TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 31 August 2010, 01:30:26
Bizim zeminde hayvan otlarsa eğer Akhisar'ın stadında hayvan bile otlamaz! Ancak bazı zevzekler eşofman giyip kulübede oturur. Bu muymuş yani, karı gibi çene çaldıran o muhteşem zemin?

dedim ya hocam adamın amacı başka..sallama fırsatını buldu Samsunsporla ilgili..Hiç kaçırmadı.Geçmişten gelen iyi bir yarası vardır kesin.
Ulem şerrrrrrreeeeeeeeeefffffffsiz bizim ölümüz seni çimlere gömer gavat..

AntZ

Geçmişten gelen yarası olmasına gerek yok abi, aşağılık kompleksi varmış adamda.

babasamsunlu

berusa55

FaTiH_HaN

Simdi gider hava atar Samsunspor hakkinda boyle konustum buyuk adamim diye sanki barcelonadan geldi p.venk.

AntZ

Basın toplantısında heyecandan konuşamıyordu, adam haklı, daha önce böyle sahada oynamadıkları da belli bu kadar kamerayı bir arada görmediği de.

Öyle olsa da görmemiş olmak başka görgüsüz olmak başka, görgüsüz olduğu da her halinden belli, adam olsaydı toprak sahada oynasa bile böyle konuşmazdı.

berusa55

Akhisarın sözde teknik direktörü! Sen "Samsun'da top oynamayı beceremedik, ucuz yırttık, rakibimiz tek kale oynadı" diyemedin ama Samsunspor'umuz seni ezip geçecek kendi tarlanızda haberin yok! Cin olmadan adam carpacak inbe!

erdem

akhisar iyi bi deplasman çıkartmasını haketti,gitmek lazım

Cagdas Ünver

Sanırım Mersin maçınıda TV verir. Neden derseniz: Maçlar Cumartesi ve Pazartesi oynanacak bildiğim kadarıyla.
Biz Pazartesi oynayacağız. TRT haftada 4 maç veriyor. Bunlardan ikisi Cumartesi karşılaşmalarından olur,ikiside
Pazartesi maçlarından. Zaten Pazartesi iki maç var ikiside yayınlanır herhalde. Yayın biz gurbettekiler için bulunmaz
bir keyif. Fakat Samsun'daki Taraftarın 19 Mayıs'a akın etmelerini diliyorum.

AntZ

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 31 August 2010, 15:49:48
Sanırım Mersin maçınıda TV verir. Neden derseniz: Maçlar Cumartesi ve Pazartesi oynanacak bildiğim kadarıyla.
Biz Pazartesi oynayacağız. TRT haftada 4 maç veriyor. Bunlardan ikisi Cumartesi karşılaşmalarından olur,ikiside
Pazartesi maçlarından. Zaten Pazartesi iki maç var ikiside yayınlanır herhalde. Yayın biz gurbettekiler için bulunmaz

Mersin maçı naklen yayınlanacak, daha önceden açıklanmıştı.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 31 August 2010, 15:49:48
verıyo zaten

kabacevizli55

evet ya trtde bile adam söylüyodu akhisarın hocası ilginç açıklamalarda bulundu diye, Akhisara gidince bando mızıkayla karşılanmışlardır samsundan 1 puan aldık diye
bahaneside saha zemini çok kötüymüş istedikleri gibi ayağa oyun oynayamamışlar, sanki  allianz arenanın cimlerinde büyüdü

GençKozluklu

Altay maçının, maç hikayesi görüntülerine nasıl ulaşabiliriz.

Teşekkürler

celebi

lucarelli

Ya ne kadar iyi oldu bu bank asya programları, sadece kendi takımımızı değil diğer takımları da takip edebiliyoruz. Sadece maçları da değil üstelik. Maç hikayeleri de gerçekten çok iyi. Başka takımlar bile olsa insanın ileyesi geliyor...