Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

cem 55

Alıntı yapılan: fairplay_55 - 30 August 2010, 11:13:12
Alsancak stadında süper bir gece yaşadık,50 civarinda taraftarımız vardı.Samsunspor çok baskılı oynadı ama kaçırılan gol fırsatları ve pas hataları üzerine çalışılması lazım.İleri uçta koordinasyon tam oturmuş değil.İleriki haftalarda Samsun gerçek gücünü gösterecek.Bu arada,2 haftada direkten dönen şut sayısı sanırım 4 etti.Stad çıkışında takım otobüsünü "alemin kralı geliyor "tezahüratları ile birlikte bolca alkışladık ve otobüstekilerden de karşılığını aldık.Mutlu bir gecenin sonunda taraftarlarımız Alcancak caddelerini inlettiler..Maçtan sonra Alsancak stadının yanından araba ile korna çalarak ve "samsunspor" şeklinde bağırarak  taraftarlarımızı selamlayan bendim..Manisa!dan selamlar..SAMSUNSPOR 2015 / 50.YIL
eyvallah abi dün tvden sesimizin hiç duyulmadıgı söylendi ama biz sesimiz kısılana kadar samsunsporumuza destegimizi verdik armayı yalnız bırakmadık özellikle maç sonu takım otobusunun yanında yaptıgımız tezahuratlara futbolcularında otobus içersinde karşılık vermeleri çok hoştu izmir deplasman tribunu olarakta taraftar sayımız açısındanda belki en verimsiz oldugumuz yer ama dün yinede bayan taraftarlarımızın aile olarak gelen samsunsporluların takımımıza sahip çıkıp stada gelmeleri bütün tezahuratlara eşlik etmeleri yine ne kadar büyük bi takım oldugumuzu göstermiş oldu.insallah bu sezon izmirdeki diger maç olan ksk maçında daha kalabalık ve daha çoskulu bi şekilde omuz omuza tribun yaparız.

Forvetim

atan alır bir maçtı, attık aldık çok şükür

Ertuğrul Sağlam

Ligin başında alınacak deplasman galibiyeti tabiki güzeldi, yalnız oynan futbol birçoğumuz gibi benide memnun etmedi, memnun olmamakla beraber şunuda unutmamak gerekli bu takım nekadar iyi çalışmış olsada, nekadar iyi futbolculardan kurulmuş olsada takımdaki uyumsuzluk her hali ile göze çarpıyor. Bununda sebebi kampta yeterince dengimiz olan takımlarla hazırlık maçı yapmamamız.
Ama şunuda iyi biliyorum baktığız zaman yakımımız ve gerçekten iyi oyunculardan kurulu, bu takım ilerleyen zamanda maç tecrübesi ve hatalarını gördükçe çok daha iyi işler yapacağı umum var. Var çünkü bu takımın futbolcu potansiyeli buna elverişli. örnek! bank asya da ben hiç bir takımda ''Turgay-Hakan-Murat'' gibi bir ortasaha bloğuna sahip takım olduğunu sanmıyorum.
Aksayan bölgelerimiz Forvet hattı ve defans forvette Cenk'in form tutması, Defans'ta Jonathan'ın takıma girip uyum sağlaması ile bu takım Baks asya'nı altını üstüne getirir, getiremezse Allah yardımcıları olsun bu taraftardan çok çekerler çünkü artık sabrımız kalmadı....

çýlgýnlar1984

İzmirde Takımımıza Destek Veren Bursa Bengululer İstanbul Grubu ve Söğütlübahceli Kardeslrıme Abilerime Verdıgı Desdeklerden Dolayı Grup Adına Tsk Edıyorum Hepınızın Yüregine Saglık

SAMSUNLU ORUMA 55

:) ;) :D ilk yarı  2 tane net pozisyonumuz vardı ama güzel oyun oynamadık , ikinci yarı fırtana gibi ve zenke'nin golüyle kazandık.......... ::) :-[ :-X >l<  

Sol Açık

Nete şimdi girebildiğimden, maç saatinden şu ana kadar yazılanları okuyamadım. Ama sonuçta maçtaydım, birkaç not:

Altay taraftarı gerçekten de çok sıcak davrandı. Ben zaten İzmir'de yaşadığımdan tribün liderlerinden birisini de tanıyordum ve Kıbrıs Şehitlerinde karşılaştık, "Samsunspor başka" diyordu. Tabi bu arada Altay'ın yürüyüşü sırasında benim atkı da gitti...  ;D

Maçla ilgili olaraksa Orhan ile başlamaktan yanayım. Ben ilk kez canlı izleme şansı buldum Orhan'ı ve bence oldukça iyiydi. Hem Cenk'in direkten dönen şutunun pasını verdi (ki bence süper bir pastı), hem sürekli hücuma çıktı, hem de savunmada iyi işler yaptı. Foruma sadece göz gezdirirken gördüğüm, "Orhan iyi değil" yazılarını hak etmiyor...

