Başkent - Tshirtlerimiz çıktı !(Rsm. syf7)

Başlatan cembaba, 20 August 2010, 01:25:06

« önceki - sonraki »

cembaba

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 August 2010, 20:37:32
Cem gitmeden ara beni hem pankartı al hem İsonun tişört parasını verecem sana unutma 1 gün önceden haberleşelim en az.Hayırlı olsun tişörtlerimiz şimdiden, ilk deplasmanda giyeriz artık atkılarla iyi durur ;)

Kütahya'ya gidiyoruz daaa :D

Sonuna Kadar 55

hayırlı olsun bizim gruba yine yaptı..

cembaba

Kardeşlerim, adamla konuştum. P.tesi T-shirtlerimiz elimizde Allah nasip ederse...

55.hakan

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 September 2010, 22:57:48
Kardeşlerim, adamla konuştum. P.tesi T-shirtlerimiz elimizde Allah nasip ederse...
Samsun'a bayrama için gelecek olanlardan birine teslim edersin artık formaları

alcadras55

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 September 2010, 22:57:48

geciktim mi, kontör yok da telefonda, ulaşamadım, ben de istiyorum tişört, geciktim mi yoksa ekleme yapabiliyor muyuz bu saatten sonra?

cembaba

Alıntı yapılan: alcadras55 - 02 September 2010, 23:31:35
geciktim mi, kontör yok da telefonda, ulaşamadım, ben de istiyorum tişört, geciktim mi yoksa ekleme yapabiliyor muyuz bu saatten sonra?

Kardeşim bakayım eğer fazlalık bastıysa alırım bı tane daha. Hangi beden gıyıyorsun.

alcadras55

m giyerim, varsa small da olur farketmez. yoksa da canınız saolsun

cembaba

Alıntı yapılan: alcadras55 - 02 September 2010, 23:52:13
m giyerim, varsa small da olur farketmez. yoksa da canınız saolsun

tamam ben yinede sorarım.

lucarelli

Ankaraya ne zaman geleceksin kardeşim. Biz ne zaman alabileceğiz?

saim55

cem samsundakiler alabilecek mi yoksa ankarada mi vereceksin tshirtleri

cembaba

Alıntı yapılan: saim55 - 03 September 2010, 13:35:34
cem samsundakiler alabilecek mi yoksa ankarada mi vereceksin tshirtleri

kardeşim mersin maçına geleceklere burada veririm. Pankart'ta bende stadda olacağım yani..

55.hakan

Alıntı yapılan: CemBaba - 03 September 2010, 13:36:25
kardeşim mersin maçına geleceklere burada veririm. Pankart'ta bende stadda olacağım yani..
Bayram için Samsun'a gidip bayramdan hemen sonra dönecek kim var beyler

alcadras55

bayramda samsuna gidicem, maç günü sonrası dönücem ankaraya.

alcadras55

bu arada balgat'taki errea'da m ve l bedenler kalmamış. s ve xl getirdi, s'yi denedim, ve aldım. samsunlu olduğumu öğrenince yetkili beyfendi samsuna açılışa gitti, 3 katlı çok güzel yer açılmış falan dedi. tüm malları da samsuna yollamışlar. :)

cembaba

04 September 2010, 16:20:07 #74 Son düzenlenme: 04 September 2010, 17:29:13 CemBaba
 arkadaşlar bugün gittim, baktım. Tshirtler dikilmiş bu akşam baskısı atılacak...