Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

buca genclerbirligi macinda g.birliginin tek golunu Oktay Delibalta atti.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 29 August 2010, 01:12:48
buca genclerbirligi macinda g.birliginin tek golunu Oktay Delibalta atti.

evet, 55. dakikada atmış, güzel de bir gol. inşallah basarılı olur Gençler'de.

Burak

Ve Flaş Transfer Gerçekleşti!29.08.2010 13:06 - Milano     
Transfer döneminin suskun takımı AC Milan, bir süredir peşinde olduğu Barcelona'nın İsveç'li yıldızı Zlatan Ibrahimovic'i renklerine bağlayarak bombayı patlattı.

Barcelona kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Zlatan Ibrahimovic'in sezon sonuna kadar Milan'a kiralık olarak verildiği ve satın alma opsiyonunun da İtalyan kulüpte olduğu bildirildi.

Milan'ın sezon sonunda Ibrahimovic'in bonservisini almayı istemesi durumunda 24 Milyon Euro'luk bir ödeme yapacağı da belirtildi.

Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan 28 yaşındaki futbolcu ise, Sky Italia'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Herşeyin çözülmesinden dolayı çok memnunum. Şimdi Milan'a dönüyorum ancak bu kez farklı bir takıma. Milan, gerek kadrosu gerekse de gelenek-görenekleri itibariyle dünyanın en büyük takımlarından biri. Belki Barcelona'dan da büyük. Pato ve Ronaldinho'yla birlikte muhteşem bir forvet hattımız oldu ve artık herşey bize bağlı. Milan taraftarlarının stadımızda bu 3'lüden çok büyük zevk alacağına inanıyorum."

Geçen sezon başında Samuel Eto'o+40 Milyon Euro karşılığında Barcelona renklerine bağlanan İsveç'li yıldız, 41 resmi maçta bordo mavili formayı giymiş ve 21 gol atıp 9 asist yapmıştı.

2006 yazında 12 Milyon Euro karşılığında Juventus'tan Inter'e transfer olan İsveç'li Milli futbolcu, Milano temsilcisinde toplam 117 resmi maça çıkıp 66 gol kaydetmişti.

Golcü futbolcu, daha önce Ajax ve Malmö kulüplerine de hizmet verirken, İsveç Milli takım formasını ise 63 defa terletmiş ve 23 kez fileleri havalandırmıştı.

Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE

Kaynak MACKOLIK

berusa55

Helal olsun Kaan... Emeklerinize sağlık kardeşim. >l<

Ertuğrul Sağlam

Bidenede Gavağa asmak lazım böyle bişey...

holigan5565

şu ana kadar bank asyada bir kaç maça baktım bizden başka herkese şans uğruyoda bizi bulmadı. gollerde karşı takımın defansı ya topu adamların önüne bırakyo ya defansa çarpıp adamların önüne düşüyo. dikkatimi çeken tek hazırlanarak atılan gol geçen hafta denizlinin golü.söylemek istediğim şey şu samsunsporumuz dışında hiç bir takım organize şekilde kaleye gidemiyor.

eLLis

Mükemmel olmuş ellerinize sağlık sene sonunda o meydanda şampiyonluk coşkusu kutlamakta nasip olur inşallah ladiklilere.

mehmet yılmaz

@kaan, çok güzel olmuş, hezar tebrik...

bu arada
vatan55'ten Tunç Kayacı, Öykü Serter ve TRT hakkında bomba açıklamalar

bu linkten devam edelim lütfen...

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=6786.675

Burak

lig tv de es es bandosu var böyle bir uygulama bizdede yapılsa g.amerika stadları gibi güzel olur

Burak

29 August 2010, 17:16:22 #6909 Son düzenlenme: 29 August 2010, 17:19:34 Burak
bursaspor un logosunda TÜRKİYE bayrağı kullanması ne kadar yasal benim bildiğim MİLLİ TÜRKİYE TÜRK ve TÜRKİYE BAYRAĞI bakanlar kurulundan izinsiz kullanılamaması lazım madem böyle birşey yapılabiliyorsa bizde logonun kenarına koyabiliriz sanırım

Uploaded with ImageShack.us

AntZ

29 August 2010, 17:24:49 #6910 Son düzenlenme: 29 August 2010, 17:49:56 Ant55
Benim bildiğim Türk Bayrağının kullanılamayacağı yerler diye bir kanun, yasa ya da kural var. Paspas, iç çamaşırı vs. gibi... Logolarla ilgili bir kısıtlama olduğunu sanmıyorum.

Burak

bilmiyorum yeni dikkatimi çekti benim

berusa55

İlk yarılar...

Akhisar Bld.Genç.   0 - 0       Diyarbakırspor   
Kartalspor       0 - 0       Adanaspor
Mersin I.Y.       1 - 0       TKİ Tavşanlı Linyitspor   

eLLis

Ona bakarsak Çarşambaspor'dada var hemde Bursa'nın aynı logo nerdeyse.

berusa55

29 August 2010, 17:29:07 #6914 Son düzenlenme: 29 August 2010, 17:35:42 berusa55
Alıntı yapılan: eLLis - 29 August 2010, 17:27:36
Ona bakarsak Çarşambaspor'dada var hemde Bursa'nın aynı logo nerdeyse.

Bursa, Çarşamba'dan iyi kopya çekmiş  :)