Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

#BAFRALI#

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 30 August 2010, 20:20:21
Kaç kişiydi sbç ? tebrikler
1 arkadas gelmıs samsundan 2 arkadasta ızmırden gelen vardı toplamda 3 kısılerdı grup ıstanbulda 11 kısıydı gerı kalan munferıttı

King Of The North

Ya bu direklerin ben var ya, kardeşim ilk yarı 2 poaziyonu kaçırdık adamların da pozisyonu var ama 2.yarı kalemize gelemediler, şimdiden şampiyonluk havasına girdim ben ne diyim:) Tebrikler Hüseyin hoca tebrikler çocuklar hazırlanın....

eLLis

Sbç li arkadaşlar bu tribün ve deplasman sözleri kime başka takımlara dediğnizi varsayarak tribündergide yazmanız daha matıklı değilmi bana kalırsa bu şekilde yazmakta yanlış olur sakaryadan vana kocaeliden şanlıurfaya denizliden gaziantepe otobüs dolusuyla giden kişiler varken

mimar55

ilk 5 hafta gümbür gümbür baskılı bir oyun beklemek hatalı olur bence ama genede yorum kişiye özel ben oyunuda takımın hırsınıda mücadeleyide beğendim futbolcuların alınlarından öpüyorum.......haftaya devamı  8) ;)

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: eLLis - 30 August 2010, 20:38:23
Sbç li arkadaşlar bu tribün ve deplasman sözleri kime başka takımlara dediğnizi varsayarak tribündergide yazmanız daha matıklı değilmi bana kalırsa bu şekilde yazmakta yanlış olur sakaryadan vana kocaeliden şanlıurfaya denizliden gaziantepe otobüs dolusuyla giden kişiler varken

Kımsenın Kımseye Laf Soktugu Yok Yanlıs Anlasılma Olmus Olabılır,,
O Zaman Donelım Eskılere Sene 1993 Den 2000 Yılları Arası SBÇ Nin Gittigi Her Deplasmanı Sayalım Sana Samsunda Kımse Gıdemıyordu Ozmanlar Ama Sbç Her Yere Gdiyordu İlk Trabzon Deplasmını Yapan Grupda Sbç Biz Boyle Seylerı tatrsmak İcinmi Bulunuyoruz Bu Sayfada Hepımızın Amacı Aynı Gerek Yok Boyle Muhabettlere,,,
Samsundan  Ozel Arabayla 4 Kişi Gidildi Stadyuma 2 Tane Kardesımız Samsunlu 2 Si İzmirlidir Burad Övünecek Bişe Yok Dedıgımız Gibi Sonuncda Oaraya Gıtmekde Yurek ister 17 Saat İster Özel aRABYLA iSTER  Otobusle Gıdılmışse Gidilmişdir
aYNI gECEN sSene Şirinlerin Buca Deplasmanına 1 Özel Arabyla Gdıp Pankart Asması Gıbı Bır Sey Bu Konu  uzatmayalım

GençKozluklu

Altay maçına ait geçtiğim çok özel fotolara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3809.new#new

çýlgýnlar1984

eLLis

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 30 August 2010, 20:55:01
Kımsenın Kımseye Laf Soktugu Yok Yanlıs Anlasılma Olmus Olabılır,,
O Zaman Donelım Eskılere Sene 1993 Den 2000 Yılları Arası SBÇ Nin Gittigi Her Deplasmanı Sayalım Sana Samsunda Kımse Gıdemıyordu Ozmanlar Ama Sbç Her Yere Gdiyordu İlk Trabzon Deplasmını Yapan Grupda Sbç Biz Boyle Seylerı tatrsmak İcinmi Bulunuyoruz Bu Sayfada Hepımızın Amacı Aynı Gerek Yok Boyle Muhabettlere,,,
Samsundan  Ozel Arabayla 4 Kişi Gidildi Stadyuma 2 Tane Kardesımız Samsunlu 2 Si İzmirlidir Burad Övünecek Bişe Yok Dedıgımız Gibi Sonuncda Oaraya Gıtmekde Yurek ister 17 Saat İster Özel aRABYLA iSTER  Otobusle Gıdılmışse Gidilmişdir
aYNI gECEN sSene Şirinlerin Buca Deplasmanına 1 Özel Arabyla Gdıp Pankart Asması Gıbı Bır Sey Bu Konu  uzatmayalım
Şu eskilere dönmeyelim artık hocam ben sana yazdığınla ilgili birşey söyledim neden eski deplasmanları sayıyosun sonrada biz böyle şeyleri tartışmak içinmi burada bulunuyoruz diyosun sende yanlış anlamışsın şimdi..Ve sonunu Şirinlere bağlamışsın ben olaya grup olarak değil Samsunspor taraftarı olarak bakıyorum sonuçta oraya İstanbuldan gidenlerde oldu onlar bu şekilde yazmamıştı..İzmire Samsundan giden o 4 kişini yüreğine sağlık 2 saatte deplasmandır 8 saatte 17 saatte Samsunspor için harcanan her çaba takdire şayandır.

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: eLLis - 30 August 2010, 21:20:56
Şu eskilere dönmeyelim artık hocam ben sana yazdığınla ilgili birşey söyledim neden eski deplasmanları sayıyosun sonrada biz böyle şeyleri tartışmak içinmi burada bulunuyoruz diyosun sende yanlış anlamışsın şimdi..Ve sonunu Şirinlere bağlamışsın ben olaya grup olarak değil Samsunspor taraftarı olarak bakıyorum sonuçta oraya İstanbuldan gidenlerde oldu onlar bu şekilde yazmamıştı..İzmire Samsundan giden o 4 kişini yüreğine sağlık 2 saatte deplasmandır 8 saatte 17 saatte Samsunspor için harcanan her çaba takdire şayandır.

Ben Yazılarımın Hepsınde İStanbul Grubu Bursa bengululer ve söğütlübahcelilere verdıgı desteklerden dolayı tsk ederım dedım hep yazılarımda ben orda sırınlerı kotu amcala baglamadım yada grupları bırbırıne dusrmek ıcın baglamadım sadece ornek verdım burda evet ben yanlıs anlamıs olabılırım dogaldır hepımız insanız benım anlatmak ıstedıgım de senın yazdıgın son cumlelerındır arkadsım saygılar bız samsunsporluyuz

eLLis

Yok Şirinleri kötüledin demedim muhabbetin Şirinlerle alakasıda yok zaten neyse biz Samsunsporluyuz diyerek kapatayım bende.

celebi

sbc_emir

30 August 2010, 23:49:24 #522 Son düzenlenme: 31 August 2010, 11:49:38 Ant55
Alıntı yapılan: eLLis - 30 August 2010, 20:38:23

Bizim bu lafımız tribün kültürü bilen arkadaşlarımızadır... Tribün kültürünü bilen arkadaşlarımız zaten saati zamını yeri mekanı önemsemezz...bunda art niyet arancak bişe yok bi sloganda biz yapalım dedik...eger art niyet aranıyorsa bi daha yazmayız olur biterr... Bizim kimseyle işimiz yok bizim tek işimiz samsunspor...saygılarla söğütlübahçeliler

millwall

GençKozluklu

Altay maçına ait tribün videoları ve onlarca fotoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3809.13935