2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası - Türkiye

Başlatan berusa55, 03 August 2010, 00:29:23

« önceki - sonraki »

berusa55

Ertuğrul Sağlam

12 September 2010, 10:14:22 #226 Son düzenlenme: 12 September 2010, 10:19:10 6 Ertuðrul Saðlam
Allah bana nasip etmiyor böyle maçları izlemeyi. :( Teşekürler milli takım. Allah razı olsun sizden, mükemmel bir mutluluk....

babasamsunlu

ben  iyi oynamadık görüşlerinize katılmıyoum sevgili arkadaşlarım...Sırbıstan köpeklerinin bütün şutlarının girdiği ve turnuvanın en iyi performansını sergilediği  bir maçta,farkı  8 sayının üstüne çıkarmasına izn vermeyerek maça sürekli ortak olmayı başaran çok karakterli bir oyun sergiledi bence milli takım..

Benim maçta gördüğüm

1-Ersan gibi,en önemli hücum planlarını üstüne kurduğun oyuncun; maçın en önemli anlarında bom boş üçlükleri sokamayınca dönen her topta üçlük yemiş olmamız

2-İnanılmaz serbest atış kaçırmış olmamız;

Bence bizim maçı sürekli geriden takip etmemize neden oldu..

Ama inanılmaz kazanma inancı,inanılmaz kazanma hırsı ve en önemlisi de maçın hiç bir anında panik atışı yapmamamız maçı kazanmamıza yetti bence...

Velhasıl kelem sırplara koymuş Kerem..

GençKozluklu

12 September 2010, 10:32:45 #228 Son düzenlenme: 12 September 2010, 10:38:01 GençKozluklu
Alıntı yapılan: samsuni - 12 September 2010, 02:52:50
Bence çok kötü bir seyirci desteğine rağmen bitirdiler işi. Sponsorların dağıttığı biletler, pahalı biletler ve basketbol seyircisi derken çok concon bir tribün olmuş İstanbul'da.

Hocam çok iyi yakalmışsınız. TV lerde yorumlara bakıyorum seyirci mükemmeldi diyorlar. Ancak alakası yok. Maçı maraton tabir edilen yerden izliyorum. her dakika aya fırlamak ve oturamak istemiyorum. Bir kaç sıra önümdeki bir baynda aynı şekilde. Ancak sürekli arkadan oturun kardeşim maç izleyelim diye sataşmalar. Takım kötü ve desteğe ihtiyaç var. Haydi kalkın 10 dakika tezahürat diyoruz. Çıkıyor uzaklardan birileri otur kardeşim maç izleyemiyoruz. Neredeyse kavga edecektim. Basketbolcularda sürekli haydi tezahürat diyor ama bizimkiler tiyatro izlemeye gelmiş. Son dakikalarda onalrda mecbur kaldılarda kalktılar. Ancak kale arkası gibi pota arkalarndaki hiç susmadılar.  :D Asıl taraftarlr oradlarmış.

Yarı final ve final maçına biletleri kodamanlar alır ve tazhürattada bulunmazlar canım maçları katlederler. Neyseki kavga etmeden maçı bitirdik. Seyirci hakikaten berbat ötesiydi. Neyseki aralarında 10 larca kişi vardıki duaların ıeksik etmediler de o duaların yüzü suyu hürmetine kazandık. Oturun diyenler maç sonu hala şimdi uturda bu sevinic ve shayaı göreli mdiyorlar ya. olacak iş değil. M
Böyle önemli maçlara alacaksın harbi taraftarı da salonlar tezahürat görsün.

MAça ait fotolar

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/album.php?aid=211591&id=732338691&ref=mf

Maç sonu salonda yaşanan müthiş gGalibiyet sevinci
http://img827.imageshack.us/img827/6686/mov07891.mp4

Öne geçtiğimiz son anlarr. Maç bitti zannettik ancak daha koca bir 0.5 saniye varmış. Yaşanan sevinci görmeye değer.
http://img295.imageshack.us/img295/9285/mov07889.mp4

Basketbolcularımız saha çıkarken
http://img17.imageshack.us/img17/8656/mov07825.mp4

Henüz maç başlamamışken, millilerimiz sahada ısınıyor.
http://img10.imageshack.us/img10/1459/mov07798.mp4

eLLis

Dün akşam top bizi sevmedi harbidende pota dibinden attıklarımız çemberde dönüp çıktı üstüne sırplar sayılarının yarısını 3lükten buldu neredeyse.

Taraftardan ziyade seyirci var ara sıra coşmaları gayet normal abartı bişey yoktu federasyon istanbuldaki tribün gruplarına bilet sağlayıp 1000 kişide olsa salonu inletecek bir grup oluşturmalıydı bana göre.

Birde 2.defa söyledi öncesini bilmiyorum Hidayet maç sonu röportajda maddi manevi diyip biyerlere laf gönderiyor ya ne gerek var bunlara maç biter bitmez bu nasıl aklına geliyor...

Burak

hidayet takım arkadaşları adına söylüyor ama onu kaptan olarak yoksa hidayetin oradan gelecek prime pekte ihtiyacı yok basketbol futbol kadar  çok para kazanılabilecek bir spor değil çok üst düzey bir oyuncu değilsen ya da nba de oynamıyorsan

cembaba

Alıntı yapılan: Burak - 12 September 2010, 12:30:39
hidayet takım arkadaşları adına söylüyor ama onu kaptan olarak yoksa hidayetin oradan gelecek prime pekte ihtiyacı yok basketbol futbol kadar  çok para kazanılabilecek bir spor değil çok üst düzey bir oyuncu değilsen ya da nba de oynamıyorsan

Şu anda Hidayet Türkoğlu NBA'de C.Ronaldo'dan daha fazla para kazanıyor..

55(tuncay)55

Serkan

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 12 September 2010, 12:46:44
şansa bak maça gidicektim yagmur yagıyo

Sen ciddimisin müdür,yağmur senin şu maça gitmene engel mi ?

eLLis

Alıntı yapılan: Burak - 12 September 2010, 12:30:39
Ne alakası var şimdi aldıkları paralar torunlarına yeter hepsi üst düzey takımlarda oynayan oyuncular zaten prim verilecek bunu biliyolar şu maçlardan sonra konuşulacak şey değil hidayete mikrofon uzatıyo adam maddi manevi lay lay layy lallayy diye cevap alıyo

Tufan

eLLis

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 12 September 2010, 12:36:37
Şu anda Hidayet Türkoğlu NBA'de C.Ronaldo'dan daha fazla para kazanıyor..

ben ne dedim? farklı birşeymi söyledim hidayeti sacremento günlerinde bile izliyorduk...

lucarelli

Hadi 12 dev adam yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bitirin şu işi. Uçurun bizi...