Tersi ise Adem için geçerli, çok şaşırttı beni, hiç iyi değildi. Maç sonunda tribüne gelip gırtlağını patlatırcasına "beyaz" diye  bağırması dışında...

Cenk gerçekten harika. Çok kaliteli ve oyunu biliyor. Rakip savunmanın arkasına atılan hiç bir topta ofsayte düşmedi ve hepsinde tehlike yarattı. Biraz daha hazır olduğunda (özellikle forvette uyum sorunu var) çok daha iyi olacak.

Agbetu kaçırdığı gol bir yana (o pozisyonu kaçırması korkunçtu), oyun içinde de katkısı sınırlıydı. Buna rağmen kötüydü demiyorum, çünkü epey çalıştı. Zenke ise bizi zaman zaman sinirlendirse de müthiş oyuncu. Paslara koşmak yerine sırtını rakibe dayayıp topu bekliyor ve bu epey tepki de çekebiliyor. Ancak adamın tarzı bu. Bu şekilde 2 kez sırtını rakibe dayamışken ani bir dönüşle (yani pivot hareketiyle) rakibi geçti ve birisi gol oldu. Yani bu tarzına kızmanın anlamı yok, bize çok faydası olacak.

Ama bizim zencilerin düzeltmeleri gereken bir mesele ofsayt. Televizyondan net gözükmemiş olabilir, ortasahadakiler topu alıp forvete bakıyorlar, Agbetu ve Zenke pas istiyor ama ikisi de sürekli ofsaytte (özellikle Agbetu). Ama ortasaha oyuncularımız, onların farkında olmadığı şeyin farkında ve ileriye pas atmayıp topu evirip çevirmeye başlıyorlar (böyle toplar da kaptırıyoruz). Bunun üzerine hocanın düşmesi gerek, pek çok akınımız böyle kesildi.

Neyse, çok uzattım, özetle takımın uyum sorunu çözülürse çok güzel olacak. Tehlikeli ve yetenekli bir takımız. İlk yarı iyi oynamadıysak da 2.yarı kesinlikle kazanmayı hak etmiştik... Sanırım "evimize dönüş" başladı... ;)

SerhaT55

ZENKE DEPREMİ

Bank Asya Birinci Ligi'nde sezona beraberlikle başlayan Samsunspor ve Altay'ın zorlu puan mücadelesinde gülen taraf Kırmızı-Beyazlılar oldu...
Kırmızı-Beyazlılar, zorlu Altay deplasmanında akıllı bir futbol sergiledi. Rakibini önce durduran sonra vuran Samsunspor, sezonun ilk 3 puanını kazandı. Simon Zenke, yine performansıyla tam not alırken Cenk İşler'in ilk yarıda bir şutu da direkte patladı

samsunum

TRT'yi ayağa kaldıran vekil kim ?

Altay-Samsunspor maçının naklen TRT-Şeş kanalından yayınlanmasına
tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, gece yarısı müdahalesiyle yayını TRT-3 kaydırdı

Samsunspor maçının TRT-Şeş'ten Kürtçe yayınlanacağı

bilgisi gece geç saatlarde kendisine ulaşan AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, önceki gece saat 01.00 sularında TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'i telefonla aradı. Şahin'e yayının Türkçe bir kanalda verilmesini isteyen Kılıç, "Böyle saçmalık olmaz" dedi. Bu müdahaleyi haklı bulan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, yayının TRT-3 alınması talimatını verdikten sonra Suat Kılıç'ı arayarak, gereğinin yapıldığını bildirdi.

Kılıç müdahale etti

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Altay- Samsunspor maçının TRT Şeş'de Kürtçe olarak yayınlanacağını duyar duymaz telefonla TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'İ aradı.

Talimat Şahin'den

Vekil Kılıç'la telefonda görüşen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, olaya müdahale ederek müsabakayı TRT-3 kanalına çekti.
haber gazetesi

germencisse

AlıntıSamsun yeni başladı: 0-1

Sezona Akhisar beraberliğiyle başlayan Samsunspor, zorlu Altay deplasmanından galibiyetle ayrılmasını bildi. Karadeniz ekibine 3 puanı getiren gol Zenke'den geldi.

Zirve mücadelesi veren iki ekibin İzmir'deki karşılaşmasında gülen taraf Samsunspor oldu. Altay İzmir'deki ilk maçında mağlubiyetle tanışırken, Karadeniz ekibi ilk 3 puanını aldı. 22'de Orhan'ın uzun pasında Yiğitcan'ın ıskaladığı topla Altay ceza sahasına giren Cenk'in sert şutu üst direkte patladı. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya da Samsun
hızlı başladı. 47'de Altay'dan Emrah'ın ters vuruşunda top yan direkten döndü. 69'da Özkan ve Yiğitcan'ın zincirleme hatasından yararlanan Zenke sert bir şutla Mandanda'yı avladı: 0-1. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca gülen taraf Karadeniz ekibi oldu

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 30 August 2010, 13:36:10
İzmirde Takımımıza Destek Veren Bursa Bengululer İstanbul Grubu ve Söğütlübahceli Kardeslrıme Abilerime Verdıgı Desdeklerden Dolayı Grup Adına Tsk Edıyorum Hepınızın Yüregine Saglık
sanırım bursadan kımse gelmedı. munferıt olarak bursadan gelen oldumu bılemem ama bengululer organıze yapmadılar

maviay55

güzel oyun galibiyeti getirdi..hiç şüphem yoktu 3 puandan ama cevremdekilerin yüzünü kızarttın samsunsporum helal olsun iddaayaa kapak olsun 3.40 lık oran ilaç gibi geldi  ;D inş bu galibiyet seri galibiyetlerin başlangıcı olur

berusa55

AlıntıSamsunspor'un Zenke'si var!

