Altay maçı TV organizasyonu

Başlatan alperen, 26 August 2010, 15:43:26

« önceki - sonraki »

**KaR6**

arkadaslar yerimiz belli oldu.. ciftlik ankara supermarket karsi arasinda arasta cafe de yer ayirttik.. 8 de buket sporun onunde bulusur geceriz.. gec gelecekler de kolayca bulur zaten..

BALIKCI HABIL

abi gelmeye calısıyorum samsunspor olunca hersey durur

Tufan

kesin olmadığından listeye adımı yazmadım yarın iftarda dışardayım gittiğim evde trt bilmemne yoksa direk mekana gelsem sorun olmaz demi ?

Serkan

olmaz tufan'îm sohbetınıde ozledık senı gormek guzel olucak hanı (= gelırsen mutlu oluruz.

alperen

istediğin zaman gelebilirsin kardeşim ne sorunu ;)

Burak

forma atkı hatırlatmasını yapmaya gerek yok sanırım  ;)

Tufan

bende biliyorum sorun olmayacağını yer ayırttık denince ondan sordum malum cüsse büyük sıkışmaz bi tarafa  ;D

Turuncu

çubuklu formayla yarın ordayım.

Serkan

Turuncu

Serkan

Serkan

Arkadaşlar yarın lütfen formalarımızla gelelim...

Ollivanders

Ne zaman formasız geldik kardesim ayıpsın :D

germencisse

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 29 August 2010, 01:50:34
bende biliyorum sorun olmayacağını yer ayırttık denince ondan sordum malum cüsse büyük sıkışmaz bi tarafa  ;D

Ben adımı yazdım abicim ama tam belli değil geleceğim..ben yine adımı silmiyim bi problem olmaz.. ::)

AntZ

AlıntıAltay-Samsunspor maç hangi kanalda?

Bank Asya 1. Lig'de bu akşam karşılaşacak olan Altay ile Samsunspor'un maçı, TRT 3 ve TRT 6'dan canlı yayınlanacak.

Edinilen bilgiye göre, Alsancak Stadı'nda saat 21.00'de karşılaşacak Altay ve Samsunspor mücadelesini taraftarlar, TRT 3 ve TRT 6'dan naklen izleyebilecek.

Sezonun ilk maçını Akhisar Belediyespor ile yapan Samsunspor, Altay karşısında 3 puan arayacak.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100829/altaysamsunspor_mac_hangi_kanalda.html