Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 30 August 2010, 02:14:57
Bugünkü maçı anlatan Murat Ünlü bildiğim kadarıyla İamirli ve İzmir futboluna dair her naneyi en ince ayrıntısına kadar biliyor. Dolayısıyla maçta da Altay'ı tuttu adeta. TRT, belki bilerek yapmıyor ama iyice yavşadılar Samsunspor konusunda...

özellikle Ercan ertemçöz üzerinde durdu sanırım maç anlattığı arada aklına geldide aralarındaki bağı anlatma fırsatı bulamadı  ;D

berusa55

Samsunspor'umuz gol atınca az kaldı ağlayacaktı herif. Gol öyle mi anlatılır? Bu galibiyet Öykü'ye ve onun gibilere armağan olsun!!

mehmet yılmaz

Berusa terbiyesizlik yapma birader  >:( >:( >:( ;D 8) :P :D Öykü hanım, yengemiz olur. Vatan55 bey ile seviyeli bir birliktelikleri var. Vatan55 ile Türk futbol gündemi başlığını yeterince takip etmiyorsun sanırım. cık, cık, cık...  :-X :-X :P

berusa55

Alıntı yapılan: samsuni - 30 August 2010, 02:29:18
Berusa terbiyesizlik yapma birader  >:( >:( >:( ;D 8) :P :D Öykü hanım, yengemiz olur. Vatan55 bey ile seviyeli bir birliktelikleri var. Vatan55 ile Türk futbol gündemi başlığını yeterince takip etmiyorsun sanırım. cık, cık, cık...  :-X :-X :P

;D ;D Pardon Vatan'ıma saygısızlık yapmak ne haddime! Tamamen unutmuşum; affola  ;D ;D

mehmet yılmaz

aslında deplasmanda Zenke'in golüyle kazandığımız bir maçtan sonra atacağımız başlık "Samsunspor Zenke Geldi!" :) olacaktı ama Altay tribünlerinin dostça tavrı nedeniyle böyle birşey yapmak büyük saygısızlık olurdu. O yüzden hiç düşünmedik bile...

Kadir ÇELEBİ

bi sonraki maçta gelir ne dersin abi (zenke)  ;D :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 30 August 2010, 02:53:23
bi sonraki maçta gelir ne dersin abi (zenke)  ;D :D

maçtaki ortama bağlı, inşallah gerginlik olmaz ama biz kazanırız hep de böyle bir bşlık hiç atmayız ;)

**KaR6**

mersin'e atarsa atmak lazım ama :D

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 August 2010, 02:55:27
mersin'e atarsa atmak lazım ama :D
bende bunu dicektim onların bize yaptığı bir terbiyesizlik hatırlıyorum hatta gözümün önünde ama söyleyemiyorum  >:(

Ollivanders

Mersine 3 ten asagı tarife uygulamamalıyız:D

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 30 August 2010, 02:29:18

Yok be abi, Öykü kendi kendine gelin güvey olup asılıyor. Vatan Bey'in beyanatı var, aramızda ilişki yok diyor.  :)
Ben de Vatan Bey'e inanıyorum. Öykü gerçekler acıdır kızım, sen kim Vatan Bey kim.  1dk!!!

mehmet yılmaz

vatan55, deniz b. adlı basketbolcu ile fırtınalı bir ilişik daha yaşamıştı diye biliyorum. söz konusu basketçi iki sene yoktu samsunda ama bu sezon başı geri döndü. fakat vatan55, TRT ile görüşüyorum, istanbula geçebilirm diyor. bence öykü denilen hatun ile aralarında birşeyler var. ayrıca angelina jolie ile brad pitt'in aralarının açılmasında da vatan55'in payı olabilir. olur mu, olur... adam genç, akıllı, yakışıklı, karizmatik, bilgili ve saygın bir iş adamı. sana, bana bakacak halleri yok ya!

sadece55

mehmet Abi Vatan55 senin medyaya haber sızdırmalarından rahatsız olup senle uğraşabilir dikkatli ol :P

mehmet yılmaz

çok çok düello yaparız, sorun değil :)

kaptan 55

30 August 2010, 13:04:29 #6974 Son düzenlenme: 30 August 2010, 16:35:27 kaptan 55
vatan bu mehmedim para onda,tip onda,karizma onda dün deniz olur bugün öykü yarın angelina..

hem ne demiş üstad;seven sevmez saygı duyarım sevende sever saygı duyulur.