadan kalksın diyen arkadaşa ve onun gibi düşünenlere lafım.

Belki geniş yelpazede yazmış olabilirim şöyle düzelteyim onu o zaman genç nesil içerisinde hakiki SAMSUNSPORLU TRİBÜNCÜDÜR...

Ortamı germek gibi bir amacım yok.Ama tribüne laf atılmasın.Yanlışıyla doğrusuyla tribündür ayakta tutan futbolu.

supporter

tabi ki tribüne genel anlamda laf atılmasın sen yanlış anlamışsın burada takıma zarar veren münferit bir olaya tepki gösteriliyor genel bir eleştiri doğru olmaz bugün statta olsan kesinlikle için yanardı golü yeyince nereye kızacağımızı şaşırdık, bi deli gibi sevinen elli tane rakip seyirciye bir de birbirine giren bizimkilere baktım o anda

ROBİN

Arkadaşlar gruplar yine olsun sorun değil ama birbirleri arasındaki çekişmeyi bıraksınlar.Orada bulunma nedenimiz ortak.Bir koordinasyon sağlanıp her grup aynı şeyi söylemeli.Gerçekten herkes farklı telden çalınca bahsettiğiniz atmosfer oluşmuyor.Eskiden "kırmızı-beyaz-en büyük-samsun" derdik ve 4 tribünde sırayla  buna katılırdı.Biz bunu yapmayalı 6-7 sene oldu bu tribünlerde.Ortak yapılacak bu tezahuratı bile gerçekleştirmedik senelerdir.Yani ortak hareket edemiyoruz.Yoksa grupların mevcutları süperdi bugün koordine olunsaydı stat yıkılırdı.

Gruplar arasındaki çekişmeyi herkes biliyor ama buna grupların el atması lazım artık.Gruplardaki aklı başında adamlar bu işi üstlenerek çözmek zorundalar.

Maraton etkin olamıyor maalesef.Bence burada en çok iş ŞİRİNLER e düşüyor.Nedeni de şu.Stadın yapısı ve taraftar gruplarının bulundukları yer nedeniyle maratona en çok sesi gelen grup ŞİRİNLER.(Bu, gurubun baskınlığıyla ilgili değil yanlış anlamayın nedeni sadece fizik kuralları)Dolayısıyla Maratonu teşvik edebilirler sürekli.Gönderecekleri Kırmızı bile bunun için yeterli olur bence.Yoksa maraton uyanmaz arkadaşlar.

King Of The North

Dua edelim de Malatya maçına stadımızı kapatmasınlar,olayı bilmiyorum ama zaten az taraftarla destek olnuyor maçlarımızda onlar da aralarında kavga ederse hoş olmaz.Umarım binlerce taraftarın aynı çatı altında buluştuğu bir tribün organizasyonunu ölmeden görürüz şu dünyada.