Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Alıntı yapılan: kaan - 02 September 2010, 14:19:11

Şu tarz bir bileklik yaptıracağız.Ama iki renk olup üzerindeki yazılar siyah olacak.

Ladikteki kardeşlerime sezon başlamadan bir sözümüz vardı bunu gerçekleştirmek istiyoruz sitemizden ricam bunu nerede yaptırabileceğim konusunda bana yardımcı olmaları.İnternete pek güvenemiyorum özellikle grup istanbul 55 ve sitemizde bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun kalırız teşekkürler.

Kaan özeline bak...

kabacevizli55

Kanal 24'te yepyeni bir format ile Taraftar Odası başladı... Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bu programda neler mi var?

Aynı odada iki çılgın taraftar! 90 dakika boyunca takımlarını destekliyorlar. Ancak desteklerken aynı zamanda rakibini kızdırmanın müthiş hazzını da yaşıyorlar...Bu odada takımlarının renklerine gönül verenler, sevinçlerini ve üzüntülerini kameraların karşısında doğal bir şekilde sergiliyorlar...

Taraftar odasında küfür yok, futbol aşkı var! Taraftar odası, gerçek taraftarın buluşma noktası.

Taraftar Odası, her pazar Futbol 7/24 ve Her Pazartesi Takım Oyunu'nun içinde yer alacak. 

içeriği bilmiyorum hangi takımın taraftarları ama taraftarlar için dikkat çekiçi olablir

ahmetsefa55

bu msjı okuyan her samsunsporludan rıcam şudur ; yarın sınavım var ben ve benım gıbı sınavları olan butun samsunsporlu kardeslerım adına allah zıhın acıklıgı versın dıyıp bı de ustune dua edersenız cok sevınırm sımdıden herkesden allah razı olsun

Kadir ÇELEBİ

Allah zihin açıklığı versin kardeşim ne demek allah hepimizden razı olsun..

celebi

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 03 September 2010, 00:06:58
bu msjı okuyan her samsunsporludan rıcam şudur ; yarın sınavım var ben ve benım gıbı sınavları olan butun samsunsporlu kardeslerım adına allah zıhın acıklıgı versın dıyıp bı de ustune dua edersenız cok sevınırm sımdıden herkesden allah razı olsun

yarın ne sınavı var kardeşim beninm

ahmetsefa55

abi ingilizce ya kurtulamadım şu ılletten  :o gercı gecemessem bos bos yatacam herhalde butun deplasmanlara gıderım o zaman  :)

celebi

asoydass

KareAs55

Allah yardımcın olsun ,  Allah zihin açıklığı versin ... :)

ahmetsefa55

içinizden soleyebılırsınız ya ılla buraya yazmanıza gerek yok  :D allah razı olsun herkesten

Dartagnan

Avrupa yakasnin su anki yayinlanan bolumu kopardi beni ya.la burhan kopardn beni:d

Ahmeti

arkadaşlar neden samsunspor forması ile gezmiyoruz? Bu aralar x forma ile gezenler çoğaldı biz de onlara inat gururla giyelim samsunsporumuzun formasını.

Akyol

Maraton tribünün çatısına reklam yapılıyordu yönetimin aklı başına gelmiş inşallah güzeş bir paraya anlaşılmıştır...

beşnumara

maraton için borsan grupla anlaşıldı diye biliyorum

eLLis

Maraton tribününden iyi para almamız lazım sadece maça gelenler değil zübeyde hanım parkının(stad kavşağı) oradan bile gayet net gözüküyor stadın diğer taraflarıda düşünürsek reklam için öyle ideal yer bulamazlar