29 Ağustos 2010 23:26 | NTVSpor.net

Bank Asya 1. Lig'de İzmir'de oynanan maçta Samsunspor, deplasmanda Altay'ı yeni transferi Zenke'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

DEVRİM ÇETİN - Bank Asya 1. Lig'in ikinci hafta maçında, Samsunspor İzmir'de Altay'ı 1-0 mağlup etti.

Altay'da teknik direktör Ercan Ertemçöz, stoper özelliğiyle tanıdığımız kısa bir dönem Galatasaray forması giyen Emrah Umut'a sağ bekte şans vermişti, golcü Burak Çalık'ı ise stili benzetilen Tuncay Şanlı gibi orta sahanın soluna yakın oynatıyordu.

Ev sahibi takımda tecrübeli golcülerden Mehmet Şen ile Burak Çalık adeta gol kaçırma yarışına girerken, orta sahada kendisinden çok şeyler beklenilen yılların tecrübeli futbolcusu Mehmet Deliorman ile Hassan Wasswa sahada yokları oynuyordu.

Samsunspor'da ise tecrübeli Cenk İşler hücumda tek oynuyor ve bu oyuncuyu Agbetu ve Zenke destekliyordu. Tecrübeli Cenk, bir pozisyonda ceza sahasına girer girmez şutunu atıyor ve top üst direkten geri geliyordu.

İlk yarıda ev sahibi Altay daha etkili görünmesine rağmen sonuç çıkmayınca devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıya her iki takım da aynı onbirlerle başlıyordu ve Samsunspor ilk yarıya oranla bu kez daha etkili ataklar üretebiliyordu.

69. dakikada geçtiğimiz haftanın da başarılı ismi Zenke, Yiğitcan Erdoğan'ın büyük hatasında kaleci ile karşı karşıya kalıyor ve şutu önce kaleci Mandanda'nın eline çarpıyor ancak yine de ağlarla buluşuyordu.

Ev sahibi Altay'da teknik direktör Ercan Ertemçöz golü yedikten sonra oyuncu değişikliklerine gitse de bu skoru değiştirmeye yetmiyor ve maç konuk Samsunspor7un 1-0 üstünlüğü ile sona eriyordu.

Konuk ekipte kaleci Ahmet Şahin oynadığı futbolla galibiyette çok önemli bir rol oynarken, golün sahibi Zenke de geçtiğimiz hafta yaptığım övgüleri boşa çıkarmadı ve 3 puanı getiren isim oldu.

Bu sonuçla Altay 1 puanda kalırken, Samsunspor ise puanını 4'e çıkarmış oldu.

ALTAY: 0 - SAMSUNSPOR: 1
Stat: Alsancak
Hakem: Mustafa Öğretmenoğlu xx
Altay: Mandanda x, Emrah Umut x, Özkan Serbest xx, Yiğitcan Erdoğan x, Murat Karakoç xx, Cenk Ahmet Kılıç x(Dk. 82 Burhanettin Çakırefe x), Hassan Wasswa xx, Mehmet Deliorman x (Dk. 77 Tayfun Seven x), Burak Çalık xx, Okay Yokuşlu x, Mehmet Şen xx (Dk. 76 Mehmet x)
Samsunspor: Ahmet Şahin xxx, Adem Alkaşi xx, Kenan Yelek xxx, Ersin Veli xx, Orhan Taşdelen xx, Murat Yıldırım xx, Turgay Gölbaşı xx, Hakan Bayraktar xx (Dk. 68 Savaş Esen x), Zenke xxx (Dk. 82 Anıl Taşdemir x), Agbetu xx, Cenk İşler xx (Dk. 60 Abdülaziz Solmaz x)
Sarı kart: Dk. 61 Orhan Taşdelen (Samsunspor)
Gol: Dk. 69 Zenke (Samsunspor)

Kaynak

sbc_emir

8-9 saatlik deplasmana, deplasman demeyiz biz.Deplasman dediğin 17-18 saatlik bir deplasman olacak.Aynı dün bizim yaptığımız gibi.Tribün öyle değil böyle yönetilir sloganından sonra, deplasman öyle değil böyle yapılır sloganıda neden olmasın..!

Jnr.Serkan

30 August 2010, 20:20:21 #509 Son düzenlenme: 30 August 2010, 21:30:52 Tuareg55
Kaç kişiydi sbç ?