Stad müziği

Başlatan Serkan, 07 November 2006, 20:55:09

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

slm arkadaşlar ben zeynep bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim 2.5 yıl önce ilk kez memleketime geldiğimde fanatik samsunsporlu olaraktan tabi maçıda izledim ama stadda müzik ve ses sistemide kötüydü beğenmemiştim açıkçası çok şaşırmıştım umarım en kısa zamanda gereğini yaparlar amaşu bir gerçekki samsunda taraftarlarla maçı izlemek okadar muhteşemki anlatamam bursada samsunun maçını hiç kaçırmadım denizliyede maça gittim bursadada maç izlemesi güzel ama samsundaki o maçı unutamam süper maç izledim memleketimi çok özledim samsunun ve samsunsporun değerini bilin arkadaşlar herkeze sevgilerimi gönderiyorum inşallah bu haftaki maçıda alırız.

Tribün_ali

HOŞ GELDİN ARAMIZA NE GÜZÜL SİTEMİZDE BAYANLARIN COGALMASI

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: "samsunlu1965"HOŞ GELDİN ARAMIZA NE GÜZÜL SİTEMİZDE BAYANLARIN COGALMASI
HOŞBULDUK AMA BEN BU SİTEYİ UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORDUM SADECE ÜYELİĞİM YENİ BEN SAMSUNSPOR MAÇLARINDA BÜYÜDÜM SAMSUNDAN UZAK OLSAMDA ASLINDA HERZAMAN SAMSUNSPORLAYDIM DENİZLİDE BİLE YALNIZ BIRAKMADIM GEÇENSEZON BURSADAN HERKEZE SELAMLAR

yönetici

Stadımızda Doğu Karadeniz müziğinin çalınmasına karşı çıkmak çok normal ben de bu görüşteyim, eskiden olduğu gibi Samsunspor marşı, Çarşambayı sel aldı gibi müzikler bizi daha iyi ifade ediyor.
Yalnız Samsunsporlu Laz arkadaşların da olduğunu unutmayalım ve düşüncemizi onları kırmayacak biçimde dile getirelim. Bu son dönemlerde İbrahim Tatlıses'in parçaları çalınır oldu bunu da onaylamıyorum. Bizim kültürümüzü yansıtmıyor.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "admin_"Stadımızda Doğu Karadeniz müziğinin çalınmasına karşı çıkmak çok normal ben de bu görüşteyim, eskiden olduğu gibi Samsunspor marşı, Çarşambayı sel aldı gibi müzikler bizi daha iyi ifade ediyor.
Yalnız Samsunsporlu Laz arkadaşların da olduğunu unutmayalım ve düşüncemizi onları kırmayacak biçimde dile getirelim. Bu son dönemlerde İbrahim Tatlıses'in parçaları çalınır oldu bunu da onaylamıyorum. Bizim kültürümüzü yansıtmıyor.

admin arkadaşa katılıyorum.

bu arada ben statlarda müzik çalınmasına toptan karşıyım. iki kelam laf edemiyorsun, tezahürat yapamıyorsun. bu samba mamba işlerini, yüksek desibelli müziği de Ali Şen çıkardı başımıza.

veis

kurban olayım statda bagıran adam facia ya onada önlem almak lazım kadroları bile sayamıyor adam başkasımı yokdur anlamaki koy taraftardan birini oraya statı coştursun niye düşünmez bizim yönetim bu ayrıntıları anlamaki...

bluegreen55

maçlardaki anonsları yapan kişi bayan olsa diksiyonu düzgün birini bulamıyorlarmı.eskişehirsporun maçını izlerken farkettinizmi anonsları yapan kişi bayandı ve haber spikeri gibi düzün siksiyonluydu..

stad müziğine gelince doğu  karadeniz müziği kesinlikle çalınmasın biz zaten her yerde kültür olarak onlardan farklı olduğumuzu kemençesiyle oyunlarıyla şivesiyle müziğiyle iyisiyle kötüsüyle o kültür onların kültürü biz farklıyız biz orta anadolu kültürüne yakınız.
orhan gencebay orhan hakalmaz ilhan şeşen çalmıyolar hadi anldıkta ozaman ibrahim tatlıses çalmak ne demek onu çalana kadar enstrumental halk müzikleri çalsınlar.

ha bu arada bir arkadaşımız samsunspora marş yazacaktı.

orhan gencebayda bir ara samsunspora marş yazacağını söylemişti..

piyanist

Zeynep Abla Aramıza hoşgeldin.Ailesini Çok İyi Tanıyorum.Gerçekten Samsunspor Fanatiğidirler.Hatta çocuklarının İsmi Bile Caner.Abla Recep Abi Ve Caner'E İyi Bak.Bursadaki Samsunlulara Selamlarımı İlet.